Červen 6, 200817 r no me spíš šlo o to ze origo prahy jsou zohybane a ten jeden brutka, jak mi to minulej rok padlo z heveru, tak tímhle by se to ukrylo no a přední blatníky začínají sezonut, tak bych to obrousil, natrel asfaltem, lemy bych na to plácnul silikonem a bylo by to na věky
Červen 6, 200817 r no,lemy bych nechal opravit,tojo,ale tohle bych tam nelepil,je to budoucí hnízdo rzi,bude se tam držet voda at utěsníš jakkoliv,známto z praxe u jiných vozů,tehdejší doména favo a feld,kdo měl poznal,už nedal znovu!ale pokud chceš,dej to aspon do barvy!
Červen 6, 200817 r Taky si to myslím, to jen z venku nebude nic vidět, ale vevnitř to bude humus a jednoho krásného dne to upadne celé.
Červen 6, 200817 r DNESKA jsem ty lemy viděl na roomsteru a vypadalo to moc hezky a decent. jsou to fakt tenké linky, ne ty plasty co ma mlada na favu.
Červen 8, 200817 r Tak tady pár fotek z víkendového dění :roll: Tajemství odkryto Tuto JeTTu asi všichni dobře znáte z krumlova, já to vím sice už dýl, ale přes víkend se už vše připravilo, zkompletovalo a nyní už se jen čeká na výměnu agregátů... Tak to prásknu no :oops: Novas mění agregát :evil: A to z 1,8 GTi na 1,8 G60 (compresseur) Jo a tady je fotka jak sem půjčil své kočičce oktu a něják jako že parkovala no :twisted: Jinak mi pka ještě vynadala, že by to kolo nevodřela kdyby to tak nelezlo ven :
Červen 8, 200817 r hm, hm, mi povídej.. Tahle by ho nevodřela :-D http://www.sexus.cz/clanek/1216-silikonova...-jako-ziva.html
Červen 9, 200817 r pomóóóc, kravne mi autí! vyjadření prosím zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47149
Červen 9, 200817 r Tak to nevím co s tím, kdysi mi svítívala na F, když stála ve vlhku venku, ale to byl špatný kabelový svazek a po čase to vždycky samo zhaslo...
Červen 9, 200817 r když to svítilo mně,dočetl jsem se že na baterce stačí vyčistit ty pojistky,pomohlo!
Červen 10, 200817 r když to svítilo mně,dočetl jsem se že na baterce stačí vyčistit ty pojistky,pomohlo! NO jo, ale proc by to psalo prave zadni kolo?
Červen 15, 200817 r Tak jsem měl krááásný víkend na Lipně... "Dolní Vltavice" Zde několikzátiší Lipenského jezera Masíko na lávovém kamenu Jo a na Vltavici se kolem převozu staví, buduje, ve dne v noci.. Asi to tam bude přes léto pěkně snobácký, asi to tam bude móc hezký, je tam navezený krásný žlutý písek přímo na pláži
Červen 15, 200817 r Pěkný fotky draku, ale nechceš je vkládat normálně jako přílohy? Takhle se to pokaždé načítá...
Červen 16, 200817 r Kucí, nevíte co je s Dolim? Od srazu skodahome po něm neni ani vidu ani slechu. Něco u něj mám, ne že bych na to chvátal, ale jindy tydy byl pořád a teď nic. Asi někde dovolenkuje
Červen 16, 200817 r Je v nemocnici v Budějkách a dnes se rozhodne jestli půjde na operaci nebo ne...už na škodahome si stěžoval, že mu není dobře, pak měl dokonce 40°horečky, a nechali si ho zrovna na pohotovosti když tam přišel
Červen 16, 200817 r Zítra mu zkusím zavolat, i když nevím jestli se mi ho podaří aspoň trochu rozptýlit
Červen 30, 200817 r Koukám, že to tady zase žije. Přijel jsem z dovolený a žádná změna Klasika, tu můžem tak 3 až 4 témata ze Srazů sloučit dohromady a aspoň tu bude jeden nový příspěvek týdně
Červenec 2, 200817 r Klasika, tu můžem tak 3 až 4 témata ze Srazů sloučit dohromady a aspoň tu bude jeden nový příspěvek týdně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.