Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ne je to až 19-týho. Tak máme na přípravu jakž takž čas. Jestli tam teda Marcel nepověsil nějaký "předělaný" oznámení. ;) To by mu ale asi svědomí nedovolilo.

No moc času není. Tak spácháme MAR©ELovi nějakou ostudu? Mám začít shánět kouli na řetězu a bič?

Ne je to až 19-týho. Tak máme na přípravu jakž takž čas. Jestli tam teda Marcel nepověsil nějaký "předělaný" oznámení. ;) To by mu ale asi svědomí nedovolilo.
No moc času není. Tak spácháme MAR©ELovi nějakou ostudu? Mám začít shánět kouli na řetězu a bič?

Jj, koukal jsem pak, ale trvalo mi to chvíli, než jsem to našel :)

No aspoň se tam zajet kouknou a až vyleze tak ho okovat by nebyl špatnej nápad, já jsem celkem pro ;) Jediná malá chybička je ta, že 19. má manželka zrovna narozeniny, ale na chvíli bych snad mohl (hoďka, nebo dvě, možná i tři ..... kdo ví lol )

No aspoň se tam zajet kouknou a až vyleze tak ho okovat by nebyl špatnej nápad, já jsem celkem pro ;) Jediná malá chybička je ta, že 19. má manželka zrovna narozeniny, ale na chvíli bych snad mohl (hoďka, nebo dvě, možná i tři ..... kdo ví lol )

ten víkend mi začíná dovča,ale pokud pojedete tak bych se taky urval!

... neblaznete :-D az bude nejakej srazek tak se napijem ... stejne se autem na zamek nedostanete :(

Já ti vystavím propustku. Nebo vem "zelenou vdovu" s sebou. Aspoň si na svatbě pobrečí,zkoukne nevěstu,zavzpomíná..............

post-5139-1207582628_thumb.jpg

Upraveno od Luďa

ten víkend mi začíná dovča,ale pokud pojedete tak bych se taky urval!

Nevaž se -vodvaž se. Aby sme napsali seznam kdo všechno jede.

... neblaznete :-D az bude nejakej srazek tak se napijem ... stejne se autem na zamek nedostanete :(

Neboj. Mi umíme chodit. Teda aspoň tam dojdeme. Nebo se za nás stydíš? kol1kol1kol119 Máš strach,až rodiče nevěsty tu naší bandu uvidí tak se kol102 a rozmyslí si to.

Neboj. Mi umíme chodit. Teda aspoň tam dojdeme. Nebo se za nás stydíš? kol1kol1kol119 Máš strach,až rodiče nevěsty tu naší bandu uvidí tak se kol102 a rozmyslí si to.

jj, taky se mi zdá že se nám snaží slušně říct, že takový zvířata tam mají vstup zakázán lol

Byste jen dělali ostudu a obtěžovali nevěstu :smich:

zajdeme na Hoegardena do Husy ... :) ale ted je otazka kdy?

Myslim, ze dve nevo tri koule na noze bych uz nezvladl :help:

Tak na zámek se dostanem jako nic i autama a kouli mám v Prachaticích z bratrovo svatby i s řetězem a je krásně na černo láknutá, jen na ni sehnat zámek a je ostuda a nebo sehnat chumout aŤ se marcel pořádně pronese.

Tak na zámek se dostanem jako nic i autama a kouli mám v Prachaticích z bratrovo svatby i s řetězem a je krásně na černo láknutá, jen na ni sehnat zámek a je ostuda a nebo sehnat chumout aŤ se marcel pořádně pronese.

No to mi :horse: nohy, kdo se to tady objevil lol

zajdeme na Hoegardena do Husy ... :) ale ted je otazka kdy?

Nejlépe až budu moct taky :p

No to mi :horse: nohy, kdo se to tady objevil lol

:palec2::palec2::palec2:

se tam na to vys.... a upaluj do těch našich krásných čech,pořádně tu tvoji cestu zalejeme -_--_--_-

Kucí, a co to nechat na léto ke mě na chalupu na grilovačku??? Teda jestli přijedete. Zmatláme se jak carský důstojníci lol:kol-56::kol-35:kol6kol9

se tam na to vys.... a upaluj do těch našich krásných čech,pořádně tu tvoji cestu zalejeme -_--_--_-

Hned to nebude...

Kucí, a co to nechat na léto ke mě na chalupu na grilovačku??? Teda jestli přijedete. Zmatláme se jak carský důstojníci lol:kol-56::kol-35:kol6kol9

...ale léto by mohlo klapnout -_-

Chomout by nebyl problém sehnat a taky bič pro nevěstu.

Dnes jsem napasoval novej čumák. Odborný pomocník byl Venca, díky za asistenci :) (Vencu tu neznáte páš má Golfa)

Starej čumák

rs_15.jpg

trocha koumání

rs_14.jpg

nárazníky

rs_13.jpg

Venca povoluje světlo

rs_12.jpg

světla dole

rs_11.jpg

detail staré versus nové

rs_10.jpg

úprava výstuhy nárazníku

rs_09.jpg

nová světla

rs_08.jpg

světla aj i nárazník

rs_07.jpg

A je to :)

rs_06.jpg

Ted už jen ten lak aby vyšel a docvakat plastíky :)

Známe, páč známe i jeho Golfa. Jen řekni vencovi, že až na ten ostín :palec: Jestli jsem to dobře pcohopil, děláš facelift?

kura Honzo,good rachota :palec2::palec2::palec2:

takmi hod detailní popis za 14 dní zaútočím já na tu moju okinu

kura Honzo,good rachota :palec2::palec2::palec2:

takmi hod detailní popis za 14 dní zaútočím já na tu moju okinu

Tak uz je to tady, vsechno nejlepsi!!! :kol-99::kol-82::kol-35:kol111kol11:band-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.