Květen 21, 200718 r Zdar fábinkám... tak jsem se konečně vrtal i do fábinky, kam jsem montil xenony... práce hotová raz, dva (oproti octavii fakt sranda), ale nepřišel jsem na to kam umístit to čidlo na zadní nápravu... Je to F předfaceliftem a má vzadu bubnové brzdy... Poradíte někdo? Fotky, nákres atd... dráty jsou protahané, svorkovnice připravená, ale nevim kam s tim čidlem... :help:
Květen 22, 200718 r Zdar fábinkám... tak jsem se konečně vrtal i do fábinky, kam jsem montil xenony... práce hotová raz, dva (oproti octavii fakt sranda), ale nepřišel jsem na to kam umístit to čidlo na zadní nápravu... Je to F předfaceliftem a má vzadu bubnové brzdy... Poradíte někdo? Fotky, nákres atd... dráty jsou protahané, svorkovnice připravená, ale nevim kam s tim čidlem... :help: Ahoj Tak už jsi je teda zamontil, tady máš zobr. jak je to přidělaný. Je potřeba sehnat a vyměnit držák brzd. trubičky na které je poté ta váha přidělaná. Upraveno Květen 22, 200718 r od Remus by skoda
Květen 24, 200718 r dík já jsem si myslel že se tam bude muset něco vyměnit... no xeny šly na auto hned druhý den. no problemo. to s octavií byla jiná dřina...
Listopad 20, 200717 r Mám dotaz ohledně nastavení xenonů. Byl jsem na technické a nezdálo se jim nastavení světel, tak mi šroubováken obě světla snížil. Udělal to jen tak s klíčkem v poloze On. Už před tím se mi zdálo, že xenony h***o svítí a teď už vidím úplné prd jak jedu za tmy. Nemusí se náhodou před nastavovaním xenonů něco vyresetovat nebo nastavit základní poloha přes VAG, nebo stačí opravdu klíček v poloze On? Nevím který z těch šroubů na světle slouží k horizontálnímu a který k vertikálnímu nastavení. Nemůžete sem někdo prosím postnout fotku s detailem na ten šroub? Nerad bych rozhasil vertikální nastavení a chci to o něco přizvednout. Děkuji.
Listopad 20, 200717 r No ak maš origo xena so snímačom na náprave, je pri tom potrebný VAG ked sa nastaví (namerá) nulová poloha a potom sa nastavujú svetlá proti prístroju. Ktorým z tých dvoch nastavovačov máš točiť si prečítaj v inej téme, písal som to tam ale je pravda že v základnom nastavení to fakt svieti blízko
Listopad 20, 200717 r No ak maš origo xena so snímačom na náprave, je pri tom potrebný VAG ked sa nastaví (namerá) nulová poloha a potom sa nastavujú svetlá proti prístroju.Ktorým z tých dvoch nastavovačov máš točiť si prečítaj v inej téme, písal som to tam ale je pravda že v základnom nastavení to fakt svieti blízko Dík za info. Takže na technické jsou ma**ři, neměl na to vůbec sahat. Upraveno Listopad 20, 200717 r od MELLO
Leden 3, 200817 r Prosím někoho jestli neví obj.číslo připojovacího konektoru do náklonového čidla xenonů na zadní nápravu u fábie1 MR06. Hledal jsem to v ETCE ale marně.Ve škodovce to taky nenašli. díkes
Leden 3, 200817 r máš štastie, mám to pred sebou iked je to isto predfacelift ale čo viem sa to nemenilo takže 1J0 975 714
Srpen 17, 200817 r dostal som sa ku kabelazi s RS,tak z nej vyplietol kable od naklonoveho cidla. zatial s interieroveho priestoru. v motorovom to bude asi rovnako ako ked je kolecko na nastavenie vysky... Upraveno Srpen 17, 200817 r od fabio888
Srpen 17, 200817 r zapojenie: koncovka ku snimacu: PIN 1-hnedy 2-fialovo cierny 3-nic 4-bielo fialovy 5-sedobiely 6-zlto sedy 7-cerveno cierny 8-nic hnedy-kostra fialovo cierny sa roztrojuje a jeden kabel ide na 5A poistku, druhy na BSG XS6 PIN 14 treti do prechodovej bezovej koncovky co ide do motora s oznacenim L a PIN 7 bielo fialovy-sa tiez rozdvojuje- jeden ide do zelenej kocovky k budikom na PIN 5 druhy isiel do ciernej eurokoncovky na radio sedobiely-do koncovky VAG bol spleteny s ostatnymi sedobielimi kablami,musim pozret este PIN... zlto sedy-5A poistka cerveno modry- prechodova zelena koncovka co ide do motora s oznacenim H a PIN 5 Upraveno Srpen 17, 200817 r od fabio888
Srpen 17, 200817 r je to tak laicky ale snad to niekomu pomoze,alebo to niekto upravi po mne:) este prikladam foto cidla s drziakom a ostatnymi hovadinkami
Prosinec 4, 200816 r Ahoj vsem, mam na Fabce Xenony (dodelavane) a rad bych tu predelavku dokoncil. Zbejvaji tedy dve zalezitosti. Ostriky - ty bych resil nakupem potrebneho zde na foru a naslednou instalaci. Ovsem oc me jde jsou naklony svetel. Absolutne nevim co tato zalezitost obnasi a podobne. Zatim svetla reguluji manualne pomoci kolecna na palubce (klasika) Slysel jsem ze na STK pozaduji u Xenonu ten naklon automaticky (nejaka cidla na zadni naprave a xenon se pak upravuj edle jizdy a zatizeni) Zde vznika ma otazka: Je tu nekso schpen me poradit co to obnasi (zasah do auta) a kolik takovato sranda prijde financne? Pripadne je tu nekdo schopen tuto zalezitost udelat? Zde na foru jsem se snazil najit nejake informace, ale nedarilo jse (pokud nekdo o nejakem foru vi kde se to resilo prosim o link) Predem dekuji za kazdou radu a pomoc.
Prosinec 4, 200816 r No veru ja som si to chcel dorobiť, ale snímač mi stojí ani neviem kde už. Kúpil som ho tu za 500CZk aj s odrezkom káblu takže konektor mám. čo to obnáša? kopu (a možno aj niekto kto to má už za sebou povie že nie) kablovačky, všetko v podstate treba dotiahnuť pod palubovku, ku spínaču svetiel, k budíkom alebo rádiu
Prosinec 4, 200816 r diky. nekdo me strasil ze je to v radu nekolika tisic :-o pokud jde o ten snimac tak bych to pripadne i bral pokud se toho chces zbavit (teda jak budu vedte co a jak )) Pokud by byl teda nekdo schopen jej vzit a namontit ke me (asi to bude chtit i nejakou kabelaz) tak do toho jdu. Jo zapomel jsem, jsem z Prahy.
Prosinec 5, 200816 r No skús tu pohladať alebo si dať inzerát, ja to asi nebudem ešte predávať, možno motyka vystrelí a dám sa do toho takže si ho nechám zatial
Prosinec 5, 200816 r to ReWegar: no, ono by to bylo řádově v tisících, jen ten snímač náklonu stojí 4848,- Kč, kdybys ho kupoval přímo od škodovky.
Prosinec 5, 200816 r jasny no novej dil mit nemusim a pocitam s tim ze to nebude za hubicku no ale kdyz to musi bejt co nadelam. Radeji to resim ted nez potom u STK papa :/
Duben 8, 200916 r Mám takový dotaz a kolik to stojí ta automatická regulace sklonu světel??? :help: A kde se dá sehnat? Děkuji za odpověď Upraveno Duben 8, 200916 r od Kovar Pavel
Září 1, 200916 r Ahoj vsem,mam na Fabce Xenony (dodelavane) a rad bych tu predelavku dokoncil. Zbejvaji tedy dve zalezitosti. Ostriky - ty bych resil nakupem potrebneho zde na foru a naslednou instalaci. Ovsem oc me jde jsou naklony svetel. Absolutne nevim co tato zalezitost obnasi a podobne. Zatim svetla reguluji manualne pomoci kolecna na palubce (klasika) Slysel jsem ze na STK pozaduji u Xenonu ten naklon automaticky (nejaka cidla na zadni naprave a xenon se pak upravuj edle jizdy a zatizeni) Zde vznika ma otazka: Je tu nekso schpen me poradit co to obnasi (zasah do auta) a kolik takovato sranda prijde financne? Pripadne je tu nekdo schopen tuto zalezitost udelat? Zde na foru jsem se snazil najit nejake informace, ale nedarilo jse (pokud nekdo o nejakem foru vi kde se to resilo prosim o link) Predem dekuji za kazdou radu a pomoc. Ahoj, tak to jsme dva. Na automaticky naklon jsem se vykaslal, protoze: 1) je s tim moc prace, 2) ve vysledku si nepomohu, protoze bych tim ziskal pouze statickou regulaci, FI totiz dynamickou regulaci sklonu svetlometu nema. Takze v pripade potreby potocim koleckem a je to. STK toto sice pozaduje, zatim mi vsak tento argument stacil (2x). Kdyz je pak mam spravne manualne serizene, neni problem - neoslnuji. Ve dne je stejne nepouzivam - mam DRL.
Listopad 9, 200915 r Čaute. Lidičky co když jsem sehnal origo xenony. Ted potřebuju ty čidla a RJ, že? Na kolik to tak vyjde? prosim
Březen 18, 201213 r mám domontovaný náklon (po zapnutí se světla seřídí), ale nemohu se připojit na čidlo počítačem. je možné že to moje jednotka neumožní? rv 2000 díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.