h2o Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Tak si ve špatném menu nebo něco děláš špatně, v tom odkrytém menu skočí až jako třetí co držíš tlačítko setup (cca 10s držíš SETUP) , to vypadá jak na fotkách viz. jirka1022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Je to tak, držet SETUP, vyskočí klasické menu, potom AM/FM/xx, a potom vyskočí následující A hned v první volbě máš ty informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 OK, je to tak, len to chcelo podržať setup ešte podstatne dlhšie. Ďakujem za porozumenie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Ešte jedna prosbička. Skryté menu som si aktivoval asi pred rokom. Teraz som hľadal, či snáď netreba aktivovať aj niečo iné, ale neviem ako som sa dostal cez VAG do správneho menu. Skúšal som tu nájsť, ale bez úspechu. Nevie niekto kde je ten postup uvedený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Vo VAG-u sa aktivuje takto: 37-navigácia adaptácia kanál 50 - zmeniť z 0 na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaMartin TDI Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Ahoj dnes mi z ničeho nic přes den umřel columbus. Dopoledne vše v pořádku. Přijel jsem na oběd a při odjezdu se již rádio nezaplo. Je vidět že pouze o něco málo zesvětlá obraz ale již nenaběhne. Zkoušel jsem i reset 3 tlačítka a také nic. Máte někdo nějaký typ kde by mohl být problém. Vagem komunikaci nenavážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Ahoj, mám dva dotazy ke Columbusu sice v superbech, ale to nevadí. 1. U mého superba mi nejde zjistit verzi SW a verzi map. SW bude asi celkem nový, protože má ukazatel písniček u radia -radiotext, ale když držím dlouho SETUP, tak mi jen vyjede FM a AM ale version info nikdy, i když držím třeba půl minuty...jde mi o zjištění verze mapy, abych nejel aktualizovat zbytečně. Druhá věc je že u druhého superba byla provedena aktualizace SW a map za nejnovější, vše funguje jak má, ale od nějaké doby nejde uložit zadny cíl, trasa, nic. Uloží se to a jak se vypne nevaigace, tak to tam není, stejně jako poslední hledaná pozice zůstala "zasekla" na stále stejné pozici. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 1. nemáš povoleno, musíš změnit přes diagnostiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 To je to 37-navigace A kanál 50 změnit na 1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 přesně tak a restartovat jednotku trojhmatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 A trojhmat je co ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 (editace) Obě tlačítka vlevo vedle CD mechaniky a pravé tlačítko * vedle CD mechaniky. Podržet najednou cca 8s než se vypne displej [emoji6] Editováno: 12. Červen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Díky, až se mi vrátí diagnóza kabel, tak odblokuji, vyresetuji a uvidíme co mám za mapy... A druhý dotaz ohledně paměti nikdo nevi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Zkus ten restart, možná se to taky vyřeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Oki, tak zkusím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Mám problém se zobrazením parkovacích senzoru na navigaci spolu v jednom okně s parkovací kamerou, nesetkal se někdo s tím? Píši to sem, protože si myslím, že to bude nejspíš problém v kódování Colubuse (jeho SW 6276 ale to by problém být neměl). Nesetkal se někdo s něčím podobným? Samostatně se senzory zobrazuji, po přepnutí na kameru vidím obraz z kamery, ale v levé části displeje by se měly ukazovat i senzory a já to okénko mám prázdné nebo se mi tam po vypnutí zapnutí Columbuse zobrazuje video ze zadní kamery jen zmenšené do toho prostoru viz 2. obrázek, je to patrné podle spodního řádku s časem a datem kamery (je to napojené na zadní nahrávací kameru, proto ten řádek). Kdyby někdo věděl, budu za rady vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 (editace) A v RJ parkovákov máš nakódovanú kameru? Byt 0 - bit 5 Potom ešte v adaptácii je voľba Optical illustration - kanál 07 Voľby sú: 0 - off 1 - graphical 2 - camera 3 - automaticky Toto ovplyvňuje typ zobrazenia. Už si presne nepamätám rozdiely. Momentálne tam mám 2 Editováno: 16. Červen 2016, autor: zelo7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Tak jsem si přes diag nastavil možnost zjištění verze navi a map a mám mapy verze 8049, jak moc jsou staré ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 V10 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Díky, tak to letošní Chorvatsko zvládnu s touto verzí a zaktualizuji příští rok :-) není to tragicky zastaralé, jako na Superbu co jsem měl předtím, tam od roku 2009 nikdo neaktualizoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Tu aktualizaci zvládneš celkem rychle, přes noc si dáš stáhnout mapy, ráno vypálíš na DVD a po cestě do práce se ti tam nakopírujou. A na tak dlouhý trase může být docela dost změn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 No mám kluka comji to za 350 nahraje, takže pro me nemá cenu se s tím zabývat, minulé nešla DVD přečíst, takže nebýt jeho, nemam to tam jak dostat, dával to tam z karty...akorát je trochu z ruky, a do dovolené tam nemám cestu. Jinak trasu na dovcu do Maďarska jsem jel asi 12x a do Chorvatska taky asi 5x takze mám navi jenom jako pomocnou ruku, jinak tam dojedu i bez ní :-) Jinak kdyby mi to ten kluk poslal na DVD zvládnu to tam dostat nějak sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 zvládneš to tam dát sám i přes sd kartu, pokud jí máš kam do počítače zastrčit..stačí ti tenhle program http://christian-jeanin.ro/mapstool2.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 A ten program vypalim na CD a nebo taky na tu kartu ? Moc se mi s tím nechce zabejvat...a pokud to budu mít na DVD tak tam je nějak instalace a už to jede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Hodíš tam dvd, chvilku se načítá a pak se tě zeptá jestli chceš mapy použít z dvd nebo jestli je chceš uložit. Tak dáš uložit a pak se to tak 20 minut kopíruje. Když začne kopírování, tak zmáčkneš tlačítko na vysunutí dvd a ono ti to ukáže, že se kopírujou data a kolik zbejvá... Celkem jednoduchý, DVD stojí 10Kč a po cestě např. do práce máš hotovo. Lepší jak se s někym domlouvat a platit mu 350. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.