Jirka1234 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Ahoj. Posledni dobou se mi zda, ze teplota chladici kapaliny se pri jizde zvysuje pomaleji nez predtim. Ted trva tak 15 km jizdy od nastartovani nez se rucicka ustali na prostredku. Nedavno mi menili cidlo teploty chladici kapaliny. Nevite nekdo, jestli to muze byt nejaky problem a po kolika kilometrech se ma teplota chladici kapaliny ustalit? Vim, ze asi bude zalezet i na okolni teplote, ale stejne se mi to nezda. Diky. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 (editace) mne sa tiez posralo cidlo a chlapci mi tu radili vymenit aj termostat. vraj sa odporuca ruka v ruke s cidlom. inak po 4 km rucicka stoji v pozore. pozri sem : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18628 Editováno: 23. Únor 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 ono ak by si to mal naftu a boli minusove teploty tak este ok. ale na benzin je to dost dlho tiez po cca 2-2,5km je uz rucicka odlepena a po cca 4-5 km je uz normal. p.s.: samozrejme treba brat do uvahy ze motor nie je po 4km zohriaty ale tak akurat voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1234 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Diky za ohlasy. Vypada to, ze je to dost casta zavada. Budu s tim muset neco delat, protoze se mi zda, ze to i vic zere. (Fabia 1.4Mpi, 50kW, r.v. 2000). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 A neposralo se Ti znovu to čidlo teploty? Já mám ručku do 5 km kolmo. (když nefoukám topením) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.