Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

A jak to teda funguje?Když si například nechám namontovat Columbuse tak mám při couvání k dispozoci jen ten pípak a nikde se nezobrazuje vzdálenost?Nebo se něco zobrazuje třeba na maxidotu?

ja bych chtel zobrazovani uz protoze mam rad kdyz uz tam neco mam abych to 100% vyuzil

mate nekdo tu covaci kameru

=

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte někdo tušení, když už se konečně Columbus objeví i v katalogu příslušenství, aby se dal objednat například přes autorizovaný servis? Chtěl bych ho do své OII, ale prostě ho potřebuju s papírama a zatím mě jiná možnost než servis prostě nenapadla. Nebo znáte nějaké řešení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diamant - kámíku, tak jsem to zkoušel, dokoce aji u kamaráda - postup zapnu navi a hned ještě při načítání podržím SETUP a po 10sekundách se objeví menu - FM AM a třetí položka myslím DB. To jest vše.

Dělám vše dobře?

Navigace musí být před tímto postupem delší dobu vypnutá, nesmí být v pohotovostním stavu. Udělej to, hned když přijdeš do auta, ještě než zapneš klíček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

samozrejme, ved som pisal, ze to je original :) v menu ti pribudne tv, v tv tuneri mas 2x A/V vstup ako u predchadazucich verziach, ma inak robene ant vstupy, su iba 2 namiesto 4 ako u tv pre MFD2 a je tam DVB a analog TV v jednom pristroji, mozem odfitit alebo urobit video ak nezabudnem niekedy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už mám také zapojeno, funguje na jedničku, jen jsem měl trochu problémy s jedním z konektorů na svorkovnici a pak také s místem pro adaptér, ale už vše O.K. Thanks Grygy :palec2: :palec2: :palec2:

V čem byl problém a jak si to vyřešil? Myslím ten konektor a to umístění toho adaptéru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...