lisky Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 no me spíš šlo o to ze origo prahy jsou zohybane a ten jeden brutka, jak mi to minulej rok padlo z heveru, tak tímhle by se to ukrylo no a přední blatníky začínají sezonut, tak bych to obrousil, natrel asfaltem, lemy bych na to plácnul silikonem a bylo by to na věky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 no,lemy bych nechal opravit,tojo,ale tohle bych tam nelepil,je to budoucí hnízdo rzi,bude se tam držet voda at utěsníš jakkoliv,známto z praxe u jiných vozů,tehdejší doména favo a feld,kdo měl poznal,už nedal znovu!ale pokud chceš,dej to aspon do barvy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Taky si to myslím, to jen z venku nebude nic vidět, ale vevnitř to bude humus a jednoho krásného dne to upadne celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 DNESKA jsem ty lemy viděl na roomsteru a vypadalo to moc hezky a decent. jsou to fakt tenké linky, ne ty plasty co ma mlada na favu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Tak tady pár fotek z víkendového dění :roll: Tajemství odkryto Tuto JeTTu asi všichni dobře znáte z krumlova, já to vím sice už dýl, ale přes víkend se už vše připravilo, zkompletovalo a nyní už se jen čeká na výměnu agregátů... Tak to prásknu no :oops: Novas mění agregát :evil: A to z 1,8 GTi na 1,8 G60 (compresseur) Jo a tady je fotka jak sem půjčil své kočičce oktu a něják jako že parkovala no :twisted: Jinak mi pka ještě vynadala, že by to kolo nevodřela kdyby to tak nelezlo ven : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Pěkně odřené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 hm, hm, mi povídej.. Tahle by ho nevodřela :-D http://www.sexus.cz/clanek/1216-silikonova...-jako-ziva.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 heh a myslis,ze to bude mit cz navod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 pomóóóc, kravne mi autí! vyjadření prosím zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47149 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Tak to nevím co s tím, kdysi mi svítívala na F, když stála ve vlhku venku, ale to byl špatný kabelový svazek a po čase to vždycky samo zhaslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 když to svítilo mně,dočetl jsem se že na baterce stačí vyčistit ty pojistky,pomohlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 když to svítilo mně,dočetl jsem se že na baterce stačí vyčistit ty pojistky,pomohlo! NO jo, ale proc by to psalo prave zadni kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Tak jsem měl krááásný víkend na Lipně... "Dolní Vltavice" Zde několikzátiší Lipenského jezera Masíko na lávovém kamenu Jo a na Vltavici se kolem převozu staví, buduje, ve dne v noci.. Asi to tam bude přes léto pěkně snobácký, asi to tam bude móc hezký, je tam navezený krásný žlutý písek přímo na pláži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Pěkný fotky draku, ale nechceš je vkládat normálně jako přílohy? Takhle se to pokaždé načítá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Kucí, nevíte co je s Dolim? Od srazu skodahome po něm neni ani vidu ani slechu. Něco u něj mám, ne že bych na to chvátal, ale jindy tydy byl pořád a teď nic. Asi někde dovolenkuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Je v nemocnici v Budějkách a dnes se rozhodne jestli půjde na operaci nebo ne...už na škodahome si stěžoval, že mu není dobře, pak měl dokonce 40°horečky, a nechali si ho zrovna na pohotovosti když tam přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 noo, tak to je pěkný Tak držim palce ať je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Já taky, snad se mi dnes ozve Lucka a budu vědět víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 hm, smuténka, tak Ďolíkovi držim palec, at je brzy OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Zítra mu zkusím zavolat, i když nevím jestli se mi ho podaří aspoň trochu rozptýlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Tiše plačte a nahlas záviďte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Koukám, že to tady zase žije. Přijel jsem z dovolený a žádná změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Cau oggy, v pondeli nebo utery ti hodim konecne ten plastik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Koukám, že to tady zase žije. Přijel jsem z dovolený a žádná změna Klasika, tu můžem tak 3 až 4 témata ze Srazů sloučit dohromady a aspoň tu bude jeden nový příspěvek týdně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Klasika, tu můžem tak 3 až 4 témata ze Srazů sloučit dohromady a aspoň tu bude jeden nový příspěvek týdně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.