Jakub - škodík Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Netvrdím, že koupit díly ve škodovce - tvrdím, že používám pouze origo škoda rozvody. Ono se podívejte po kolika pak máte jít na výměnu - u některých rozvodů doporučují 60, 90, 120 a 180 tis km - a to 60 vs 180 tis km je trojnásobek životnosti. Kolik ušetříte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 co to bylo za znacku to nevim ale muzu zjistit.to Skodik mam tomu rozumet tak ze je kupujes treba v klasickym obchode s ND ale pouze a jen od toho vyrobce co je dodava skodovce i kdyz v takovem ksefte nejsou zabaleny origo skoda a nebo kupujes pouze zabalene origo ale nekde pod rukou a preci jsou to ty same co by jsi poridil jen u znacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 je pravda ze v servisce mam vymenu pri 180 t km ale tak dalece to hrotit nebudu mam tam ted nejakych 120 t km.je ta vymena omezena i casove pokud treba ten pocet kylaku za urcite roky nenajedete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 je pravda ze v servisce mam vymenu pri 180 t km ale tak dalece to hrotit nebudu mam tam ted nejakych 120 t km.je ta vymena omezena i casove pokud treba ten pocet kylaku za urcite roky nenajedete. Ano, mám kamarády tady u nás v autodílech a co potřebuju to mi objednaj. Vždy origo díly ( bílé krabičky se znáčkama škoda vw audi seat ). A těch 120 tis km na výměnu rozvodů je ideál - 180 bych nehrotil. Právě když koupíš neorigo díly tak pak předepisujou někde 60 tis někde 90 - což neni origo 180 a o kvalitě už to vypovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 je pravda ze v servisce mam vymenu pri 180 t km ale tak dalece to hrotit nebudu mam tam ted nejakych 120 t km.je ta vymena omezena i casove pokud treba ten pocet kylaku za urcite roky nenajedete. Ano, mám kamarády tady u nás v autodílech a co potřebuju to mi objednaj. Vždy origo díly ( bílé krabičky se znáčkama škoda vw audi seat ). A těch 120 tis km na výměnu rozvodů je ideál - 180 bych nehrotil. Právě když koupíš neorigo díly tak pak předepisujou někde 60 tis někde 90 - což neni origo 180 a o kvalitě už to vypovídá. tak jsem nakonec poridil origo pod rukou za rozumnej peniz budu aspon klidnejsi primo u rozvodu se mi s dilama moc experimentovat nechce. tech 120-130 tis.km bude asi taky rozumejsi. jinak dikec za nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Jistota je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanT Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Dej tam kladky INA a remen GATES nebo BOSCH a je to - na tomhle je totalni nesmysl setrit. Ale zase bych to nekupoväl primo v originalni prodejne skoda, protoze tam je to minimalne 2x drazsi, nezli se da sehnat jinde - mimochodem pri kolika se má měnit rozvodak u 1,8 Turbo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 precti si to o neco vyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zdravím Vás. Chtěl bych se zeptat při kolika kilometrech měníte rozvody? Jedná se o auto 1.8 T RS Octavia. Já mám najeto 103 000km. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zdravím Vás. Chtěl bych se zeptat při kolika kilometrech měníte rozvody? Jedná se o auto 1.8 T RS Octavia. Já mám najeto 103 000km. Díky. Pokud vím tak u nafty je to 90tkm a u benzínu 120tkm. Šířka řemene nemá být menší jak 22mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Má se měnit při 180 tis. Dělal bych tak při 130 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 taktiež zaleži aj na ročníku motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Ma se delat pri 180tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Ma se delat pri 180tis. nebo po peti letch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Čus kluci, jsem ve při s jedním technikem ze Škody auto, ohledně výměny dílů, při dělání rozvodů. Otázka zní : co se všechno mění???? Stačí vyměnit jen řemen, napínací kladku, tu malou vodící kladku a vodní pumpu? A nebo se k tomu musí dát nové i to tělěso pod napínací a vodící kladkou?? Tak schválně jaké zkušenosti máte .... Díky za rozsouzení (schválně nepíšu co kdo říkame, abyste nenadržovali tomu technikovy :-)))) ) T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 taky by mě to zajímalo popřípadě na kolik vyjde celá výměna rozvodů jen abych měl představu koilik mě to bude stát (zkusil bych origo servis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 uz se to tu resilo vickrat. ten hydraulickej tlumic kmitu se nemeni, jen ta mala kladka co na nem je. Krom neho se meni vsechno vcetne vodni pumpy. Ja jsem z nejakeho lepsiho pocitu vymenil i ten tlumic, ale je to zbytecne. Jinak dily se daji sehnat mezi 3-5 tis (neoriginalni pumpa) u skodovky to typuju na 10tis. Prace je s tim tak na 2hod v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Radši vyměnit i hydraulickej tlumic kmitů . Už se stalo že šel do Háje a byl pak problém !!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nooo to jsme to tedy rozsekli....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Pokud je cena za ten tlumic unosna, proc jej nevymenit preventivne napr. s vodni pumpou ? ( co 2. vymenu rozvodu ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 cena toho tlumice je nejakejch 1100,- -samozřejmne není origo. a kompletne vse me vyšlo nejkejch 5,500 ale delal jsem si to sam a měnil jsem vodní pumpu!-tekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Určitě i tlumič. Náhodou přestane fungovat správně, začne se ti třepit řemen, prdne mnohem dřív než se mění a máš vystaráno. Ve škodovce ho vetšinou nemění, ale jistota je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 NEVITE NEKDO PROSIM KOLIK STOJI ZORVODY REMEN A KLADKY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Napínací kladka INA-1 498,00 CZK (1 782,62 CZK) SKF-1 740,00 CZK (2 070,60 CZK) Napínák řemene i s vodící kladkou -2300 Vodící kladka - 800 Tlumič vibrací 2400 Rozvodový řemen CONTITECH - 880 Stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Napínací kladka INA-1 498,00 CZK (1 782,62 CZK) SKF-1 740,00 CZK (2 070,60 CZK) Napínák řemene i s vodící kladkou -2300 Vodící kladka - 800 Tlumič vibrací 2400 Rozvodový řemen CONTITECH - 880 Stačí bez tech napínaku jenom remen a kladky to stací ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.