octaviaman Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 to je tady zasejc jednou mrtvo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Naprosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) Tak jsem dám poohlédnutí za posledních několik málo týdnů, co se změnilo a měnit bude... Lepíme fólie na koktu Dále namontován zadní facelift nárazník (+ koncovka výfuku fabia RS naopak demontována) Zadní starej je dyžtak na prodej... cca za odvoz Editováno: 9. Červenec 2008, autor: lisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 to je tady zasejc jednou mrtvo! Kde to žije, tam je Mattoni. Já bohužel piju Budvar, takže u mě mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ty lisky, vkládej ty fotky jako přílohu pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Kde to žije, tam je Mattoni. Já bohužel piju Budvar, takže u mě mrtvo to bych si tipnul, že nebudeš jedinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Jedině REBEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 (editace) Tady jsi u Jihočechů, tady se pije jedině povolené uvolnění Editováno: 11. Červenec 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 :p Zeptej se brudera na zkušenosti s "karamelovým" Budvarem v Českých Budějovicích Nevyrábí se tam náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 já raději Plzenský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 já budvar taky nemusim... Poslední dobou ale hodně překvauje KOZEL... Mňam mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 To já taky moc Budvara nee, ráno po něm bolí hlava a to mi nedělá dobře. KOZEL je ten nejlepší. HURÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 I prd velebnosti , to já jen, aby jsem mohl přispět do diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 A co teprve jak bys přispíval po pár Budvarech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Kucí, z Budvaru bolí hlava jenom slečinky. Kozel neni špatnej, ale ta slabotinka co vaří v Plzni, tak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 :p Zeptej se brudera na zkušenosti s "karamelovým" Budvarem v Českých Budějovicích Nevyrábí se tam náhodou Kucí, z Budvaru bolí hlava jenom slečinky. Kozel neni špatnej, ale ta slabotinka co vaří v Plzni, tak to je Jo jo. Černej Budvar nádherně "voněl" a byl božsky "karamelovej" jak tvrdil pingl. Potom podle tý kočky byl už "jen" asi trošku zkaženej. Nebo dobrej je JEŽEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 A co teprve jak bys přispíval po pár Budvarech to bych tady zahltil diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ale nejlepší je pravý český mlíko s 5 procenty tuku! :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) to máš naprostou pravdu, jen bych si ho už tolik nevychutnal, jako za mlada Editováno: 13. Červenec 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Kucí, tak termín grilovačky se blíží, už jenom měsíc. Takže kdo pojede, tak bych prosil potvrzení účasti sem, nebo přes PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 To zas bude v álejích ..... (bordel) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Já s účastí zatím počítám, definitivně potvrdím příští týden až přijedu domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 pařba? kde? kdy? jedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.