Pegas1 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Len na roomstrových to svieti stále, inak ee. Alebo si počkať ž bude JDOT aj pre fábie Jo jo o tom už jsem četl a do toho bych šel hned,jen jestli to někdy bude co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 chlapci mam jeden dotaz existuju vobec budiky predfacelift s maxidot??? diki a rad by som videl foto mate niekto,?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Existují...u FRS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 mello: určitě existujou a jestli náhodou ne, tak udělat jde všechno, jen chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiikk Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Dá se nastavit aby Maxidot ukazoval i jiné údaje než jsou z výroby? Třeba vnitřní teplotu pokuď je klimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 ne, zatím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Neukazuje maxík i vločku, pokud je teplota pod 3 stupně? Myslím větší, přes celou plochu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 ukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 neukazuje, viz dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 jo taaaaaaaaaak... no tak to ne... ja myslel vetsi, nez na displeji normalniho PP . Ani face O2 neukazuje vlocku pres celej displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ok, díky moc... měl jsem tušení, že jsem někde viděl vločku přes celý displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Taky jsem si všiml, že maxík dokáže ukázat nápis : Zatáhnutá ruční brzda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 mello: určitě existujou a jestli náhodou ne, tak udělat jde všechno, jen chtít seriově neexistujou, ale udělat jde opravdu vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Čaute chlapi, vím že jsem na fóru fábie, ale ukazuje maxik ve fabii vše stejně jako v octavii.....? Ve středu jdu montovat maxik na svou octavii tak jsem zvědavý....... už se nemohu dočkat... Dík moc. Pavek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Taky jsem si všiml, že maxík dokáže ukázat nápis : Zatáhnutá ruční brzda ano ukáže nápis. ruční brzda, kapalina ostřikovače, hladina oleje apod. záleží také na výbavě auta z výroby. osazené čidla na ostřikovače, olej apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 seriově neexistujou, ale udělat jde opravdu vše Dotaz - co je to tam dole za hlasku - stav 1/1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 To je stav vozu. Tohle je ukázaná jedna závada z jedný. Tady konkretně otevřený dveře. Když by je zabouchnul-všechny bude to psát ""STAV OK"" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Zkus očistit kontakty na čidle v nádobce chladící kapaliny. Stačí zubním kartáčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 chlapci mam jeden dotaz existuju vobec budiky predfacelift s maxidot??? diki a rad by som videl foto mate niekto,?? maxiDOT.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starburst Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Jenom takovej dotaz - píše se zde, že horní třetina maxiku zůstane černá když nemám origo rádio - našel jsem zde: zdroj: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3550&st=100 dá se to nějak udělat? aby to nebyla vypnutá část ale zobrazovalo se třeba něco takovýho? nebo nějaká jiná funkce? na F1 2006 elegance díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 jo.. musíš si koupit modul d-dot od dolezelka.. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=76108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starburst Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 a to je "nějaký dodatek" ke standartnímu maxoditu nebo jsou to uplně zvlášť montovaný budíky? jen abych věděl co udělat jako první - montáž klasickýho maxiku a pak se zhanět po D-Dotu? dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik1 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 (editace) No, tak pár posledních příspěvků mě konečně potěšilo. A chytrolínům, co psali předtím, tak koukněte se do návodu, tam není žádná hláška kromě oleje a ještě to tam mají v angličtině, tak jsem nevěděl, jestli to třeba ve fabii není v angličtině. No a takovej blbec, abych se tady ptal na něco, co si můžu přečíst v návodu taky nejsem, takže kluci nejdřív pořádně čtu a potom odpovídám Chtěl bych doplnit, že jsem se mrkl do návodu a opravdu jsou tam i dlaší hlášky. Bohužel, člověk musí hledat a nesmí se hned spokojit, jen s tím co nejde s obrázkem maxiku. Další hlášky najdete při vysvětlování všech kontrolek, které jsou na přístrojové desce vždy je prvně znak kontrolky a náledně je vysvětlena jeji funkce, co signalizuje a zda se rozsvítí při závadě. Na konci je také uvedeno tučným písmem, v případě, že místo středového panelu kontrolek je maxík, jak se ta či ona závada projevuje a jaká hláška se napíše (strana č. 27 až 36, - návod k obsluze z roku 2004 -Fabia česky 08.04 S54.5610.07.15 6Y0 012 003 HM) To jen pro pořádek. Jinak kvůli tomu sem nepíši. Přihodím další hlášku, a to "EMISE DO SERVISU" a chtěl jsem se zeptat, zda s tímto nemáte někdo nějaké zkušenosti. Zítra jedu za kamošem z wagem a dozvím se tedy co to je. Sám si myslím, že bude asi špatná JEDNA Z lambda sond, ale to jen dedukuji. Předem díky za odpověď Chemik. Editováno: 14. Únor 2010, autor: chemik1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 jj tohle je lambda sonda... buď je vadná, nebo máš děravý výfuk nebo něco takového... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik1 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 jj tohle je lambda sonda... buď je vadná, nebo máš děravý výfuk nebo něco takového... Díky, mám děryavý přední díl výfuku a tak to budu muset vyměním. Teď jen doufám, že lambdy jsou v poho. Ale počítam s výměnou přední části výfuku a jedou lambdou. Taku vidíme co zítra na to WAG. Chemik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.