Červen 2, 200817 r mischo:doga je sice pes,ale toto je název Třinecké rock kapely a parádně jsem si to užil,střízlivěl jsem tak nějak v klidu (12 plzen,drobet vodky)jinak jsem rád že už slyším na obě uši,na levé jsem neslyšel vůbec lísky:tenkrát po té nehodě mi to na p..u slícovaly tak to bylo u karosáře,už jsem si nevěděl rady furt mi to někde utíkalo,ze 2 dnů byly nakonec 2 týdny ale jsem spokojen,horší bylo že jsem s tím neuměl zprvu jet po těch 14 dnech s feldou Ludo:neokecávej to,víme že jsi starý flákobill
Červen 3, 200817 r Sice to sem né zcela uplně patří ale ukážu vám projekt který se rodil přes zimu v jedné krumlovské garáži mého kamaráda.
Červen 3, 200817 r Tak jsem to byl dnes zkontrolovat on-line a je to fakt moc hezké 8) Jinak celý projekt od začátku až do konce, přes koupi vozu, muziku, kola až na čumák E4 je k vidění na tomto linku: http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?...asc&start=0
Červen 4, 200817 r určo nejem pokérovanej,hlavně kdo má kérku nemusí být nutně rocker! hm,kamarád se snažil,pěkná práce!tu odvahu jít do takovéto upravy bych chtěl mít,ale to bych zase jen kutil na octě a za chvíly bych měl tuning a to nechci
Červen 4, 200817 r Sice to sem né zcela uplně patří ale venku chčije, tak sedim doma u PC a nudim se a kupodivu je nuda i v této místnosti, tak jí trochu oživim no
Červen 4, 200817 r nápodobně manželka stojí za mnou a žehlí, hned se ozvala na co to čučim. Ještě že jsem nedostal tou žehličkou po hlavě Jináč dneska cestou z práce sem si chtěl trochu vyvětrat auto, stáhnu okno, nejednou v tom prasklo a celý sklo zahučelo do dveří. Kurňa to byl zase den
Červen 4, 200817 r Upřímnou soustrast Tam se myslím devastovaly nějaké plastové Haj*líky, tak by to nemuselo být takové drama, ale kdo ví
Červen 5, 200817 r Drží to na dvou plastových pič*vinách, který jso na šroubech. Ty se asi za ty čtyři roky povolily a bylo vymalováno. Naštěstí mi to švára ještě včera spravil. Ale nestačil jsem se už kouknou jestli se tam to sklo o něco neškráblo
Červen 5, 200817 r Lisky: Moc pěkná kombinace:nádherný auta a k tomu pěkný holky, co by si člověk mohl víc přát
Červen 5, 200817 r Pomoc, chci ty prahy... chci je už od doby co mám Oktu, ale furt sou za draho ... a ty lemy chcu taky můžu je ted mít za kapříka litříka no prostě za půlku ceny a uplně nové... má je vzít? Upraveno Červen 5, 200817 r od lisky
Červen 5, 200817 r hmmm hezký holky, a hezký auto. nevíte někdo jestli ještě existuje TUNINGANG???byli to lidičky z Krumlova a jejich auta nevypadali zle.
Červen 5, 200817 r Pomoc, chci ty prahy... chci je už od doby co mám Oktu, ale furt sou za draho ... a ty lemy chcu taky můžu je ted mít za kapříka litříka no prostě za půlku ceny a uplně nové... má je vzít? Tohle vážně chceš? Taky jsem kdysi měl plastové období, ale už mě přešlo a dnes bych něco takového na auto nedal..
Červen 5, 200817 r na těch prazích se bude držet humus hlavně v zimě,víš jak je to nepříjemné otřít si kalhoty o prahy co jsou tam ted,natož potom!jsou ale i hezčí ne? http://www.autofam.cz/index.php
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.