Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Neviete kedy by mohli byť nové mapy? BMW nechcem, lebo mapa pre SK mi nevyhovuje ani z jedného balíka.

Upraveno od 27jose

Ahoj, někdo Ústí nad Labem nebo Prahy, kdo by mi pomohl oživit Columbuse? 

Dnes jsem náhodou narazil na pěkný návod aktualizace Columbusu, chci se zeptat (ne že bych chtěl něco aktualizovat, ale kmarád chce aktualizovat v Passatu Columbuse a tak jsme hledali, takže spíše pro případné další majitele škodováckých Columbusů), jestli se tento postup uvedený na VW fóru dá aplikovat bez úprav i na naše Škodovácké navigace (hlavně jde o ty soubory na "gpsunderground". Myslím jestli se potom nemůže stát, že po instalaci bude červené menu s logem VW... 

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=317071

Případně je také nějaká stránka s přehledem upravených FW pro Škodovácké navigace?

Ahoj borci poradíte někdo kde stáhnout funkční nejnovější mapy do Columbusu? Nejlépe i s těmi body aby byly vidět benzínky atd.... Ty co mám tak spousta silnic co je dávno předělaná to ukazuje leta staré trasy apod.... 

columbus.JPG

Tak ja potřebuji výhradně ČR a to mi west bude stačit ne?

• Autor

Ano

Spíše bych byl radši jen nové mapy na CD ta kombinace sd karty a cd není prý moc bezpečná

Upraveno od p.o.d.r.y

V 26. 2. 2015 na 16:40, Stringo napsal:

Tak vyzkoušeno. musí se na SD kartě v ROOTu hned vytvořit složka PersonalPOI a do ní vložit ten soubor je jedno jestli ho přepíšete nebo ne, stejně se to natáhne  :kol-47:

V souboru je všechno, ne jen radary Info přikládám

post-48545-0-55960000-1424965047_thumb.j

Ted jsem toto přesně udělal máš nějaký obrázek jak se ti body ukazují? Protože me se to nahralo vse ok i podle obrazku ale v navi to neukaze ani tuk :o a kdyz chci dat vybrat zvláštní cíle tak je to šedivé . Ale to viz obrázek mám stejně

Upraveno od p.o.d.r.y

Pokud to není emulovaná verze pro koncern, tak by to nemělo jít...

Ted jsem toto přesně udělal máš nějaký obrázek jak se ti body ukazují? Protože me se to nahralo vse ok i podle obrazku ale v navi to neukaze ani tuk [emoji33] a kdyz chci dat vybrat zvláštní cíle tak je to šedivé . Ale to viz obrázek mám stejně

Já mám teď mapy od BMW, takže nevím jestli jsou to POI ještě z předešlé instalace, nebo z těch nových map. Každopádně tenkrát mi to normálně POI body ukazovalo, mohl jsem je na volit, navádělo mě to k nim, zobrazovaly se v navi...
před 5 hodinami, Stringo napsal:

Pokud to není emulovaná verze pro koncern, tak by to nemělo jít...

Nemáte prosím někdo odkaz na upravené mapy od BMW ( DVD2: Middle Europe / Central Europe ).

Moc děkuji.

Ps- zde jsem byl, ale je to DVD 3 .-( https://www.drive2.ru/l/464915298739290148

• 3 týdny později...

Zdravím nemáte někdo odkaz na fix na přepínání na maxidotu na Octavii 2007 na FW 5238

nasel jsem jen na verzi

1xxx-2xxx

3xxx-4xxx

Díky 

• 3 týdny později...

Zdravím nenašel by se někdo z okolí Vyškova na přeprogramování Columbusu jde mě o nové mapy a FW děkuji 

• 3 týdny později...

Zdravím, mám předface OII columbus 3T0035680E a PDC 1Z0919283B. Předpokládám, že tahle kombinace nejde dohromady a PDC mi to nezobrazí, ani zvuk neztlumí. Dnes jsem se ale rochal v menu (2x držet stisknutý setup) a tam jsem našel v CAN položku CAN reversing on/off a měnilo se to podle zařazení zpátečky. Je to normální se starou PDC?

• Autor

Ano.

Ahoj, 

měl jsem problém na columbusu v octavia ii před fl. 2008 na rádiu stále hláška načítání CD/DVD nepomohl reset nic. Deska je c3 přeinstaloval jsem firmware na 5238. Rádio maká dobře, ale problém je samozřejmě s mf volantem a maxidotem. Mf volant nejde a maxidot najedu páčkou na audio a už se nikam nehnu, až když vypnu rádio můžu zase zpět třeba na mfd. 

Původní SW verze 1004. 

Nemáte někdo fix up. Aby to chodilo a nebo SW 1004 případně takový s kterým chodím mf volant a maxidot na daném autě. 

Dobrý večer  páaanove  

potreboval by som pomoc   z radiom Columbus 

1. Dá sa dat novsi Fimware  ??

2. aktualizovat mapy ? 

Dakujem pekne  

21441519_2083963341629459_1170942102_o.jpg

21441598_2083963088296151_1854173284_o.jpg

Ano dá. 

Jinak příspěvek víš vyřešen. 

• 4 týdny později...
V 5. 9. 2017 na 12:27, OctaviaMartin TDI napsal:

Ahoj, 

měl jsem problém na columbusu v octavia ii před fl. 2008 na rádiu stále hláška načítání CD/DVD nepomohl reset nic. Deska je c3 přeinstaloval jsem firmware na 5238. Rádio maká dobře, ale problém je samozřejmě s mf volantem a maxidotem. Mf volant nejde a maxidot najedu páčkou na audio a už se nikam nehnu, až když vypnu rádio můžu zase zpět třeba na mfd. 

Původní SW verze 1004. 

Nemáte někdo fix up. Aby to chodilo a nebo SW 1004 případně takový s kterým chodím mf volant a maxidot na daném autě. 

Jmenuje se to Skoda fix pre facelift nebo tak nejak

Nemáte někdo verzi fw 1100.. na netu jsem ji jiz nenasel.. potrebuji downgrade :-)

Dik

• Autor

Downgrade lze samozřejmě udělat i bez povolení v rns manageru, vždy záleží na typu použitého softwaru a podle toho se musí opět použít vhodný typ softwaru.

Navigace s originálním software do 5xxx do 5999 rozhodně nedoporučuji downgradovat... navigace od software 6xxx se nesmí nikdy přehrát na nižší verzi než 6xxx, jinak ji můžete rovnou hodit do kopřiv. 

tak to beru zpet ja myslel že se musi vždy povoliť v RNS manager....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.