Červen 27, 200916 r Ahoj,chtěl bych se zeptat....mám RNS 510 1T0 035 680 A v OII, je původně z VW (koupeno s autem, svítí červeně, při zapnutí "Welcome to VW"... Verze firmware 1000 a na HDD jsou mapy,ke kterým nemám DVD. Jde změnit úvodní obrazovka a podsvícení na Škoda? Udělá to firmware nebo je to složitější? A jaká je poslední verze firmware? Jdou z toho HDD mapy vytáhnout a vypálit? díky za odpovědi
Červen 27, 200916 r Autor Musí se vyměnit panel a nahrát firmware...pak máš logo Škoda + zelené podsvícení. Více přes sz.
Červen 29, 200916 r Chci se zeptat jestli existuje nějaké řešení, aby se příchozí SMS zobrazovali kromě na MaxiDotu také na Columbusovi, nebo, aby aspoň příchozí SMS pípla. Díky, Jarda
Červenec 2, 200916 r Ahoj,chci plně využít volnou kapacitu na HDD (18 GB) pro audio soubory (MP3). Při kopírování celého obsahu DVD se mi na HDD vytvoří podadresář "Copy of CD" a v něm je už adresářová struktura jako na DVD (tedy HDD -> Copy of CD -> interpret -> album -> skladby). Při nakopírování druhého DVD je vytvořen další podadresář "Copy of CD (2)". Obsahy těch dvou DVD jsou tedy uloženy v různých podadresářích a prohledávání je tím komplikovanější. Je možno kopírovat celý obsah DVD přímo do kořenového adresáře - tedy HDD? Výsledná struktury by byla HDD -> interpret -> album -> skladby. Vím, že to jde po jednotlivých adresářích (to by ale bylo na několik dnů). Předem díky za radu. Ví někdo jak na to ? Chci kopírovat postupně z SD nebo CD/DVD do jednoho konkrétního adresáře na HDD, a chová se to tak, jak píše "Ivann", tzn. že to v tom vybraném adresáři vytváří další nevyžádané nové a nesmyslné adresáře "Copy of CD..." (!) ???
Červenec 4, 200916 r Ahojte, mám otázku. Keď nájdem na mape nejaký cieľ, ale nie priamo cez databázu, ale len tak na mape, keď ju posúvam. Viem ten nájdený bod uložiť do pamäte, a následne sa nechať navigovať? Tak ako to vie napr. iGo v PDA. Dík
Červenec 4, 200916 r Ví někdo jak na to ? Chci kopírovat postupně z SD nebo CD/DVD do jednoho konkrétního adresáře na HDD, a chová se to tak, jak píše "Ivann", tzn. že to v tom vybraném adresáři vytváří další nevyžádané nové a nesmyslné adresáře "Copy of CD..." (!) ??? Tak nad tím jsem taky dumal a podle myslím, že jsem to nakonec udělal takto: Nat DVD (SD kartu) si vytvořit jeden adresář ve kterém bude struktura jaká chci. Potom kopírovat ten jeden adresář na disk. Na další DVD(nebo SD kartu) stejně pojmenovaný adresář a v něm bude pokračování. atd. Takže je na disku potom nějaký adresář a v něm teprve ta požadovaná struktura. Debilní, ale kopírovat ručně desítky adresářů je nesmysl.
Červenec 5, 200916 r Při druhém a dalším kopírování tam skočí tato hláška. Dát "Zaměnit" a je to. Co bylo už dříve v adresáři na disku tam zůstane.
Červenec 12, 200916 r Caute,pozeral som na celu tuto sekciu COLUMBUS ale akosi som nenasiel odpoved na moj COLUMBUS.Mam problem s citanim SD karty,stale mi to hlasi chybu karty.Pouzil som 4GB tak niekto tu pisal ze to podporuje iba do 2GB,vcera som skusal 512MB a to iste.Boli na nej nahrate JPEG.Vie to vobec zobrazovat JPEG?nenapadlo ma ze som mohol skusit na tu 512 nahrat mp3 co by sa stalo. dakujem za nazor
Červenec 14, 200916 r Při druhém a dalším kopírování tam skočí tato hláška. Dát "Zaměnit" a je to. Co bylo už dříve v adresáři na disku tam zůstane. Diky, funguje to, to je ale pakarna, kdyby to aspon zminili v manualu...
Červenec 14, 200916 r Caute,pozeral som na celu tuto sekciu COLUMBUS ale akosi som nenasiel odpoved na moj COLUMBUS.Mam problem s citanim SD karty,stale mi to hlasi chybu karty.Pouzil som 4GB tak niekto tu pisal ze to podporuje iba do 2GB,vcera som skusal 512MB a to iste. Problem bude asi, ze Tva 4GB bude na 90% v provedeni SDHC, ktere SD ctecka v Columbus bohuzel nepodporuje (na rozdil od dalsich novych jednodussich radii). Karta 4GB v provedeni klasicke SD (kterou by Columbus asi mel prezvejknout) je jiz dnes v mensine, vetsinou se delaji jiz jen v SDHC provedeni.
Červenec 17, 200916 r Takže nová V4 je na světe,včera jsem ji testnul a nekecá žádné nesmysly. Ja mam V4 co keca nesmysly...samba, zavozka, zptečka apod.. To je uz jako nejaka V4 co to ma odstranene??
Červenec 17, 200916 r Jinak ta upravená BMW 09_2 mi v místech,kde ostatní jakékoli V2-V3-V4vedou OK,mapa od BMW vede úplně blbě.Ale je to jen jedno místo,co jsem zatím přišel a ještě tak debilně,že to nechápu.Na křižovatce,kde mám odbočit vlevo hlásí odbočte vpravo a poté se otočte. Upraveno Červenec 17, 200916 r od cosby
Červenec 18, 200916 r Jinak ta upravená BMW 09_2 mi v místech,kde ostatní jakékoli V2-V3-V4vedou OK,mapa od BMW vede úplně blbě.Ale je to jen jedno místo,co jsem zatím přišel a ještě tak debilně,že to nechápu.Na křižovatce,kde mám odbočit vlevo hlásí odbočte vpravo a poté se otočte. Mam podobnou zkusenost, Navteq by se mel stydet...
Červenec 20, 200916 r Chtel bych clenovi ferda25 udelit pozitivni komentar za spickovou montaz navigace Columbus do nasi Octavie II MR06 a touto cestou mu jeste jednou moc podekovat. Nechal jsem si u ferdy25 udelat Columbus, s novou gatewayi, GPS antenou, zobrazovanim parkovacich senzoru, odblok DVD za jizdy a dualni antenu. Zajemcum o Columbuse ferdu25 vrele doporucuji! Po celou dobu montaze do nasi Octavie jsem se mu "pletl pod nohy", takze jsem mel moznost jeho praci sledovat a hodne me prekvapila jeho vysoka peclivost provedeni, veskere predelavani kabelu provadel z hlavy a uplne vsechno fungovalo na poprve. Je videt, ze je opravdovy odbornik, ktery to nedela poprve.
Červenec 20, 200916 r zdravim .. uvazuju o koupi kolumbusu ... o vikendu jsem tu narazil na par prispevku, ktere resili jak jet o s (do)pojistenim dokoupeneho kolumbusu .. ale ted je zaboha nemuzu najit.. nemuzete me nekdo plz nasmerovat? diky edit: tak uz jsem to nasel ...nicmene se zda, ze mi to nepomuze a dotycny uzivatel uz vypada, ze je neaktivni. nekdo z vas, kdo jste si doresil columbuse, resil jste jeho dopojisteni? pokud ano, tak jak? dneska jsem to tak zkusebne obvolaval, a informace, ktere se mi dostaly, byly znacne rozporuplne .. Upraveno Březen 4, 201015 r od Tragedie_v_JZD
Červenec 21, 200916 r Dnes jsem volal na zelenou linku do škodovky, ohledně nových map. Má vyjít koncem tohoto měsíce a začátkem příštího verze V5. Měla by stát stejně. Hm už jí někdo máte? Je tam hodně změn? Díky moc za postřehy. .-)
Červenec 24, 200916 r Takže díky ferdovi25 za dnšní montáž nového FLiftoveho climatronicu a columbuse s poslední verzí firmwaru. Málem jsem Ferdu nedostal z auta, jak si pořád s tím kolumbusem hrál a byl naprosto šokován ze změn, které ten firmware přinesl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.