superfatty Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) U mě to umytí také poznat nejde, nehledě na to, že když zajedeš někam mimo cestu, je to špinavé hned.. On stačí i soustavný déšť a potkat pár aut.. To je život.. Ale musím říct, že u nás myju auto sám. Přítelkyně uklidí doma a já si zajedu na WAPku a pěkně houbou auto "oběhnu" a umyju.. Ale musím se přiznat, že mám ještě co dolaďovat.. Pořád to mytí nenní dokonalé.. Jo takhle.. já jsem měl tažný i s koulí namontovaný a nešlo mi sundat.. popravdě jsem se o to ani nesnažil, už kvuli parkování v řadě.. Ale v lednu jsem si ho radši nechal sundat, páč kdyby mě zastavili četníci a já ho nemohl sundat asi bych to neokecal.. takže ho mám kufru schovaný a připravený na použití.. Editováno: 6. Březen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Tak to chce mazat a mazat Jinak s tím mytím mi to povídej, umyju to a za hoďku je to zaprášený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Tak to chce mazat a mazat Jinak s tím mytím mi to povídej, umyju to a za hoďku je to zaprášený.. no jo to ale nesmíš zkoumat každý zrnko prachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Tak to chce mazat a mazat Jinak s tím mytím mi to povídej, umyju to a za hoďku je to zaprášený.. no jo to ale nesmíš zkoumat každý zrnko prachu Tak to bych nesměl být ale já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 ještě, že jsme každý originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Tak to ja mám výhodu. Ešte aj keď nám v lete robili na firme dvor a všade bolo kopu prachu, tak som to zbadal hlavne na sklách. Samozrejme keď zaprší alebo hlavne teraz, keď sú cesty špinavé, tak to už je trochu vidieť aj na aute. Ale sám som celkom prekvapený, že to zase nie je žiadna tragédia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Tak to ja mám výhodu. Ešte aj keď nám v lete robili na firme dvor a všade bolo kopu prachu, tak som to zbadal hlavne na sklách. Samozrejme keď zaprší alebo hlavne teraz, keď sú cesty špinavé, tak to už je trochu vidieť aj na aute. Ale sám som celkom prekvapený, že to zase nie je žiadna tragédia. Tak to já jsem naopak hooodně překvapený, z toho počasí je to teď jako prase. Už jsem jak na trní, až se udělá počasí a hned to pěkně vykoupu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Tak som to tu musel rozdeliť, akosi nám to skĺzlo. Zbytok debaty je tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=spolužiačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.