Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Áááá, to je seslost....i Luda je tady!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Áááá, to je seslost....i Luda je tady!! Čau Dolíku. To víš,musím vás zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Áááá, to je seslost....i Luda je tady!! Čau Dolíku. To víš,musím vás zkontrolovat. Jo jasny, nedostal si uz nejakej honorar za fotky na skoda-auto.cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Áááá, to je seslost....i Luda je tady!! Čau Dolíku. To víš,musím vás zkontrolovat. Jo jasny, nedostal si uz nejakej honorar za fotky na skoda-auto.cz? Nikdo jiný než my tři sem nechodíme, a to ještě dva jsme z Lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Nikdo jiný než my tři sem nechodíme, a to ještě dva jsme z Lety No prave!! Jeste Geoo jsem zabrousi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jste z letky, ale momentalne (pres tyden) na pude Jihocechu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 [Jo jasny, nedostal si uz nejakej honorar za fotky na skoda-auto.cz? Ještě ne. Ale to se musí nějak vyřešit. - od slověny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Nikdo jiný než my tři sem nechodíme, a to ještě dva jsme z Lety No prave!! Jeste Geoo jsem zabrousi... To sloučím s Letkou, budete naše kolonie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jste z letky, ale momentalne (pres tyden) na pude Jihocechu!! Mohli by delat autokino kazdej rok!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 To sloučím s Letkou, budete naše kolonie Ja Ti dam kolonii... Za chvili Vam stejnak Letku vymazou z kapacitnich duvodu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 To sloučím s Letkou, budete naše kolonie Ja Ti dam kolonii... Za chvili Vam stejnak Letku vymazou z kapacitnich duvodu!! Vymazat na foru můžou, ale Letka bude žít dál, v našich myslích a v našich srdích a její myšlenka a ideály budou věčné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Vymazat na foru můžou, ale Letka bude žít dál, v našich myslích a v našich srdích a její myšlenka a ideály budou věčné! To byla slova vecneho vlastence... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ludo, ty jses taky takovej vlastenec Letky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ludo, ty jses taky takovej vlastenec Letky? Ještě větší, o 4 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ludo, ty jses taky takovej vlastenec Letky? Jasně!! Ale proč přepisovat něco,co už bylo tak KRÁSNĚ napsáno!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ludo, ty jses taky takovej vlastenec Letky? Ještě větší, o 4 cm Aha... Tak to Ty jses prdola!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ludo, ty jses taky takovej vlastenec Letky? Ještě větší, o 4 cm Aha... Tak to Ty jses prdola!! Sám jsi a na jiné to svádíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Mizíme, nechámě Tě tu Tvému osudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Mizíme, nechámě Tě tu Tvému osudu Hmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Sám jsi a na jiné to svádíš Ale prosim Te... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Sám jsi a na jiné to svádíš Ale prosim Te... Pros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Nikdo jiný než my tři sem nechodíme, a to ještě dva jsme z Lety No prave!! Jeste Geoo jsem zabrousi... ss, hu, tu som Mám strašnej fofr, vždycky to tady jenom prolítnu a mizim. Jináč se si na fabču objednal angel eyes v černý barvě. Tak jsem zvědavej jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ss, hu, tu som Mám strašnej fofr, vždycky to tady jenom prolítnu a mizim. Jináč se si na fabču objednal angel eyes v černý barvě. Tak jsem zvědavej jak to bude vypadat Cau oggy, tak aspon, ze sem zabrousis pac nikdo jiny uz sem asi nechodi! To jsou ty svetla co je tady na ne obcas reklama na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ss, hu, tu som Mám strašnej fofr, vždycky to tady jenom prolítnu a mizim. Jináč se si na fabču objednal angel eyes v černý barvě. Tak jsem zvědavej jak to bude vypadat Cau oggy, tak aspon, ze sem zabrousis pac nikdo jiny uz sem asi nechodi! To jsou ty svetla co je tady na ne obcas reklama na foru? jj, to jsou oni. Dáreček od mnželky k narozeninám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.