Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja s Vanishom nemam dobre skusenosti - malo peni a je malo ucinny. najviac sa mi na moje bezove koberceky osvedcil prasok na pranie. Keby som chcel dosiahnut rovnaky vysledok s Vanisom tak by som na to musel pouzit celu flasu.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Chlapáci, můžete někoho doporučit v Pardubicích? Chci nechat komplet hloubkově vyčistit Octu uvnitř, motorový prostor i exteriér včetně odstranění těch barevnejch ťukanců od dveří.

Vloženo

Já jdu do vaniše, pokud bude teď v pátek počasí, vlítnu na to. Zkusím to, jak někteří píší, zpěnit v kyblíku a kartáčkem vydrbat, vodníkem vysaji. Jsem zvědav, pač vnitřek už to potřebuje.

Vloženo

Tak mám interiér čisťounkej :) Vaniš je dobrej a s vodníkem jsem to zvládl. Ještě jsem přejel plasty osvědčenou jarovou vodou a vnitřek je parádní. Už se těším až v pondělí vyrazím na cestu :scooter:

• o 2 měsíce později...
Vloženo
do toho stahovania potahov neviem ci sa mi bude chciet, mozno aj preto ze som to nikdy nerobil.. je to moc narocne? :)

Není to težké, je to jako když se dodělávají výhřevy do sedadel a je to fakt dokonale vyčištěné.

Vloženo

JJ, SEDACKY NAJLEPSIE VYBRAT,VYZLIECT A VYPRAT JE TO POTOM UPLNE CISTE A I V AUTE JE INA VONA,NENI TO NIC TAZKE IBA S DROTMI KTORE NAPINAJU TIE SEDACKY SA TREBA RTOSKU POMONTIT,CEZ VYKEND SOM TAKTO ROBIL SEDACKY NA VOL.POLO A :palec2:

HORSIE JE TO S POLOKOZOU,MAM RS SEDAKY A TAM TO UZ MUSIM S PRIPRAVKAMI VO SPREJI ,ALE VANIS,JE FAKT NA PRD,SOM S TYM CISTIL RS KOBEREC POTOM HO ESTE PREPLACHOL PORIADNE VODOU ALE VZDY TAM TEN PRASOK OSTAL A PRASIL,NA SEDACKACH TIEZ VYZKUSANE OSTALI FLEKY.

• o 2 týdny později...
Vloženo

to Dodo-Kolín: díky za odpověď, ještě jsem ho nepoužil, ale do pátku ho určitě vyzkouším. Jinak já jsem si koupil právě ten s vůní vanilky, tak se uvidí jak bude vonět ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mohl by jste doporučit někdo nějakou firmu na čištění na Praze Východ okolí Benešova či Říčan. Na Fafuli máme takove to žluté čalounění a už je to bíííída.

Vloženo
Mohl by jste doporučit někdo nějakou firmu na čištění na Praze Východ okolí Benešova či Říčan. Na Fafuli máme takove to žluté čalounění a už je to bíííída.

též se s žádostí o čištění v této oblasti přidávám :palec2::)

nemůžu tu sehnat nic reálného :(

Vloženo (editace)

Palubka a interierove plasty - Cocpit Coyote http://www.shop.racing-rm.com/?p=productsM...-interier-auta-

Sedacky- stojove, vanishem nebo Sonaxem

Odstranovac asfaltu - taky Coyote http://petrfiala.cz/coyote-odstranovac-asfaltu-300ml/

Vnejsi plasty & pneu - Coyote http://autodily.oblibene.cz/43298-osetreni...nejsich-plastu/

Autosampon- Sonax

Lesteni - 3M Wurth strojne

Editováno: , autor: GolfinoIV
Vloženo

to Konny:

Tak jak jsi dopadl s tím Coyotem?

Já jsem si s tím pěkně pohrál (celé odpoledne) a vypadá to skvěle!

Použil jsem vanilkovou na sedačky, ale na interiér jsem měl jablečnou a trošku se

to tluče :wacko:

Nicméně na to čalounění to bylo fakt dobrý! Šly dolů fleky i po čaji a zmrzce (to víš malé děti).

Doporučujou na návodu po chvilkovém působení vysát vysavačem, já to ale vytíral hadrem.

Šlo to dobře!

Vloženo

Ještě jsem se na to nedostal, buď bylo špatné počasí (v garáži se mi to nechce dělat, lepší je to na dvoře) nebo jsem na to prostě neměl čas, ale snad se teď o víkendu na to vrhnu, pak dám určitě vědět jak jsem dopadl já... ;)

Vloženo

to Dodo-Kolín: tak jsem dneska vyzkoušel ten čistič čalounění od Coyota a musím říct, že jsem byl mile překvapen. Fleky co byly na sedačkách jsou pryč a v autě je i příjemná vanilková vůně, takže za mě můžu jenom doporučit :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...