casshern Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Jj Columbus je z výroby. Chtěl jsem ho radši vyměnit po nákupu auto ale už jsem si ho nějak oblibil. Pojištěné mám. Jen nemám rád lítání po pojišťovnách a servisech a dohadovani o prořezaných sedadlech od skla:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 přímo zabezpečení RNS prostě nejde, nejde tam nic změnit, prostě jak ho vytáhnoul, tak ho vytáhnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No, něco málo se dá .... já si to celé po/depsal, z venku i zevnitř a vyměnil šrouby, dá se dát i své logo (samozřejmě, vše se dá odstranit, ale ulehčit to nechci) ... ano, vím...mohou to poškodit apod. Ale navíc mám alarm, který mi volá....fetka se snad na to chytí, profík nikdy. Tímto lze udělat menší překvapení - http://www.ebay.de/itm/RNS-510-Diebstahlschutz-Diebstahlsicherung-4x-Anti-Diebstahl-Schrauben-16mm-/111314526784?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item19eadce240 Samozřejmě, zabránit se tomu na 100% nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 to je sice pekne ale aby ti nedomlatily vsechno kolem radia,poskodit palubku atd.ja bych to asi neresil,kdyz se to ma stat tak se to stane,kamosovi treba ted ukradli uplne celou oktavku a to je teprve neprijemny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 ty šrouby neřeší nic, když je jinak ukotvený v plastu přes 4 plechové matky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Je to nesmysl.kdo viděl,co ty fetky umí udělat,když se jim nedaří,tak by si to tam nikdy nedal!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 To spíš vemte starýho streama, demontujte front a dávejte ho na parkovišti přes columba. Když to uděláte šikovně, tak to nebude moc poznat a po tmě to detailně prohlížet nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 To nemá smysl řešit. Když tam člověk dá jiný šrouby, tak fetka ve vzteku rozmlátí vše co půjde, rozřeže sedačky..... Hlavně ty navigace už se v dnešní době zase tak nekradou. Teď se jde víc po dílech - světla, airbagy, kapoty atd. Já mám auto přes den v Praze venku a vše ok, jen na noc je v garáži. A jinak v autorizáku mi říkali, že dost lidí si po vykradení kupuje navigace Kenwood. Vypadá to pěkně, s autem si to rozumí (maxík a volant).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No nevím a není to snad co jsem napsal ? .... jinak, řekl bych, každého věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Díky, prostě jsem chtěl od někoho číst že parkuje venku s Columbusem ve městě i přes noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAYMAN Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Tak škoda chlapy měl jsem zato že tu najdu nějakou dobrou duši co mi poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab84 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Mám Columbuse v OII. Bydlím na okraji Prahy, bez zájmu vydržel cca měsíc. Naštěstí mám všechna okna "nerozbitná", tak mi po "zájemci" o Columbuse zbyla v okně tečka po snaze o rozbití okénka. Takže doporučuju minimálně fólie na oknech + samozřejmě pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 taky jsem pro folie, je to dost dobrá investice, mám je taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Kde a kdo Vám dělal folie? Ty jsou na všech 4 okenkách? Když je safesystem tak lezou ty šmejdi do auta okenkem a zase vylejzaji? Asi lepsi mit promackle foliovane okenko a škodu zvenku než pojebaný vnitřek:-/ Pojistku mám. Co dávají rozpočtem za Columba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Folie řešte v příslušných tématech a ne tady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Pojistku mám. Co dávají rozpočtem za Columba? delat to rozpoctem je nesmysl, protoze musis jedine dat neco jineho pak. pojistovna totiz columba z rozpoctu pak nechce hradit, prave kvuli kradezim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Ozi Toretto: Po ukradení bych tam už Columbuse nedával:-( proto jsem myslel rozpočtem a zajímalo mě kolik pojišťovna reálně vysolila. Už o něm budou vědět a čekat až si přijdou pro nový kousek to bych tam dal radši Swinga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Co vím tak kolega dostal asi 25k rozpočtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Tak to pořád stačí na legální RNS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 ano ale ne v autorizaku a pokud nemas potom fotku z autorikzaku po montazi, tak uz ti to znovu nezaplati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Ahoj prosím o radu mám columbus a jednotku s a2dp audio funguje ale jen z právě strany repraku jde a nevím jak to udělat aby šlo i z levé nemám špatně zapojeny bT pod sedadlem jinak volání jde z obou repro Editováno: 13. Únor 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Dobrý den Chci si přesunout nové mapy do columbusu přes SD kartu. Můžete mi prosím napsat jak vytvořím soubor hddfiles.log ? Mám výpis v souboru dvd_file.txt. Ale nevím jak vytvořit hddfiles.log. Děkuji za informaci a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Cd-rom: zkuste tento navod http://christian-jeanin.ro/blog/software/maps-tool-en/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Dobrý den Trochu mám obavy použít tento návod. V odkaze zde: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=224&t=302045&sid=9f35de21d0b4a24c1bcf8db87547bc61 Tornarnado1 píše: "už jsem viděl několikrát že po vložení tohoto CD navigace přestala fungovat úplně..." Hm tož nevím. .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.