Bageta Vloženo 4. Únor 2007 Vloženo 4. Únor 2007 Nevim jestli to nepatří spíš do audia,ale snad to nebude tak vadit.Namontoval jsem navi /ne DX/ ze superba /dovoz SRN/ do octavie,v Supu normálně fungovala,změnil jsem na ní podsvícení a dal jí do auta,ale vše chodí jen nevydá ani hlásku.Zkusil jsem ji dát do jiného auta kde navi chodí normálně a totéž.Myslím,že jsem při podsvěcování nic nepoškodil a všechny tlačítka fungujou.Musí se nějak překodovat,nebo máte nějaký nápad nebo zkušenost??Díky Citovat
cosby Vloženo 4. Únor 2007 Vloženo 4. Únor 2007 pokud nejde ani v jiném autě tak ji máš nakódovanou na DSP procesor.Překóduj ji na 405,ale pozor,překóduj Rádio,né navi Citovat
Bageta Vloženo 4. Únor 2007 Autor Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Díky ,vyzkoušim Editováno: 4. Únor 2007, autor: Bageta Citovat
Bageta Vloženo 6. Únor 2007 Autor Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Nechce mi to to překodování vzít.Můžu dělat něco špatně??Asi jo.můžeš mi prosím napsat postup??Jo a ještě dotaz,že prý se s tím už jeden známý setkal,že to nešlo překodovat a byla to prý navi taky ze supa se soround systemem,takže může být problém i v tom??Díky Editováno: 6. Únor 2007, autor: Bageta Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.