Červenec 9, 200817 r Tak jsem dám poohlédnutí za posledních několik málo týdnů, co se změnilo a měnit bude... Lepíme fólie na koktu Dále namontován zadní facelift nárazník (+ koncovka výfuku fabia RS naopak demontována) Zadní starej je dyžtak na prodej... cca za odvoz Upraveno Červenec 9, 200817 r od lisky
Červenec 10, 200817 r to je tady zasejc jednou mrtvo! Kde to žije, tam je Mattoni. Já bohužel piju Budvar, takže u mě mrtvo
Červenec 11, 200817 r Kde to žije, tam je Mattoni. Já bohužel piju Budvar, takže u mě mrtvo to bych si tipnul, že nebudeš jedinej
Červenec 11, 200817 r Tady jsi u Jihočechů, tady se pije jedině povolené uvolnění Upraveno Červenec 11, 200817 r od Standis
Červenec 11, 200817 r :p Zeptej se brudera na zkušenosti s "karamelovým" Budvarem v Českých Budějovicích Nevyrábí se tam náhodou
Červenec 11, 200817 r já budvar taky nemusim... Poslední dobou ale hodně překvauje KOZEL... Mňam mňam
Červenec 12, 200817 r To já taky moc Budvara nee, ráno po něm bolí hlava a to mi nedělá dobře. KOZEL je ten nejlepší. HURÁ
Červenec 12, 200817 r Kucí, z Budvaru bolí hlava jenom slečinky. Kozel neni špatnej, ale ta slabotinka co vaří v Plzni, tak to je
Červenec 13, 200817 r :p Zeptej se brudera na zkušenosti s "karamelovým" Budvarem v Českých Budějovicích Nevyrábí se tam náhodou Kucí, z Budvaru bolí hlava jenom slečinky. Kozel neni špatnej, ale ta slabotinka co vaří v Plzni, tak to je Jo jo. Černej Budvar nádherně "voněl" a byl božsky "karamelovej" jak tvrdil pingl. Potom podle tý kočky byl už "jen" asi trošku zkaženej. Nebo dobrej je JEŽEK
Červenec 13, 200817 r Ale nejlepší je pravý český mlíko s 5 procenty tuku! :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Červenec 13, 200817 r to máš naprostou pravdu, jen bych si ho už tolik nevychutnal, jako za mlada Upraveno Červenec 13, 200817 r od Standis
Červenec 14, 200817 r Kucí, tak termín grilovačky se blíží, už jenom měsíc. Takže kdo pojede, tak bych prosil potvrzení účasti sem, nebo přes PM
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.