David21 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) Tak zdravím, dnes sme tlmili dvere na mojej fábií. Nedávno sme sme sa dohodli s firmou Audiopol GMS a od minulého týždňa sme jej obchodnými zástupcami. Použité materiály boli: GMS- 07 Platinum- 2,5mm alubutyl ProLiner cena 13,50 za 0,5m2 (o 3 eura lacnejšie ako STP Gold Bulk solution alternatíve a o 10 eur lacnejšie ako dynamat) Použité 1,5 m2 (40,50 eur) GMS- 02 - 5mm tlmiaca pena z butylkaučuku cena 10 eur za 0,5m2 (o 10 eur rozdiel oproti STP biplast 5 alternatíve) Použité- 0,7 m2 (cca 13 eur) V ponuke máme 11 produktov, Väčšinu vieme narezať podľa požadovaných rozmerov. E-shop je ticheauto.sk Pre škodahome užívateľov: Pri odbere nad 150 eur zľava 5% a nad 200 eur zľava 10% z cenníka+ valček zdarma (okrem alubutyl GMS 07). V prípade vačsieho nákupu zľavu jednáme individuálne. LEN PRODUKTY GMS. Kupóny: 5% pre objednávku nad 150€: skoda2150302 10% pre objednávku nad 200€: skoda3021058 Platí do 1.5.2015 A k veci: Po vytlmení je rozdiel perfektný. Basy vo dverách lepšie ale veľká nevýhoda fábie sú tie sprosté výškové repráky a strašne ma znich bolí hlava. V rádiu som sa poriadne pohral s ekvalizérom a dokázal som tie výšky potlačit na minimum. Momentálne to hrá veľmi kvalitne žiadne plechové zvuky. Dvere maju o 3kg viac, čiže ak zastavím v kopci majú tendenciu ma zabiť (nutnosť pred tlmením vymenit brzdu dverí ak je zlá). Cena spolu : 53,50 eur Fotky v prílohe Basy v interiéry neskutočne narástly. Pre bežných uživateľov odpadáva nutnosť montovať subwoofer (samozrejme fajnšmejkrom treba všetko na doladenie). Demonštračné video: Editováno: 24. Březen 2015, autor: David21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edisko Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Čaute, mám otázku ohľadom toho plechu na ktorom je stahovačka. Síce už som to tu niekde čítal ale nebolo to nič podrobnejšie. Ak odvrtam nity tak niektorý ich nahrádzajú nitovacími maticami. Môžete mi napísať aké matice ste použili a aké náradie na ne potrebujem? Lebo do teraz som ani nevedel že vôbec existujú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Potřebuješ nýtovací matice M6-pozink. No a samozřejmě pak nýtovačku na matice. Ale ta je maličko dražší ,tak bych ti doporučoval poptat se ve svém okolí v nějaké kovovýrobě je to docela běžné nářadí a oni ti to snad nanýtují. Asi 10 matic trvá max 4min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďa29 Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 vypadá to dobře, ale nevím neví, jestli by s emi chtělo obětovat tolik času:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Lidicky kdyz davate zpet ten plech te stahovacky tak jakymi srouby to prichycujete? Jde mi o rozmer a typ diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Stačí ti M6x15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 (editace) jak se tam uchycuji? kdyz tam je jen plech anejsou matky? diky Editováno: 30. Červenec 2017, autor: Peposu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Lidicky a da se ta stahovacka ke dverim pripevnit samoreznymi srouby do plechu?kdyz tam nejsou matky? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Já jsem si do dveří dával nýtovací matice a plech stahovačky pak chytil už normálně šroubama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 To verim a to tu delalo spoustu lidi ale kdyz nemam ty kleste tak to udelat nemohu. A kupovat kleste za 1000 nema smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 To chápu, já je taky nekupoval. Zkus se zeptat po okolí třeba v zámečnické dílně, buď je půjčí za vratnou zálohu a nebo když si to nachystáš a přijedeš s autem tak ti je tam nanýtují. Popřípadě našel jsem tenhle popis někde na netu, ale pak jsem sehnal ty kleště. Takže nezaručuju, že funguje. nytovací matice1x dlouhy sroub do te nytovaci matky s sestihranou hlavou 1x matku sestihranou na ten sroub 1x podlozku na prumer sroubu* sestihrana matka a sroub by byli lepsi ocelove nebot jsou pevnejsi, ale nutne to neni.* vyssi matka ma delsi zavit a je samozrejme lepsi - prodavaji se matky cca 1-2cm vysoke.Postup je jednoduchy:1) na sroub nasroubujes sestihranou matku2) na sroub navliknes podlozku (muze jich byt vic)3) na sroub nasroubujes nytovaci matku 4) vyvrtas nekam diru na rozmer nytovaci matky - aby sla nasunout, ale nebyla volna5) nasunes nytovaci matku se sroubem do diry.6) a ted to kouzlo: Jednim klicem drzis hlavu sroubu aby se neotacel. Druhym klicem otacis sestihranou matkou tak, aby sroub "vytahovala" z nytu. Ze zacatku jde utahovani ztuha - lepsi delsi klic. Nyt se zacne pomalu bortit a je treba hlidat aby sis nytovaci matku nepovysunul nebo nejak nenaklonil. Az se nytem neda v dire hybat a neprotaci se je hotovo. Dej pozor at nepretahnes a neurves sroub nebo zavit.* Pro pohodlnost doporucuju mezi matku s podlozkou a nyt dat jeste trubicku (2-3 matky volne navliknute, 10podlozek...) a dalsi podlozku. To matku posune vyse nad plech do ktereho nytujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Lidicky mam problem nemohu prijit na to jak vyndat ten zamek. Ty dva vetsi srouby jsem vysrouboval co jsou u zamku a dal se nrmohu pohnout. Prosim poradte. Moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 A plech stahovacky uz mas dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Ano uz mi to vysi jen na tahlu koliku a lanka od klicky a nekde to drzi v tom zamku ale kde ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 (editace) Lanka od venkovni nebo vnitrni klicky? Editováno: 23. Srpen 2017, autor: JanT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Vnitrni to kratke co je u venkovni to jsem z venku odhackoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 A co vlozka zamku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 To je u spolujezdce tam zamek nemam ale ted jdu i na ridice. Jak na vlozku zamku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Chlapy co je toto na fotce ty tri cerne plastove cudle? Pac se mi dva utrhly . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Příteli okřídleného šípu, pro: Peposu. Chlape, netřese se to Tvoje auto, když k němu jdeš s kladivem a šroubovákem? Já bych se třásl. Ty plastové čudle drží v tom plechu plastový držák, ke kterému je ze zadu stahovačky připevněn zámek. Kolega David21, tady přidal fotky jak tlumil dveře. Je to předposlední fotografie. Je to ten plast vedle té gumové průchodky. Mimochodem ta gumová průchodka jde vidět i na Tvé fotografii. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 uz jsem tam dal sroubek s matkou snad to podrzi. Ale ony se rozpadavaly sami. Jen jsem se na to podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Chlapy prominte otravuji a spamuji ja vim ale jeste jsem zjistil.problem jak pridelat ten MDF krouzek ke stahovacce vruty nebo srouby s matkou?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Příteli okřídleného šípu, pro: Peposu: já jej přinýtoval. Potom ještě všechno obtáhnul neutrálním silikonem i vešteré díry ve stahovačce. To aby se voda nedostávala do vnitřku auta. Pouvažuj nad tím, v jakém stavu máš těsnění stahovačky, případně stahovačku ke dveřím dotěsni nějakým karosářským tmelem, který jde v případě potřeby dobře dolů. Jinak je možné, že přes stahovačku Ti poteče dovnitř. A je tady toho hodně na foru co naštudovat, než se začneš pouštět do oprav. Vše potom půjde skoro jak po másle. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Našel by se tu někdo z BRNA kdo by mi pomohl s vytlumením předních dveří a instalací nových repro? Jestli ne, budu do toho muset jít sám no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.