Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

5238 v pohodě s V14 ale s plně funkční dvd mechanikou. Kopírování přes SD je znouze cnost.

OK , díky.  Zkusím to celý  porozebrat  a vyčistit .

mne na 5230 slapou V14 v poho.

Juju taky 5238 a v14 slapou. Chtelo by to uz ten vychod evropy :)

stahnul jsem ten svuj upload,znovu to nainstaloval a znovu se to po cca 40ti min. Uspesne povedlo tak ja nevim...

Je tu nekdo,komu se to z meho uploadu povedlo? Jestli ne,tak to smazu,nerad bych,aby se nekomu posrala navigace!!!

Tvůj upload u mne bez problémů fungoval. Stáhnul, vypálil, vložil a cca za 3/4 hodiny bylo hotovo.

Mě to nešlo 

Tvůj upload u mne bez problémů fungoval. Stáhnul, vypálil, vložil a cca za 3/4 hodiny bylo hotovo.

Ja to dwlal jednou a ted znovu kdyz se tu objevilo ze to nejde a zase OK... takze kdyz to jde i tobe,bude chyba nekde jinde...
před 16 hodinami, mikc napsal:

tak nahrání V14 z CD + SD z odkazu od Stringa zatím neúspěšný .....

Vždycky to skončí zamrznutím ( nechával jsem i třeba 2-3hod ) a zbořením SW.

Musel jsem to znovu celý přehrát (SW5238)  abych rádio zprovoznil .  V13  v pohodě, ale jenom z jednovrstvy DVD ( bez POI ) .

Nemůže to bejt tím že jedu na SW5238 ?

Mě to šlo v pohodě, takže chyba určitě není v datech. Za 30 minut nebylo co řešit.

Taky mi to z toho uploadu od Stringa šlo v pohodě... Trvalo to cca 45-60 min.

SW mám 2724

Já to dělal přesně podle návodu a nepovedlo se mi to :(

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaký FW a Mapy na toho COLUMBUSE, prosím popř. kde je stáhnout? Děkuji za odpověd a pěkný zbytek víkendu.
IMG_20161116_000318.jpgIMG_20161116_000327.jpgIMG_20161116_000339.jpgIMG_20161116_000405.jpgIMG_20161116_000413.jpgIMG_20161116_000424.jpg

Poprosil bych o radu stahnul jsem s gpsunderground fw 5238 vypalil jako iso na cdr ktomu stahnul a vypalil v14 west vcetne poi na dvd+r dl ale rychlosti 3x jina nesla. Upgrade fw v poho vse funguje cidla,volant,maxidot. Ale mapy stale hlasi vlozte navigacni cd/dvd nesetkal se stim nekdo? dekuji

Asi uz ti dvd mechanika nedokaze precist DVD-DL . zkus koupit cistici dvd a projet to tim jestli nepomuze tak vyndat mechaniku a vycistit lihem nebo rovnou novou mechaniku . A nebo pouzij postup popsany vyš a mapy nahraj pomoci SD Karty. Taky se muze stat ze to mas spatne vypaleno ale to pochybuju. Palil si na Verbatim DL v neru? Rychlost nastavuju 4x

• 2 týdny později...

Chlapci mam columbusa v Superbe 2008... Dokazem v nim aktualizovat sofwer za novy???

Mne aktualizácia cez SD trvá vyše hodinu a končí hláškou SWL TIMEOUT. Vždy potom musím použiť recovery cd. Skúšal som V14 a aj V13 EAST ktoré som tam mal predtým (tiež inštalované cez SD a vtedy OK). Skúšal som aj preinštalovať FW, ale chyba zostala.

Nestretol sa už niekto s podobným problémom že čím by to mohlo byť?

Nepusti ma to na tu stranku...chce to odomna registráciu

A čo Ti v tom bráni zaregistrovať sa?!

Ahojte všichni, mám S2/2010, Columbus 2724, můžu dát RNS510-5274-C6-josi, ikdyž mám TV tuner (jak to pročítám, tak se někdo někde zmínil, že je to problém - už nevím kde)

Mohl by mi prosím někdo poslad odkazy na FIXy pro 5238, 5274 (nebo do mejlu - tomb80@centrum.cz)

Děkuji ;-)

Nepouštěl bych se do toho pokud neznáš verzi HW tvého columbusu.

HW ver. - H41

HW veh. - 0xC801

Toto stačí? A ten TV tuner je problém, nebo je to jedno?

Raději 5238, pokud máš 3t0035680a může být s 5274 problém.

OK, díky za info.

Vychod uz vysel?:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.