Publikováno Březen 5, 200718 r Fakt už si nevím rady a ve vyhledávači jsem nic podobného nenašel. Když se rychlost přehoupne přes 40km/h, tak slyším od levého předního kola pravidelné vrzání (rychlost vrzání v závislosti na otáčkách kola) dělá to pořád, i s vyšlápnutou spojkou a točení volantem do zatáček na každou stranu, při brždění, prostě furt - do doby, než zase zpomalím pod 40km/h, pak jako když utne a je klid. Kdyby to bylo ložisko, tak by přece hučelo a né vrzalo a pořád né? Mimochodem bylo loni touhle dobou měněné. Nesetkali jste se s tím někdo? Díky Upraveno Březen 5, 200718 r od Fido
Březen 5, 200718 r cha ... no takovej čmelák coooo.. no tak jsem tu už řešil a bylo to ložisko v předním kole..... přesně jak to kleslo tak jak když to vypneš... neříkám ,že je to určitě ono.. ale vymněnil jsem to tu jednomu zákazníkovi a byl klid... dost divná závada...... kdyby něco tak můžem pořešit...
Březen 6, 200718 r Autor Jo a za deště a vůbec na mokru to nevrže - může se dostat vlhkost až na ložisko?
Březen 6, 200718 r Autor cha ... no takovej čmelák coooo.. no tak jsem tu už řešil a bylo to ložisko v předním kole..... přesně jak to kleslo tak jak když to vypneš... neříkám ,že je to určitě ono.. ale vymněnil jsem to tu jednomu zákazníkovi a byl klid... dost divná závada...... kdyby něco tak můžem pořešit... Odkud seš? Já Opava.
Březen 9, 200718 r cha ... no takovej čmelák coooo.. no tak jsem tu už řešil a bylo to ložisko v předním kole..... přesně jak to kleslo tak jak když to vypneš... neříkám ,že je to určitě ono.. ale vymněnil jsem to tu jednomu zákazníkovi a byl klid... dost divná závada...... kdyby něco tak můžem pořešit... Odkud seš? Já Opava. Do prahy asi težko pojedeš.....
Březen 9, 200718 r Takové pravidelné vrznutí po čtyřicítce to není špatný... Upraveno Březen 9, 200718 r od Peterer
Březen 14, 200718 r A co guma stabilizatoru??nastrikej olejem do ni mozna pomuze.A zkontroluj obe strany protoze zvuk se roznasi a ty si myslis ze to je vlevo a pritom to bude vpravo.Zvedni si kolo a pohybek jim jestli ma vule aby jsi vyloucil rozpadajici se lozisko.A opet radeji obe strany. Upraveno Březen 14, 200718 r od TDIfun
Březen 21, 200718 r Ahoj, mám ten stejný problém. Zkusím stříknout do gumy stabilizátoru olej a uvidím. Myslím si, že silentbloky na nápravě si žádají výměnu
Březen 21, 200718 r Takové pravidelné vrznutí po čtyřicítce to není špatný... Taky bych to nepovažoval za závadu ale za zázrak.
Březen 21, 200718 r stříkat olej na uložení stabiku je k prdu, pomáhá to tak na týden a je to z5 zkusím dát grafit vazelinu, to by mohlo pomoct
Březen 21, 200718 r guma dělá max vrzání a nebo to bouchá když je vytlačená.... ale když jedu po asfaltové rovince a začne to kvílet... tak to asi nebude guma stabil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.