Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja s Vanishom nemam dobre skusenosti - malo peni a je malo ucinny. najviac sa mi na moje bezove koberceky osvedcil prasok na pranie. Keby som chcel dosiahnut rovnaky vysledok s Vanisom tak by som na to musel pouzit celu flasu.

• 3 měsíce později...

Chlapáci, můžete někoho doporučit v Pardubicích? Chci nechat komplet hloubkově vyčistit Octu uvnitř, motorový prostor i exteriér včetně odstranění těch barevnejch ťukanců od dveří.

Já jdu do vaniše, pokud bude teď v pátek počasí, vlítnu na to. Zkusím to, jak někteří píší, zpěnit v kyblíku a kartáčkem vydrbat, vodníkem vysaji. Jsem zvědav, pač vnitřek už to potřebuje.

Tak mám interiér čisťounkej :) Vaniš je dobrej a s vodníkem jsem to zvládl. Ještě jsem přejel plasty osvědčenou jarovou vodou a vnitřek je parádní. Už se těším až v pondělí vyrazím na cestu :scooter:

• 2 měsíce později...

pani, skusali ste uz toto?

http://www.bugy.sk/static/produkt/3095

v dohladnej doby chcem vycistit sedacky, pripadne aj koberec tak ci nahodou niekto neviete.. :)

EDIT: samozrejme pojdu sedacky von predtym

Upraveno od cretino

Ten prášek je pěkně na prd, vůbec to nic neudělalo. Když už budeš mít venku sedačky, tak sundej ty potahy jako já a hoď to do pračky. :D

do toho stahovania potahov neviem ci sa mi bude chciet, mozno aj preto ze som to nikdy nerobil.. je to moc narocne? :)

taky jsem si to nechal profi vyčistit ,stálo to litr ,ale výsledek se nedá srovnat stím,kdybych to drhnul já,nemluvě o koupi všech těch pořádných čističů

do toho stahovania potahov neviem ci sa mi bude chciet, mozno aj preto ze som to nikdy nerobil.. je to moc narocne? :)

Není to težké, je to jako když se dodělávají výhřevy do sedadel a je to fakt dokonale vyčištěné.

JJ, SEDACKY NAJLEPSIE VYBRAT,VYZLIECT A VYPRAT JE TO POTOM UPLNE CISTE A I V AUTE JE INA VONA,NENI TO NIC TAZKE IBA S DROTMI KTORE NAPINAJU TIE SEDACKY SA TREBA RTOSKU POMONTIT,CEZ VYKEND SOM TAKTO ROBIL SEDACKY NA VOL.POLO A :palec2:

HORSIE JE TO S POLOKOZOU,MAM RS SEDAKY A TAM TO UZ MUSIM S PRIPRAVKAMI VO SPREJI ,ALE VANIS,JE FAKT NA PRD,SOM S TYM CISTIL RS KOBEREC POTOM HO ESTE PREPLACHOL PORIADNE VODOU ALE VZDY TAM TEN PRASOK OSTAL A PRASIL,NA SEDACKACH TIEZ VYZKUSANE OSTALI FLEKY.

• 2 týdny později...

Mám vyhřívané sedačky, nestane se nic když použiju vaniš s vodou? :help:

Hledám nějakou firmu na vyčištění interieru tady v okolí Prahy 4 nemáte nějaký tip ?

:help:

Konny: ten čistič jsem viděl u kámoše a je super! Udělá pěnu, která se trušku vcucne a pak to přelízneš hadrem a OK

Nejlepší je prý vanilka. Ostatní smrděj jak bolavé nohy lol

to Dodo-Kolín: díky za odpověď, ještě jsem ho nepoužil, ale do pátku ho určitě vyzkouším. Jinak já jsem si koupil právě ten s vůní vanilky, tak se uvidí jak bude vonět ;)

to Konny: Dneska si pro 2 spreje jedu právě k tomu kámošovi. Pár fleků na sedačkách mám, tak jsme zvědav ;)

Upraveno od Dodo-Kolín

• 2 týdny později...

Chlapi je v okolí Olomouce nějaká firma či soukromník na čištění interiéru za rozumný peníz :)

Ja vim o jednom co to dela prej moc precizne , v Hranicich. Pristi tyden uz budu doma a mohu zjistit kontakt, pokud budes chtit.

Mohl by jste doporučit někdo nějakou firmu na čištění na Praze Východ okolí Benešova či Říčan. Na Fafuli máme takove to žluté čalounění a už je to bíííída.

Mohl by jste doporučit někdo nějakou firmu na čištění na Praze Východ okolí Benešova či Říčan. Na Fafuli máme takove to žluté čalounění a už je to bíííída.

též se s žádostí o čištění v této oblasti přidávám :palec2::)

nemůžu tu sehnat nic reálného :(

Rucni cisteni je treba v Globusu na Zlicine - vysledek je podle vseho kvalitni

to Konny:

Tak jak jsi dopadl s tím Coyotem?

Já jsem si s tím pěkně pohrál (celé odpoledne) a vypadá to skvěle!

Použil jsem vanilkovou na sedačky, ale na interiér jsem měl jablečnou a trošku se

to tluče :wacko:

Nicméně na to čalounění to bylo fakt dobrý! Šly dolů fleky i po čaji a zmrzce (to víš malé děti).

Doporučujou na návodu po chvilkovém působení vysát vysavačem, já to ale vytíral hadrem.

Šlo to dobře!

Ještě jsem se na to nedostal, buď bylo špatné počasí (v garáži se mi to nechce dělat, lepší je to na dvoře) nebo jsem na to prostě neměl čas, ale snad se teď o víkendu na to vrhnu, pak dám určitě vědět jak jsem dopadl já... ;)

to Dodo-Kolín: tak jsem dneska vyzkoušel ten čistič čalounění od Coyota a musím říct, že jsem byl mile překvapen. Fleky co byly na sedačkách jsou pryč a v autě je i příjemná vanilková vůně, takže za mě můžu jenom doporučit :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.