Lancelote Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Zdravím roomstery, nemáte někdo tipa na dobré potahy přímo na roomstera? Raději pot a případnou špínu umáznu do nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Zatím jsem na ně nenarazil, ale asi budou stát balík, kvůli bočním bagům. Obyč bych tam nedával, to je o hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jj presne. taky to resim, mam ty modry sedacky a nerad bych je zprasil, ale kvuli bagum tam nejdou dat klasicky. Zatim sem nenarazil na zadny co by tam sli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No já bočními airbagy bohužel nedisponuji, takže normální potahy tam mít můžu, ale chtěl bych nějaké, které by se nekrčily, ale doslova seděly, nemáte tedy tipa? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Potahy strkat nebudu, protože se mi nelíbí na žádném autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No já bočními airbagy bohužel nedisponuji, takže normální potahy tam mít můžu, ale chtěl bych nějaké, které by se nekrčily, ale doslova seděly, nemáte tedy tipa?Díky Já jsem myslel, že boční airbagy jsou základní výbavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No já bočními airbagy bohužel nedisponuji, takže normální potahy tam mít můžu, ale chtěl bych nějaké, které by se nekrčily, ale doslova seděly, nemáte tedy tipa?Díky Já jsem myslel, že boční airbagy jsou základní výbavou. mám výbavu Style, ale že bych měl boční airbagy?...normálně jsi mě znejistil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Lancelote> každý roomster má 4 Airbagy v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No já bočními airbagy bohužel nedisponuji, takže normální potahy tam mít můžu, ale chtěl bych nějaké, které by se nekrčily, ale doslova seděly, nemáte tedy tipa?Díky Já jsem myslel, že boční airbagy jsou základní výbavou. mám výbavu Style, ale že bych měl boční airbagy?...normálně jsi mě znejistil... jojo určitě máš je to seriová výbava všech Roomsterů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já osobně jsem docela odpůrce potahů,podle mě vzhled auta jen kazí.No a když se náhodou zaprasí,tak ta látka jde sundat a vyprat a nebo se dají sedadla přečalounit,dělá to AlesioP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No já bočními airbagy bohužel nedisponuji, takže normální potahy tam mít můžu, ale chtěl bych nějaké, které by se nekrčily, ale doslova seděly, nemáte tedy tipa?Díky Já jsem myslel, že boční airbagy jsou základní výbavou. mám výbavu Style, ale že bych měl boční airbagy?...normálně jsi mě znejistil... jojo určitě máš je to seriová výbava všech Roomsterů Ok, tak to se musím mrknout...jinak díky za nový poznatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ok, tak to se musím mrknout...jinak díky za nový poznatek Jo jo, musíš mít na sedadlech (opěradlech) takovej maličkej štítek s nápisem AIRBAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 na 100% mas bocni airbagy. dela se to u vsech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 ale treba ti pri celnim narazu nebouchnou, tak muzes bejt "vklidu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No já bočními airbagy bohužel nedisponuji, takže normální potahy tam mít můžu, ale chtěl bych nějaké, které by se nekrčily, ale doslova seděly, nemáte tedy tipa?Díky Jak řekl Blacky, boční bagy máš na 100%, taky mám tu samou výbavu STYLE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 na 100% mas bocni airbagy. dela se to u vsech. Mám je tam, díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 na 100% mas bocni airbagy. dela se to u vsech. Mám je tam, díky!!! congratulations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Takže k těm potahům, ptal jsem se mého prodejce. Lze je u něj objednat bez problémů, cena je lehce přes 2,000,- Kč. Standartně šité pro boční bagy, a je jen třeba upřesnit, zda jsou na zádech př. sedaček kapsy nebo ne a zda je nebo není loketní opěrka. Doba dodání cca 3 týdny. Na zadní sedadla jsou potahy samostatně na každé jedno sedadlo. Výběr látek taky trochu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 hmm,. ja bych nejradsi preste tu samo latku i barevne schema jako mam sedacky. v pondeli se na to poptam., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 co blaznite, je to prece spotrebni zbozi, az umazes sedacky tak si koupis novyho roomstera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Na poťahy odporúčam firmu MAD (www.autopotahy.sk), robia poťahy pre bočné airbagy s atestom. Akurát neviem, či už robia aj so vzormy látok pre Roomster. Na Fabiu a O1/2 majú fabrické vzory, takže keď sa poťah dobre natiahne, vyzerá ako originálna sedačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Na poťahy odporúčam firmu MAD (www.autopotahy.sk), robia poťahy pre bočné airbagy s atestom. Akurát neviem, či už robia aj so vzormy látok pre Roomster. Na Fabiu a O1/2 majú fabrické vzory, takže keď sa poťah dobre natiahne, vyzerá ako originálna sedačka juknu.,., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Mne sa teda poťahy nepáčia, už to nie je úplne ako origo sedačka. Pokiaľ niekto tie sedadlá vyslovene neprederie, tak sa nieto čoho obávať. Myslím, že vysávačom disponujete a ešte na Fabiu som mal super sprej, ktorý vytvoril na sedadle penu a vyčistil sedadlo špičkovo. Pustilo aj to, čo predtým neodstránil tep na koberce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Diamant: Vieš aj názov toho spreja? Aj keď mám čierne sedačky, zíde sa v budúcnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Já mám moc dobrý skušenosti tady u nás, v minulém autě jsem měl světlý vnitřek vozu, a dávám to na ruční mytí. Moje žena mi na bílej strop smátla černou řasenkou, šlic jako blázen. A kluci to vyčistili tak že to nikdo nenašel, jako by tam nic nebylo. Takže jezdím jen tam. A ceny maj špičkový. Za kompletní umytí, navoskování, a vytepování celýho vnitřku s ošetřením plastů, vyčištění oken si řekli 1200,-. A to na tom dělali dopoledne. Když jsem si dal umejt auto jen z venku a vyluxovat v Praze, tak si za ro řekli 1000,- Jsem myslel že mě trefí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.