Luďa Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Ne je to až 19-týho. Tak máme na přípravu jakž takž čas. Jestli tam teda Marcel nepověsil nějaký "předělaný" oznámení. To by mu ale asi svědomí nedovolilo. No moc času není. Tak spácháme MAR©ELovi nějakou ostudu? Mám začít shánět kouli na řetězu a bič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Ne je to až 19-týho. Tak máme na přípravu jakž takž čas. Jestli tam teda Marcel nepověsil nějaký "předělaný" oznámení. To by mu ale asi svědomí nedovolilo. No moc času není. Tak spácháme MAR©ELovi nějakou ostudu? Mám začít shánět kouli na řetězu a bič? Jj, koukal jsem pak, ale trvalo mi to chvíli, než jsem to našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No moc času není. Tak spácháme MAR©ELovi nějakou ostudu? Mám začít shánět kouli na řetězu a bič? No aspoň se tam zajet kouknou a až vyleze tak ho okovat by nebyl špatnej nápad, já jsem celkem pro Jediná malá chybička je ta, že 19. má manželka zrovna narozeniny, ale na chvíli bych snad mohl (hoďka, nebo dvě, možná i tři ..... kdo ví ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No aspoň se tam zajet kouknou a až vyleze tak ho okovat by nebyl špatnej nápad, já jsem celkem pro Jediná malá chybička je ta, že 19. má manželka zrovna narozeniny, ale na chvíli bych snad mohl (hoďka, nebo dvě, možná i tři ..... kdo ví ) ten víkend mi začíná dovča,ale pokud pojedete tak bych se taky urval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ... neblaznete :-D az bude nejakej srazek tak se napijem ... stejne se autem na zamek nedostanete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) No aspoň se tam zajet kouknou a až vyleze tak ho okovat by nebyl špatnej nápad, já jsem celkem pro Jediná malá chybička je ta, že 19. má manželka zrovna narozeniny, ale na chvíli bych snad mohl (hoďka, nebo dvě, možná i tři ..... kdo ví ) Já ti vystavím propustku. Nebo vem "zelenou vdovu" s sebou. Aspoň si na svatbě pobrečí,zkoukne nevěstu,zavzpomíná.............. Editováno: 7. Duben 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ten víkend mi začíná dovča,ale pokud pojedete tak bych se taky urval! Nevaž se -vodvaž se. Aby sme napsali seznam kdo všechno jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ... neblaznete :-D az bude nejakej srazek tak se napijem ... stejne se autem na zamek nedostanete Neboj. Mi umíme chodit. Teda aspoň tam dojdeme. Nebo se za nás stydíš? Máš strach,až rodiče nevěsty tu naší bandu uvidí tak se a rozmyslí si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Neboj. Mi umíme chodit. Teda aspoň tam dojdeme. Nebo se za nás stydíš? Máš strach,až rodiče nevěsty tu naší bandu uvidí tak se a rozmyslí si to. jj, taky se mi zdá že se nám snaží slušně říct, že takový zvířata tam mají vstup zakázán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Byste jen dělali ostudu a obtěžovali nevěstu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 zajdeme na Hoegardena do Husy ... ale ted je otazka kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Myslim, ze dve nevo tri koule na noze bych uz nezvladl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak na zámek se dostanem jako nic i autama a kouli mám v Prachaticích z bratrovo svatby i s řetězem a je krásně na černo láknutá, jen na ni sehnat zámek a je ostuda a nebo sehnat chumout aŤ se marcel pořádně pronese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak na zámek se dostanem jako nic i autama a kouli mám v Prachaticích z bratrovo svatby i s řetězem a je krásně na černo láknutá, jen na ni sehnat zámek a je ostuda a nebo sehnat chumout aŤ se marcel pořádně pronese. No to mi nohy, kdo se to tady objevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 zajdeme na Hoegardena do Husy ... ale ted je otazka kdy? Nejlépe až budu moct taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 No to mi nohy, kdo se to tady objevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nejlépe až budu moct taky se tam na to vys.... a upaluj do těch našich krásných čech,pořádně tu tvoji cestu zalejeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nejlépe až budu moct taky Kucí, a co to nechat na léto ke mě na chalupu na grilovačku??? Teda jestli přijedete. Zmatláme se jak carský důstojníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 se tam na to vys.... a upaluj do těch našich krásných čech,pořádně tu tvoji cestu zalejeme Hned to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Kucí, a co to nechat na léto ke mě na chalupu na grilovačku??? Teda jestli přijedete. Zmatláme se jak carský důstojníci ...ale léto by mohlo klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak na zámek se dostanem jako nic i autama a kouli mám v Prachaticích z bratrovo svatby i s řetězem a je krásně na černo láknutá, jen na ni sehnat zámek a je ostuda a nebo sehnat chumout aŤ se marcel pořádně pronese. Chomout by nebyl problém sehnat a taky bič pro nevěstu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Dnes jsem napasoval novej čumák. Odborný pomocník byl Venca, díky za asistenci (Vencu tu neznáte páš má Golfa) Starej čumák trocha koumání nárazníky Venca povoluje světlo světla dole detail staré versus nové úprava výstuhy nárazníku nová světla světla aj i nárazník A je to Ted už jen ten lak aby vyšel a docvakat plastíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Známe, páč známe i jeho Golfa. Jen řekni vencovi, že až na ten ostín Jestli jsem to dobře pcohopil, děláš facelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 kura Honzo,good rachota takmi hod detailní popis za 14 dní zaútočím já na tu moju okinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 kura Honzo,good rachota takmi hod detailní popis za 14 dní zaútočím já na tu moju okinu Tak uz je to tady, vsechno nejlepsi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.