Cary_mary_fuck Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 A prvním výhercem trička kromě mě se stal Cary_Mary_ která si ho převzala osobně a dělala mi příjemnou společnost a doprovod na AUTOTECu. Joo taak stal Kazdopadne tricko suuuper a o AutoTecu ani nemluvim Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Omlouvám se STÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁ: :smich: :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Omlouvám se STÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁ: :smich: :smich: :smich: :smich: Si myslim... I kdyz takovej 200 kilovej chlap.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 No právě a to mě mate. I v profilu je XX let starý kdo se v tom pak má vyznat :smich: :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 No právě a to mě mate. I v profilu je XX let starý kdo se v tom pak má vyznat :smich: :smich: :smich: :smich: No tak kdyz tady zensky nemaj na vybranou tak co ze jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 :smich: :smich: :smich: :smich: ale maj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Čau předsedo a ahoj Romario Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 :smich: :smich: :smich: :smich: ale maj. Radsi mlcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Radsi mlcim nemusíš. Právě se ozvi. Je emancipace-stejný práva pro všechny :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 takže tímto bychom chtěli poděkovat pani-slečně? MIŠIČKOVÉ za dobře odvedenou práci.Ps.: tím nemyslím Janu od MISCHICKI. Krásná práce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Si ho asi nechám poslat do Kosova :-) Ještě, že tu mám aspoň to enstandartizované černé co jsem měl v Pze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) Tak další šťasný výherce trička je SAATAN,který si ho právě teď vyzvedl osobně. Podle reakce jeho nové slečny-Tímto zdravíme,kterou v době zadávání triček neměl asi rozjedem druhý kolo. Editováno: 8. Červen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Cao.Triko je super.Druhy kolo taky uvitam,takze vsici co si to rozmysleli a chteli by ho.OZVETE SE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 To rád slyším:-) Ještě máme doma hromádku těch prvních, ale pokud by bylo dost zájemců, tj. minimálně 10, tak se dá udělat další edice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tak budu pokračovat v tom co začal bruder, který je toho času na Bahnech: dalšími majiteli triček jsou od dnešního brzkého rána pan a paní Acterovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 A taky tričko pro Dr. SKAJU bylo odesláno již včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) Tak budu pokračovat v tom co začal bruder, který je toho času na Bahnech:dalšími majiteli triček jsou od dnešního brzkého rána pan a paní Acterovi Jj....prej cisti dobre....nadobi je utreno do sucha Editováno: 12. Červen 2008, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Zajimave http://www.novinky.cz/clanek/142519-nacion...izace-drog.html Luda a neonacista ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Jj....prej cisti dobre....nadobi je utreno do sucha Možná bys měl ten příspěvek editovat ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Jinak dalšími hrdými majiteli triček jsou djvlada a jeho draha polovička, dnes si je dojeli vyzvednout do naší vesničky střediskové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 to já si eště přes měsíc počka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Nene, už ho vlastníš, resp. je Penízky už mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 ale ne fyzicky, aspoň mě dýl vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Nápodobně, já ho uvidím a obleču ještě později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 o tři nebo 4 dny ne?Tě pustěj za kbel rovnou domu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky