Prosinec 13, 200816 r Raději napúiš,co udělal,že to šlo??Já to dělal 3× a nikdy jsem žádný problém neměl.Spíš jste něco spískali než jste přišli na to co vis strasne spatne se neco dodelava kdyz se v tom nekdo uz jebal a neroujel to Doli vi o cem mluvim to byla jeho pracicka kdyz to neslo tak pak prisla este s autem neprijemna nehoda a auto bylo asi na mesic KO kdyz sem se k tomu dostal tak sme to dodelali dotahali draty a patricne nakodovaly a uz JEEEEEEEEEEtam auti
Prosinec 13, 200816 r vis strasne spatne se neco dodelava kdyz se v tom nekdo uz jebal a neroujel to Doli vi o cem mluvim to byla jeho pracicka kdyz to neslo tak pak prisla este s autem neprijemna nehoda a auto bylo asi na mesic KO kdyz sem se k tomu dostal tak sme to dodelali dotahali draty a patricne nakodovaly a uz JEEEEEEEEEEtam auti Já vím,taky nerad něco po někom dělám.
Prosinec 13, 200816 r Autor Tak se domluv s Pepíkem...Do Budějc to nemáš tak daleko a jen on ví jak na to...
Prosinec 13, 200816 r No a mě to nefunguje, není tady někdo ze středních Čech, kdo by mi to udělal. Já bych taky chtěl aby mi to někdo udělal ... :smich:
Prosinec 14, 200816 r Záleží na tom co...se musíš chytat každé blbosti.... Cus. Muzu koupit tuhle Gateway 1K0 907530N. Myslite, ze to je to co potrebujui na rozjeti parkovaku? Ty mam s RJ ze SUP II.
Prosinec 14, 200816 r Podarilo sa Ti to namontovat? Budem potrebovat do Touarega to iste. Zacnime s tym, ze asi budem potrebovat 1Z0035729B. Mate niekto? Aj cenu poprosim. Bodol by aj navod montaze, origo HEX-CAN mam.
Prosinec 14, 200816 r Podarilo sa Ti to namontovat? Budem potrebovat do Touarega to iste. Zacnime s tym, ze asi budem potrebovat 1Z0035729B. Mate niekto? Aj cenu poprosim. Bodol by aj navod montaze, origo HEX-CAN mam. kdyby si schanel nabizim celou sadu na montaz v bazaru http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57662
Prosinec 14, 200816 r kdyby si schanel nabizim celou sadu na montaz v bazaru http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57662 Jasne. Mam zaujem o tu Nokiu aj s antenou, kablikmi a mikrofonom.
Prosinec 15, 200816 r Nevíte někdo jestli je potřeba druhý repráček když mám přední a zadní čidla a chci dodělat zobrazení na RNS510? Jeden mám ve sloupku a tón pípání je jiný na předek a jiný na zadek. V tom schématu co tady je je front speaker. Kam se dává? Je potřeba? Ještě jedna otázka. Půjde mi zobrazení s jednotkou 1Z0919475A ? Proč je na schématu 1Z0919 83C? Joska Upraveno Prosinec 15, 200816 r od j0ska
Prosinec 18, 200816 r Tak si odpovím sám MR2009 Dal jsem na trinax anténní výhybku, neháže to už chybu v anténě a řekl bych, že se zlepšil příjem. Upraveno Prosinec 18, 200816 r od tomson1
Prosinec 18, 200816 r a je tam na to vzadu místo??Za ty prachy bych to nedal.Dal jsem svod z Roomstera a anténu taky,tu jsem zabalil do Mironalu a tal za palubku.Taky to neházelo chybu a příjem o 50% lepší Ale to už je minulost,přešel jsem na jiné auto které 2 antény má v základu
Prosinec 18, 200816 r také si myslím že tam není místo jsem rád že se vůbec vleze větráček a pár kablíků za ním a i tak mi nesedí navi rovně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.