Luďa Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Tak už jsem tady nebyl docela dlouho. I já opožděne přeji veselé svátky a šťastný Nový rok. Teprve fčéra jsem se dal tak nějak do pořádku. Ležet tři dny s teplotou 39 mě stálo 5 kilo váhy a bůhví co ještě . Takže do toho dalšího roku přeji hlavně to zdravíčko. Vydej to jako knihu: Jak zhubnout 5kg během 3 dnů. Jinak Ti přeju pevný zdravý a ny novej rok dobrý játra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Vydej to jako knihu: Jak zhubnout 5kg během 3 dnů. Jinak Ti přeju pevný zdravý a ny novej rok dobrý játra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Kucí, tak od zítřka jsme 4 km od Budějek, radši nepovím kterým směrem, ať nás v noci nepřepadnete, ale minimálně nějaké caffé bysme dát mohli, co Vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Ja pak prasknu i ten smer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Ja pak prasknu i ten smer... Tak pak prasknem mi tebe. Hokejkou!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Tak pak prasknem mi tebe. Hokejkou!!!! A sakra, to abych se tam pak neukazoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 A sakra, to abych se tam pak neukazoval... To pak nebudu mět koho bacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 To pak nebudu mět koho bacit. Mas tam jeste Michala!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Kucí, tak od zítřka jsme 4 km od Budějek, radši nepovím kterým směrem, ať nás v noci nepřepadnete, ale minimálně nějaké caffé bysme dát mohli, co Vy na to? Tak to je blízko, blizoučko. Že bych se s Váma podělil o pár svých bacilků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 copak,budete si hrát zase na vojáky???? zítra mám čas ale jen do 17 h.pak jedu ke kámošovi si udělat před Silvestra zítra už nebudu přítomen zde tak prosím na mobil jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 copak,budete si hrát zase na vojáky????zítra mám čas ale jen do 17 h.pak jedu ke kámošovi si udělat před Silvestra zítra už nebudu přítomen zde tak prosím na mobil jo? Ale my myslím mobil nemáme:( Nebo někde zahrabaný:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Tak to je blízko, blizoučko. Že bych se s Váma podělil o pár svých bacilků Bacily neceme, máme nějaké svoje a víc netřeba:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 chlapci,zítra zřejmě o5 nebudu na foru! tak ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 http://www.volny.cz/ottaviani/pf/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Štastný Nový rok jihočeši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Tak teda ať se nám všem rok 2008 vydaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 kura tu je mrtvo, halóóóó lidičky,vyzlezte z pelechů a pojdte kecat!!!!!!!! jinak já už pracuji,doma už mne to nějak nebavilo!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 kura tu je mrtvo,halóóóó lidičky,vyzlezte z pelechů a pojdte kecat!!!!!!!! jinak já už pracuji,doma už mne to nějak nebavilo!!!!!! Jsem tu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Jsem tu! AJ JA!!!!!!!! spíše odpoledne jestli budu mít v práci vše hotovo,tak sem zajdu,jinak mezi 18:15 až 18:45 mám pauzu tak to tu budu na 100% číhat kdo se tu objeví tak zatím nazdárek flákači,halooo tak nespěte už blíží se jaro a s ním určitě nějaký ten srázek - doufám že ve větší účasti,vy lenoši lenošní!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nazdááár kucí. Copak si dáte s novým rokem novýho na auto nebo do auta? U mě budou nějaký žárovičky, nebo ledky. Doufám že nebude potřeba novej blatník nebo tak něco podobnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 no,tak u mne je novýho na autě:plexi krytka na mřížce chladiče od hekko,měli ji asi 2 roky v autodílech u družby za 5 kilo,tak jsem to letos dostal,jinak nic moc to nepasuje,možná by to na face šlo líp,to ale zjistím až to budu na jaře předělávat na RS předek,tedy pokud si do tý doby nekoupím u miloušteku tuningovou masku,mají ji za 16 kil,někdo ji v bazáči nabízí za 12 kil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ty brdo, to je teda hned po novým roce rozlet. Hlavně aby ti to tam pasovalo a vypadalo to k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ty brdo, to je teda hned po novým roce rozlet. Hlavně aby ti to tam pasovalo a vypadalo to k světu. budem vidět,zatím jsou jen světla,na zbytek se spoří ,teda už jsem měl ale vydal jsem finance jinde,ted ještě plánuji autorádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nazdárek bazárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 U mě nebude nového zatím nic, Okinka bude pár měsíců bydlet v garage, ale pak bych jí rád dal pokovená sklíčka, možná new navi, bude-li už dost dobrá a dál se uvidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.