vfjr Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 No je to škoda.Třeba se uvidíme na jiném setkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Ahoj chlapy co se takhle sejit aspon na kavicku treba na benzine v budejovicich a pokecat o autech a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 toz rad bych, ale moje pristi navsteva na jihu je az na vikend 20 - 21. nicmene, pokud neco zorganizujete, tak rad dorazim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 to mi reknete ze se tu nesejdem par jihocechu tu snad je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Ja jsem taky z CB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 tak by to chtelo neco domluvit a sejit se ted me napada treba parkoviste za intersparem a je to blizko do mekace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Vcera jsem tam byl se svym octo šemikem na obede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 tak to chce sehnat jeste dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 cau ja jsem kousek od CB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 tak neco domluvime a pokud nekdo znat dalsi lidi co tu nejsou registrovany tak jim taky reknete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Když mi to vyjde,tak bych na pokec zajel.Ale teď je to v létě samá chata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 tak co sejdeme se ještě před zimou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 na jihu budu bud posledni vikend v rijnu, nebo prvni v listopadu, presne to budu vedet cca 15, takze pro me je moznost jen v tomto terminu, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 ja sem na jihu od patku do nedele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Ok, víkendem nemám problém 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Nebyl někdo z Vás na Jesenickém srazu fábií? Asi tam pojedu letos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 ja tam byltak muzem jet spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Super.Co chatky? Musí se zamluvit asi dost předem-co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ja myslim ze ne kemp moc plnej nebyl spis aby chatky byli u sebe ale jeste nevim jestli tam budu pres noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romankovacik Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 už sa neviem dočkať tejto akcie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spenik Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) Zdravím. Zvu Vás na lokální akci: www.streetcarsmeeting.com Tak se zastavte ;-) https://www.facebook.com/SCMtunning Editováno: 9. Červen 2014, autor: spenik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overman Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Dáme někde pokec ? Mám to půl hodky do Budějovic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Až budu mít hotovej přestavěnej barák a na autě trochu nějakej vizuální tunning (aspoň nějaký hezký kola aby se bylo s čim chlubit) tak bych si s váma chtěl taky hrát. Zatím nemam nárok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Tak co jihocesi, vymyslime nejakej mistni sraz? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J_V Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Zatím to nevypadá, ale kdyby byl mohl bych teoreticky :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.