Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no me spíš šlo o to ze origo prahy jsou zohybane a ten jeden brutka, jak mi to minulej rok padlo z heveru, tak tímhle by se to ukrylo :) no a přední blatníky začínají sezonut, tak bych to obrousil, natrel asfaltem, lemy bych na to plácnul silikonem a bylo by to na věky :)

no,lemy bych nechal opravit,tojo,ale tohle bych tam nelepil,je to budoucí hnízdo rzi,bude se tam držet voda at utěsníš jakkoliv,známto z praxe u jiných vozů,tehdejší doména favo a feld,kdo měl poznal,už nedal znovu!ale pokud chceš,dej to aspon do barvy!

Taky si to myslím, to jen z venku nebude nic vidět, ale vevnitř to bude humus a jednoho krásného dne to upadne celé.

DNESKA jsem ty lemy viděl na roomsteru a vypadalo to moc hezky a decent. jsou to fakt tenké linky, ne ty plasty co ma mlada na favu.

Tak tady pár fotek z víkendového dění :roll:

Tajemství odkryto :D Tuto JeTTu asi všichni dobře znáte z krumlova, já to vím sice už dýl, ale přes víkend se už vše připravilo, zkompletovalo a nyní už se jen čeká na výměnu agregátů... Tak to prásknu no :oops:

Novas mění agregát :evil: A to z 1,8 GTi na 1,8 G60 (compresseur)

DSC00189.JPG

DSC00193.JPG

DSC00190.JPG

DSC00191.JPG

DSC00192.JPG

Jo a tady je fotka jak sem půjčil své kočičce oktu a něják jako že parkovala no :twisted: Jinak mi pka ještě vynadala, že by to kolo nevodřela kdyby to tak nelezlo ven :DSC00194.JPG

Pěkně odřené :feve:

heh a myslis,ze to bude mit cz navod ? :kol-98:

Tak to nevím co s tím, kdysi mi svítívala na F, když stála ve vlhku venku, ale to byl špatný kabelový svazek a po čase to vždycky samo zhaslo...

když to svítilo mně,dočetl jsem se že na baterce stačí vyčistit ty pojistky,pomohlo! :palec2:

když to svítilo mně,dočetl jsem se že na baterce stačí vyčistit ty pojistky,pomohlo! :palec2:

NO jo, ale proc by to psalo prave zadni kolo?

Tak jsem měl krááásný víkend na Lipně... "Dolní Vltavice"

Zde několikzátiší Lipenského jezera

DSC00199.JPG

DSC00200.JPG

DSC00204.JPG

DSC00206.JPG

DSC00207.JPG

DSC00208.JPG

DSC00209.JPG

Masíko na lávovém kamenu

DSC00210.JPG

Jo a na Vltavici se kolem převozu staví, buduje, ve dne v noci..

Asi to tam bude přes léto pěkně snobácký, asi to tam bude móc hezký, je tam navezený krásný žlutý písek přímo na pláži

DSC00215.JPG

DSC00216.JPG

Pěkný fotky draku, ale nechceš je vkládat normálně jako přílohy? Takhle se to pokaždé načítá...

Kucí, nevíte co je s Dolim? Od srazu skodahome po něm neni ani vidu ani slechu. Něco u něj mám, ne že bych na to chvátal, ale jindy tydy byl pořád a teď nic. Asi někde dovolenkuje kol11

Je v nemocnici v Budějkách a dnes se rozhodne jestli půjde na operaci nebo ne...už na škodahome si stěžoval, že mu není dobře, pak měl dokonce 40°horečky, a nechali si ho zrovna na pohotovosti když tam přišel :feve:

noo, tak to je pěkný :( Tak držim palce ať je OK

Já taky, snad se mi dnes ozve Lucka a budu vědět víc..

hm, smuténka, tak Ďolíkovi držim palec, at je brzy OK.

Zítra mu zkusím zavolat, i když nevím jestli se mi ho podaří aspoň trochu rozptýlit :feve:

• 2 týdny později...

Koukám, že to tady zase žije. Přijel jsem z dovolený a žádná změna :huh:

Cau oggy, v pondeli nebo utery ti hodim konecne ten plastik. :)

Koukám, že to tady zase žije. Přijel jsem z dovolený a žádná změna :huh:

Klasika, tu můžem tak 3 až 4 témata ze Srazů sloučit dohromady a aspoň tu bude jeden nový příspěvek týdně :p

Klasika, tu můžem tak 3 až 4 témata ze Srazů sloučit dohromady a aspoň tu bude jeden nový příspěvek týdně :p

:palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.