Luďa Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Kdopak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Kdopak to je? lampasáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Ještě že tam máš půlmetrovej nápis policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 mischo:doga je sice pes,ale toto je název Třinecké rock kapely a parádně jsem si to užil,střízlivěl jsem tak nějak v klidu (12 plzen,drobet vodky)jinak jsem rád že už slyším na obě uši,na levé jsem neslyšel vůbec lísky:tenkrát po té nehodě mi to na p..u slícovaly tak to bylo u karosáře,už jsem si nevěděl rady furt mi to někde utíkalo,ze 2 dnů byly nakonec 2 týdny ale jsem spokojen,horší bylo že jsem s tím neuměl zprvu jet po těch 14 dnech s feldou Ludo:neokecávej to,víme že jsi starý flákobill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Napadlo mě to, už od pohledu jsi rocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 ha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 rokér, pokér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Sice to sem né zcela uplně patří ale ukážu vám projekt který se rodil přes zimu v jedné krumlovské garáži mého kamaráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tak jsem to byl dnes zkontrolovat on-line a je to fakt moc hezké 8) Jinak celý projekt od začátku až do konce, přes koupi vozu, muziku, kola až na čumák E4 je k vidění na tomto linku: http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?...asc&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 určo nejem pokérovanej,hlavně kdo má kérku nemusí být nutně rocker! hm,kamarád se snažil,pěkná práce!tu odvahu jít do takovéto upravy bych chtěl mít,ale to bych zase jen kutil na octě a za chvíly bych měl tuning a to nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Sice to sem né zcela uplně patří ale venku chčije, tak sedim doma u PC a nudim se a kupodivu je nuda i v této místnosti, tak jí trochu oživim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Jj, teď jsi to fakt oživil, a já de*il to otevřu zrovna když za mnou někdo stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 nápodobně manželka stojí za mnou a žehlí, hned se ozvala na co to čučim. Ještě že jsem nedostal tou žehličkou po hlavě Jináč dneska cestou z práce sem si chtěl trochu vyvětrat auto, stáhnu okno, nejednou v tom prasklo a celý sklo zahučelo do dveří. Kurňa to byl zase den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Upřímnou soustrast Tam se myslím devastovaly nějaké plastové Haj*líky, tak by to nemuselo být takové drama, ale kdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Drží to na dvou plastových pič*vinách, který jso na šroubech. Ty se asi za ty čtyři roky povolily a bylo vymalováno. Naštěstí mi to švára ještě včera spravil. Ale nestačil jsem se už kouknou jestli se tam to sklo o něco neškráblo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Honzíku,ty kanoure,ty se nezdáš! nebo všechno bejvalky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Lisky: Moc pěkná kombinace:nádherný auta a k tomu pěkný holky, co by si člověk mohl víc přát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Pomoc, chci ty prahy... chci je už od doby co mám Oktu, ale furt sou za draho ... a ty lemy chcu taky můžu je ted mít za kapříka litříka no prostě za půlku ceny a uplně nové... má je vzít? Editováno: 5. Červen 2008, autor: lisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 hmmm hezký holky, a hezký auto. nevíte někdo jestli ještě existuje TUNINGANG???byli to lidičky z Krumlova a jejich auta nevypadali zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Myslim že se to tak něják rozpadlo... no můžeš mrknout na www.tuningang.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 óóó lallááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Konečně jsem našel něco k tomuto tématu... hurá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Pomoc, chci ty prahy... chci je už od doby co mám Oktu, ale furt sou za draho ... a ty lemy chcu taky můžu je ted mít za kapříka litříka no prostě za půlku ceny a uplně nové... má je vzít? Tohle vážně chceš? Taky jsem kdysi měl plastové období, ale už mě přešlo a dnes bych něco takového na auto nedal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 na těch prazích se bude držet humus hlavně v zimě,víš jak je to nepříjemné otřít si kalhoty o prahy co jsou tam ted,natož potom!jsou ale i hezčí ne? http://www.autofam.cz/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.