Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kdopak to je? lol

lampasáci? lol

Ještě že tam máš půlmetrovej nápis policie :p

mischo:doga je sice pes,ale toto je název Třinecké rock kapely a parádně jsem si to užil,střízlivěl jsem tak nějak v klidu (12 plzen,drobet vodky)jinak jsem rád že už slyším na obě uši,na levé jsem neslyšel vůbec :D

lísky:tenkrát po té nehodě mi to na p..u slícovaly tak to bylo u karosáře,už jsem si nevěděl rady furt mi to někde utíkalo,ze 2 dnů byly nakonec 2 týdny ale jsem spokojen,horší bylo že jsem s tím neuměl zprvu jet po těch 14 dnech s feldou :D

Ludo:neokecávej to,víme že jsi starý flákobill :smich:

Napadlo mě to, už od pohledu jsi rocker :rock:

rokér, pokér :)

Sice to sem né zcela uplně patří ale ukážu vám projekt který se rodil přes zimu v jedné krumlovské garáži mého kamaráda.

fotky034bz4.jpg

bmwprojekt015eu5.jpg

bmwprojekt052vd5.jpg

bmwprojekt079ss4.jpg

p5163483ox3.jpg

p5293506pv4.jpg

určo nejem pokérovanej,hlavně kdo má kérku nemusí být nutně rocker!:D

hm,kamarád se snažil,pěkná práce!tu odvahu jít do takovéto upravy bych chtěl mít,ale to bych zase jen kutil na octě a za chvíly bych měl tuning a to nechci :D

Sice to sem né zcela uplně patří ale venku chčije, tak sedim doma u PC a nudim se a kupodivu je nuda i v této místnosti, tak jí trochu oživim no :)

ihgfsg0.jpg

mbvcmp2.jpg

veronica6se7.jpg

veronicazemanovabigtitsii3.jpg

veronikazemanov3trbi0.jpg

zdenka11qc0.jpg

Jj, teď jsi to fakt oživil, a já de*il to otevřu zrovna když za mnou někdo stojí :feve:

nápodobně :wallbash: manželka stojí za mnou a žehlí, hned se ozvala na co to čučim. Ještě že jsem nedostal tou žehličkou po hlavě lol Jináč dneska cestou z práce sem si chtěl trochu vyvětrat auto, stáhnu okno, nejednou v tom prasklo a celý sklo zahučelo do dveří. Kurňa to byl zase den :disgust:

Upřímnou soustrast :feve: Tam se myslím devastovaly nějaké plastové Haj*líky, tak by to nemuselo být takové drama, ale kdo ví :feve:

Drží to na dvou plastových pič*vinách, který jso na šroubech. Ty se asi za ty čtyři roky povolily a bylo vymalováno. Naštěstí mi to švára ještě včera spravil. Ale nestačil jsem se už kouknou jestli se tam to sklo o něco neškráblo :feve:

Honzíku,ty kanoure,ty se nezdáš!

nebo všechno bejvalky?

Lisky: Moc pěkná kombinace:nádherný auta a k tomu pěkný holky, co by si člověk mohl víc přát

Pomoc, chci ty prahy... chci je už od doby co mám Oktu, ale furt sou za draho :(

642.jpg

... a ty lemy chcu taky kol5 můžu je ted mít za kapříka litříka :feve: no prostě za půlku ceny a uplně nové... má je vzít?

218.jpg

Upraveno od lisky

hmmm hezký holky, a hezký auto. nevíte někdo jestli ještě existuje TUNINGANG???byli to lidičky z Krumlova a jejich auta nevypadali zle.

Myslim že se to tak něják rozpadlo... no můžeš mrknout na www.tuningang.cz

óóó lallááá :)

carshowgirlpic53wb8.jpg

albumpicxq4.jpg

1165797987xxxmo2.jpg

1165797978xxxks3.jpg

22d8e10922520e4c325568fqm6.jpg

004a0d9ce427447a15645bcyn0.jpg

ashtonmooreq7hv0.png

Konečně jsem našel něco k tomuto tématu... hurá! :)

fata-si-masina3.jpg

fata-si-masina4.jpg

fata-si-masina2.jpg

fata-si-masina.jpg

fata-si-masina5.jpg

Pomoc, chci ty prahy... chci je už od doby co mám Oktu, ale furt sou za draho :(

... a ty lemy chcu taky kol5 můžu je ted mít za kapříka litříka :feve: no prostě za půlku ceny a uplně nové... má je vzít?

Tohle vážně chceš? Taky jsem kdysi měl plastové období, ale už mě přešlo a dnes bych něco takového na auto nedal..

na těch prazích se bude držet humus hlavně v zimě,víš jak je to nepříjemné otřít si kalhoty o prahy co jsou tam ted,natož potom!jsou ale i hezčí ne?

http://www.autofam.cz/index.php

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.