Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

u Octavie me pekne stve umisteni zapalovace (na stredovem panelu za rucni brzdou). Vubec nechapu, kdo to vymyslel. Mozne je to dobry na koureni, ale na napajeni spotrebicu je to uplne k nicemu. Osobne ji potrebuju k navigaci a s original kabelem nemam vpodstate sanci ;-(

Resil jste nekdo premisteni zasuvky nekam bliz k palubce? Uvital bych vase zkusenosti a pripadne fotky..

Diky moc.

nevím přesně zda je to ono,ale pod popelníkem kde je kabel na osvětlení popelníku,je ještě jeden zaizolovaný ale neproměřoval jsemto ale jeden má kulatou koncovku a druhý je jen zastřižen,přesně to ale nevím k čemu to tamje možná je to na přívod k zapalovači,jinak se prodávají různé redukce a rozdvojky a prodlužováky se zásuvkama tak bys mohl najít řešení tam a pak to vhodně někde umístit!

• Autor

JJ, prodluzovacku jsem si koupil (dokonce se dvema zasuvkama). Problem je, ze to je hnusny reseni. Docasne to vzdycky znamena kupu kabelu navic a trvale se mi tim rozhodne hyzdit pristrojovka neche. Rad bych neco normalniho zabudovanyho do palubky.

Octa pred faceliftem - zasuvka v popelniku ve predu - super vec :)

známýmu jsem to předělával do schánky pod rádiem (té mělké) a max spokojen. táhl jsem extra vedení přes pojistku.

ten ukončenej šulek vedení je K - vedení na něj nic nenapojíš

• 7 let později...

Zdravím, chtěl bych si do své octavie dodělat ještě jednu zásuvku zapalovače do kastlíku pod radio, ale chtěl bych aby byl pod stálím napětí i při vytažení klíčku ze spínací skřínky, kam by se dal napojit? Poradí někdo?

Před založením nového vlákna napřed hledej, jestli zde již stejné, nebo podobné není. Vlákna sloučena.

• 3 měsíce později...

Dodělal jsem si zásuvku do kaslíku pod volantem - vedle zásuvky diagnostiky.  Napojení jednoduchou spojkou z pojistkovky.

Pro napájení navigace/smartfonu v držáku vlevo od kapličky ideální - kablík nikde nepřekáží.

Domontovaná zásuvka v kaslíku pred spolujazdcom. Kabel navigácie ťahaný popod okno. Ak nabíjam telefón, jednoducho ho zavriem dovnútra a nič nie je vidieť.

Sice mám Rapida a ne Octu, ale zásuvku mám pod climatronicem. Jukni do mého tématu o této dodělávce.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.