Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Brácha si koupil fabku, novou s výraznou slevou - dělá ve škodovce, a nemá v kufru žárovku,která by se rozsvítila, když ten kufr otevře. Je to standart u fabií? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 není, je to jen u vyšší výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 není, je to jen u vyšší výbavy A dá se to nějak lehce dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=sv%ECt%FDlko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 není, je to jen u vyšší výbavy Mám classica a kufr mi svítí Myslím, že to je nejen o stupni výbavy, ale i o roku, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 není, je to jen u vyšší výbavy Mám classica a kufr mi svítí Myslím, že to je nejen o stupni výbavy, ale i o roku, ne? jj , ale v poslední době se šetří na všem, tudíž clasic nyní nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 není, je to jen u vyšší výbavy A dá se to nějak lehce dodělat? kukni sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14032 už se to řešilo, je tady i schéma. Já jsem měl štěstí, protože originál světlo jsem na vrakáči koupil za 100,- a ten zámek jsem ukecal za 400,- Má to výhodu i v tom, že je to zároveň připravené pro otvírání pátých dveří... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 já to udělám takle až rostají ledy.Vezmu čidlo magnetický nebo indukční s záběrem 4mm pnp a prípojim na světlo kufru,ale nechapu žarovku tam mám ale kabely ne a ve dveří mám jenom odrazky.Pak ho využiju na signalizaci otevených 5 dveří ,až seženu maxika ,někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 (editace) Taky jsem mel Fabku bez svetlka. Taky jsem ho musel dodelavat V novym uz ho mam. Svetlko se dostane jen s originalni centralem pri koupi auta. Editováno: 17. Únor 2007, autor: Beda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Ahoj chlapi, mám problém se světlem v kufru. Dělá si co chce.. Někdy svítí, někdy nesvítí, žárovka je OK. Co s tím? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Mikrospinac v zamku... Mam stejny problem Sikovne rozebrat a vymenit nebo vymenit cely zamek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) Aha... o víkendu to zkusím Díky. Jo, můžete mi někdo poslat katalogový číslo toho mikrospínače? Dá se když tak koupit samostatně? Editováno: 2. Březen 2007, autor: Ice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) Nebo by to šlo řesit sadou K5-fba od HT Car System stojí cca 240,- Editováno: 2. Březen 2007, autor: Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Dobrý den Mám fabii sedan 2002 1.4 MPI najeto jen 41 500 km.Dnes, když jsem vyndaval ve tmě nákup jsem si všiml, že nesvítí osvětlení kufru.Když jsem však kufr otevřel za půl hodiny, tak světlo normálně svítilo.Nemůže být kdesi cosi zaneseneho? Děkuji za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarttyRS Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Pokud to už normálně svítí, tak bych neřešil, proč to nesvítilo... Jinak já si ani dlouho nevšiml, že tam nějaký světlo je, do kufru dávám max bundu nebo batoh do školy...Až když mně kamarád řekl, že je tam nějaká tma, tak sem vyměnil žárovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 (editace) Někde na foru se tu psalo že v zámku kufru je spínač, který spíná to světlo a že často odcházej a je potřeba komplet nový zámek...Mš se světlo sepne v kufru vždycky až tak za 2 min Editováno: 27. Únor 2011, autor: Kořas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 koukal jsi třeba sem?? http://forum.skodahome.cz/topic/26403-zapojeni-svetylka-v-kufru/page__hl__osvětlení a nebo tady http://forum.skodahome.cz/topic/38849-osvetleni-kufru-led/page__view__findpost__p__1354761 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobajz Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Mně to taky blikalo a vyvrcholilo to tím,že mi nešel kufr otevřít.Příčinou byl nalomený drátek v kabelovém svazku do víka kufru.Ty drátky jsou strašně tenké a otvíráním dostanou zabrat.Výměna v servisu mne vyšla na 1 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard 76 Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Taky jsem měl stejný problém že mě nesvítilo světlo v kufru tak jsem nejprve zkoušel vyměnit žárovku a pak celý světlo a nic tak jsem to vzdal a byl smířen že v kufru mě to nebude svítit.A pak jel na servis a nakonec zjistily že mám nalomené drátky ve svazku a že je to časté jak se zavírá kufr tak svazek se láme.Není divu když šetří materiál a dají tam strašně slabé drátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďury Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Ja mam tiez tento problem. Niekedy to svieti a niekedy zase nie.V zamku su 2 mikro spinace, nieco podobne ako v myške z pocitaca. Jeden sa rozpina a druhy spina. Akurat, ze dimenzovane na vacsi prúd. Chystam sa to opravit uz niekolko mesiacov... len nie je cas. Nemyslim si, ze treba menit cely zamok, staci pozriet kable a vyskusat spinace. Najhorsie je zhodit cely plast zadnych zdveri, kedze skrutky su zvnutra zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Řešil jsem něco podobného. Světýlko sice svítilo, ale když jsem kufr špatně zavřel, tak nešel otevřít a musel se domáčknout. Když jsem otevřel kufr tlačítkem na DO, tak se mi rozhoukával alarm. Asi se mi ukroutil jiný drátek než vám. Jelikož jsem nechtěl bastlit a neměl jsem na to čas, tak jsem koupil celý svazek. Nebyl úplně nejlevnější, pokud si dobře vzpomínám, tak stál asi 600 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pran22 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 mam dotaz mam fabie 01 rok kratka a mam dotaz někdy mě sviti osvětleni v kufru a někdy ne co by mohlo byt za problem žarovka je a dobra draty taky ok kde mam hledat problem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 zamek kufru, v nem je spinac ( kdyz se nerozsviti svetlo, tak spinac "visi" ) ..... pohrej si se zapadkou zamku na 5-tych dverich kdyz jsou otevreny, zavres- zhasne, otevres- rozne se nebo zustabe viset a musis tomu pomoc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaOva Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 nějaké schéma by nebylo prosím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 po zavretí kufra mi nezhasne osvetlenie je tam nejaký spínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.