h2o Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 5238 v pohodě s V14 ale s plně funkční dvd mechanikou. Kopírování přes SD je znouze cnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikc Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 OK , díky. Zkusím to celý porozebrat a vyčistit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 mne na 5230 slapou V14 v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Juju taky 5238 a v14 slapou. Chtelo by to uz ten vychod evropy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 stahnul jsem ten svuj upload,znovu to nainstaloval a znovu se to po cca 40ti min. Uspesne povedlo tak ja nevim...Je tu nekdo,komu se to z meho uploadu povedlo? Jestli ne,tak to smazu,nerad bych,aby se nekomu posrala navigace!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Tvůj upload u mne bez problémů fungoval. Stáhnul, vypálil, vložil a cca za 3/4 hodiny bylo hotovo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Mě to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Tvůj upload u mne bez problémů fungoval. Stáhnul, vypálil, vložil a cca za 3/4 hodiny bylo hotovo. Ja to dwlal jednou a ted znovu kdyz se tu objevilo ze to nejde a zase OK... takze kdyz to jde i tobe,bude chyba nekde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 před 16 hodinami, mikc napsal: tak nahrání V14 z CD + SD z odkazu od Stringa zatím neúspěšný ..... Vždycky to skončí zamrznutím ( nechával jsem i třeba 2-3hod ) a zbořením SW. Musel jsem to znovu celý přehrát (SW5238) abych rádio zprovoznil . V13 v pohodě, ale jenom z jednovrstvy DVD ( bez POI ) . Nemůže to bejt tím že jedu na SW5238 ? Mě to šlo v pohodě, takže chyba určitě není v datech. Za 30 minut nebylo co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Taky mi to z toho uploadu od Stringa šlo v pohodě... Trvalo to cca 45-60 min. SW mám 2724 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Já to dělal přesně podle návodu a nepovedlo se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamP Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaký FW a Mapy na toho COLUMBUSE, prosím popř. kde je stáhnout? Děkuji za odpověd a pěkný zbytek víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamP Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Poprosil bych o radu stahnul jsem s gpsunderground fw 5238 vypalil jako iso na cdr ktomu stahnul a vypalil v14 west vcetne poi na dvd+r dl ale rychlosti 3x jina nesla. Upgrade fw v poho vse funguje cidla,volant,maxidot. Ale mapy stale hlasi vlozte navigacni cd/dvd nesetkal se stim nekdo? dekuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Asi uz ti dvd mechanika nedokaze precist DVD-DL . zkus koupit cistici dvd a projet to tim jestli nepomuze tak vyndat mechaniku a vycistit lihem nebo rovnou novou mechaniku . A nebo pouzij postup popsany vyš a mapy nahraj pomoci SD Karty. Taky se muze stat ze to mas spatne vypaleno ale to pochybuju. Palil si na Verbatim DL v neru? Rychlost nastavuju 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Chlapci mam columbusa v Superbe 2008... Dokazem v nim aktualizovat sofwer za novy??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Mne aktualizácia cez SD trvá vyše hodinu a končí hláškou SWL TIMEOUT. Vždy potom musím použiť recovery cd. Skúšal som V14 a aj V13 EAST ktoré som tam mal predtým (tiež inštalované cez SD a vtedy OK). Skúšal som aj preinštalovať FW, ale chyba zostala. Nestretol sa už niekto s podobným problémom že čím by to mohlo byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 stenly. tu zistis co tam mozes dat... http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Nepusti ma to na tu stranku...chce to odomna registráciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 A čo Ti v tom bráni zaregistrovať sa?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomB80 Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ahojte všichni, mám S2/2010, Columbus 2724, můžu dát RNS510-5274-C6-josi, ikdyž mám TV tuner (jak to pročítám, tak se někdo někde zmínil, že je to problém - už nevím kde) Mohl by mi prosím někdo poslad odkazy na FIXy pro 5238, 5274 (nebo do mejlu - tomb80@centrum.cz) Děkuji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Nepouštěl bych se do toho pokud neznáš verzi HW tvého columbusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomB80 Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 HW ver. - H41 HW veh. - 0xC801 Toto stačí? A ten TV tuner je problém, nebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Raději 5238, pokud máš 3t0035680a může být s 5274 problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomB80 Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 OK, díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Vychod uz vysel?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.