mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Já jsem za pátek-sobota. Sice bruder asi už pojede z daleka, ale je to podle mě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Takže dávám termín grilovačky na 16. - 17.8. Ještě jestli to chcete z pátka na sobotu, nebo ze soboty na neděli Pátek-sobota-neděle. :specool: Už se těším :kol-147: :kol-147: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Takže dávám termín grilovačky na 16. - 17.8. Ještě jestli to chcete z pátka na sobotu, nebo ze soboty na neděli u me dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Takhle se mi to líbí. Nikdo nereptá a zatim všichni souhlasí. Že by jsme se konečně taky na něčem domluvili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 u me dobry a z prava TANKY :kol-131: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Takhle se mi to líbí. Nikdo nereptá a zatim všichni souhlasí. Že by jsme se konečně taky na něčem domluvili? mám dojem že kdyby se jednalo o pouhý sraz tak nikdo nebude moct u mně taky dobrý,jak jsem již psal já se podřídím podle většiny,ale na tento datum plánuji auto do laku aby mi to už konečně sladily do jedné barvy bo mně se...e jezdit ted už tříbarevným vozítkem.snad to ale zvládnu dřív! mj.nevíte někdo o nějakém bytě 3+1 v Budějovicích tak kolem 70m cena +- 1600000 kč,hlavně ne na Máji!?Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 No zatím je květenec, uvidíme jak to bude v srpenci, teď se to slibuje lehko Ale zase se líp dělají plány když o tom člověk ví dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jinak vše nej k 15. narozeninám pana líííííísky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jinak vše nej k 15. narozeninám pana líííííísky Taky se připojuju a přeju vše nej!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 I já Honzíku přeji vše nej,hodně štěstí, zdraví, a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Jinak vše nej k 15. narozeninám pana líííííísky díkes, jináč už je mi 16, mohu řídit velkou motorku lehký update: a tady čumák minulého roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 díkes, jináč už je mi 16, mohu řídit velkou motorku Nemůžeš!!! :smich: Můžeš jenom A1 a to není velká motorka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 lehký update: Ty sis nechal napsat číslo na sklo a zahodils tu slečnu z kapoty?! No fuj!!! :kol-134: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 co to máš za mřížkama bílého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Alobal, aby se rychleji ohříval motor. Jinak ta kola brutus, ale ne můj styl, nicméně na loňský čumák bych se podíval.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Taky bych ten loňskej čumák bral,ikdyž mám fábijku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) co to máš za mřížkama bílého? Je to náporové sání z jedné strany na cooler a z druhé strany je to svedené trubkou přímo do airboxu před filtr. Musim to taky zplácat nějakou barvou, at to tak nebije do vočí... Jinak ty nápory hned za ledvinkama stejně asi budu dělat z laminátu. Editováno: 22. Květen 2008, autor: lisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 A cos udělal s tím loňským čumákem? Rozuměj tou slečnou. :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 A cos udělal s tím loňským čumákem? Rozuměj tou slečnou. :smich: :smich: :smich: To byla jen kámoška, už se moc těší na focení nového čumáku už se čeká jen na zadní nárazník a hezké počásko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 (editace) lépe s jiné perspektivy,v této poloze nejlépe z ptačí a raději nohoře (dole) bez ty máš vedený sání do air zespod z nárazníku?aspon tam dej nějaký před filtr! jo a IC dej větší,údajně tam sedne z daewoo-avia Editováno: 23. Květen 2008, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 lépe s jiné perspektivy,v této poloze nejlépe z ptačí a raději nohoře (dole) bez ty máš vedený sání do air zespod z nárazníku?aspon tam dej nějaký před filtr! jo a IC dej větší,údajně tam sedne z daewoo-avia Hm, hm, větší cooler super věc, s tou avií jstem to také slyšel. nicméně abych nafouknul větší cooler, potřebuju silnější turbo. K tomu airboxu, kudy bys to vedl ty? Jsou dvě možnosti... bud řezat do kapoty a to se mi fakt nechce, za druhé sundat levé světlo... prostě ta třetí levá ledvinka je v originále zaslepená a to se mi zdálo škoda, na druhou stranu nechat za ní díru do motoru je taky na pytel, tak sme to zkombinoval a aspoň pomáhá dejchat motoru... Za ledvinkou je pak ještě jemnější síťka a pak nahoře normální filtr. Stejně ale ten nárazník musim sundat a až bude teplo, udělám to hezky pořádně z laminátu, pak to bude machry machry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 čaute tu je ale mrtvo! Hoši,jdete někdo dnes do martys klubu na dogu?je to od 21.00 zítra si jdu pro vozítko konečně,musím se po dlouhé době pomazlit a pořádně si sjet,feldou to není to pravé svezeníčko,už se těším,zítra to v práci asi nepřežiju nedočkavostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Čau bando. Aby ste si nemysleli,že nežiju nebo nic nedělám mrknite sem: http://aktualne.centrum.cz/video/ http://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/cviceni20080529.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 čautetu je ale mrtvo! Hoši,jdete někdo dnes do martys klubu na dogu?je to od 21.00 zítra si jdu pro vozítko konečně,musím se po dlouhé době pomazlit a pořádně si sjet,feldou to není to pravé svezeníčko,už se těším,zítra to v práci asi nepřežiju nedočkavostí Fuj, jíst pejsky, a ještě k tomu dogu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 čautetu je ale mrtvo! Hoši,jdete někdo dnes do martys klubu na dogu?je to od 21.00 zítra si jdu pro vozítko konečně,musím se po dlouhé době pomazlit a pořádně si sjet,feldou to není to pravé svezeníčko,už se těším,zítra to v práci asi nepřežiju nedočkavostí A CO mas s autem? sis nechal dělat to náporove sani, nebo cooler z avie?! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.