carlos Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 jako Bazz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 švagrovi to dělá naopak,když chce blinkat tak mu to nejde i když má páčku zaplou v poloza jak doprava tak doleva.dvakrát z pěti pokusů to jde.má 1,6SR MR2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian1 Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Viděl bych to na přerušovač blinkrů, je hned za tlačítkem výstražných blikačů. Je to docela častá závada oktávek.Výměna je jednoduchá. Už se to tady taky řešilo. Tak vdaka. Idem do toho. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak vdaka. Idem do toho.M. Na 99% je to packa. Riesilo sa to tu uz velakrat. Bud si vymen packu za novu, alebo, co je jednoduchsie a lacnejsie, prestriekaj packu WDckom a ono to zrazu bude fungovat. Prerusovac to byva, ked nespina, alebo nerozpina, co je mozno pirpad carmainovho svagra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 takže bys to tipoval na přerušovač?hm zkontrolujeme ho a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Dnes mi začala signlizace klapat i po vypnutí blinkrů chvilku cvaká a pak zase ne a pak znovu.... Brutálně mě to sejří!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Dnes mi začala signlizace klapat i po vypnutí blinkrů chvilku cvaká a pak zase ne a pak znovu.... Brutálně mě to sejří!!! Tak trošku hledej je to běžná závada prostříkej páčku nějakým sprejem na kontakty a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak trošku hledej je to běžná závada prostříkej páčku nějakým sprejem na kontakty a bude klid Díky pane zrovna jsem to našel zejtra to prubnu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Když to nepomůže tak výměna páky a pokud stím jezdíš dlouho tak bude v háji i přerušovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Me to delal prerusovac, stacilo lehce bouchnout do pristrojvky blizko prerusovace a byl klid, pak ivestice cca 250Kc vymena a je klidek. A pokud bys nevedel tak prerusovac je uprostred palubky pod varningama (cerveny trojuhelnik) je to jeden kus stim trojuhelnikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manerti Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Já mám stejný problém, přerušovač za výstražným trojúhelníkem se mi z ničeho nic rozcvaká. Nevím proč. Chvilku je klid a pak zase začne cvakat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Já mám stejný problém, přerušovač za výstražným trojúhelníkem se mi z ničeho nic rozcvaká. Nevím proč. Chvilku je klid a pak zase začne cvakat. Skusil si prestriekat packu, alebo ju vymenit ako sa tu uz veeeeeeeeeelakrat preberalo? Ak nie, tak skus a potom napis skusenost. Inak sa Ti moze stat, ze budes mat problem s moderatormi, lebo si nehladal a tato tema je tu uz preberana a nasiel by si v nej odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manerti Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) Páčku jsem postříkal kontaktem a pořád cvaká. Zkusím vyměnit páčku,ale mám tam tempomat. Bude drahá oprava? Co je to problem s moderatormi?? Vysvětlíš mi to? Editováno: 6. Květen 2008, autor: manerti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Páčku jsem postříkal kontaktem a pořád cvaká. Zkusím vyměnit páčku,ale mám tam tempomat. Bude drahá oprava? Co je to problem s moderatormi?? Vysvětlíš mi to? No problem moze byt ten, ze rady ako prestriekaj packu, vymen packu a pomeraj to tu uz boli napisane viackrat a modi nemaju radi, ked sa najprv pyta a az potom hlada... Packu samotnu zozenies tu v bazare za par korun, pripadne sa skus dohodnut s niekym, ze by si skusil ju len nahodit, ci to bude robit stale a ak ano, vratis mu ju. Vtedy sa bude treba zamerat na prerusovac (pod cervenym trojuholnikom) a na kabelaz. Editováno: 7. Květen 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Nejdřív prostříkej páčku na blinkry dost to pomáhá toto pomaha na 100 procent,take me to delalo vystrikal jsem to a prestalo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 To prostrikani pomuze i nepomuze - jedna se o vydreny spinac - je to medena ploska ktera je propruzena. Vedle ni je jeste jedna takova, ale prehodit to za ni nedoporucuji, spina se tim zase jiny okruh a problem by se nevyresil. Ja jsem mel doma 2 vadne packy a udelal jsem jednu dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šilda Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 zdarvím,mám problém směrovkama.je to octávka 1999,1.9TDi.Jedu a chtěl jsem odbočovat,najednou přestali blikat blikače,když dám vystražní tak to funguje (4 blíkají) a na dálku taky.Myslel jsem že to bude páčkou,objednal jsem jinou novou a je to samy .Nevíte čím to může bejt?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) Zdravim chlapy. Potřeboval bych taky poradit. Přepínání blinkrů mi funguje bez problému, ale mám problém se světly. Několikrát se mi stalo při přepínání světel z dálkových na tlumené, že se tlumené vůbec nerozsvítí. V noci je to celkem super, když na pár sekund nic nevidíte. Opačně z tlumených na dálkové OK. Všiml jsem si, že mi světla někdy "probliknou" i u blinkrů. Když přepnu znovu dálkové a tlumené, tak vše funguje. Chtěl bych se zeptat, kde by mohl být problém. Páčka přepínání světel nabo relátko? Popřípadě jak to bezpečně zjistit. Děkuji za opovědi. Editováno: 19. Únor 2009, autor: Píst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamik Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ahoj, mám podobný problém, přerušovač jsem vyměnil, dokonce 2x, naštěstí byl půjčený, a při vypnutám blynkru si pořád sem tam cvakne. To musím vyměnit celou páčku nebo to jde rozebrat a opravit? Díky za info Hamik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Pro začátek bych prostřík páčku WD-40, to většinou pomůže ... jinak viz. třeba zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%C5%A1ova%C4%8D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamik Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Tak jsem prostříkal páčku kontaktolem a je po problému. Díky Editováno: 1. Březen 2009, autor: hamik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Zdravím všechny, pokud není závada v páčce ani v pojistkách, asi to je přerušovat blinkrů. Než budete kupovat nový, mrkněte na http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72581 a zkuste jej vyčistit. To je zadáčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Takze vyreseno a zkontrolovano. Zadna soucastka na mensi napajeni odporu( co nahradit jinou kapacitou? ) k svabu neni. Tudis neni zadna regulace. Jen me udiv. 2 kontr. diod. Jedna na osvetleni znaku a druha na vystrahu. A co se tyce ,,dale by me zajimalo proc mas v avataru ikonku forum moderator '' tak ji klidne muzu zrusit pokud se nebude pacit. No problemo Ja mam taky dotaz.... Když si to rozebral, co je teda vevnitř?? Ja zase potřebuju vyřešit, aby ten přerušovač nehlídal odběr žárovek (aby nezrychlil když nějaká praskne atd). Jestli mužeš,, poslat mi detailní fotky?? Díkys. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiroch Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Jo to by me taky zajimalo, jsem tez cekatelem na fotky. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 to 'jiroch': Stále Tě nechápu. Někam lemtáš diody nebo co? Je to právě výhoda, když Ti prdne žárovka a víš o tom, ne? Jinak podle mě to je odporově svázáno a pokud dáš někam žárovku (diodu) s jiným příkonem-watáží tak se změní i frekvence bliku Nevím jak je to uděláno teď-asi tranzistorově (tedy PO), ale u starších přerušovačů byl natažený tenký odporový drátek, který se při průchodem proudu zahřál a natáhnul (dal impuls ke kontaktu) a pak schladnul a smrsknul se- (dal impuls k rozepnutí). Dalo se to krásně štelovat natažením-předepnutím toho drátku. Ale bylo to dost poruchové. Obr. 56 přerušovač s drátem: Obr. 58 přerušovač řešen čistě elektronicky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.