Planeta Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Uz ste byli nekdo s takhle zapravenou kapotou v mycce ? Nepodelali stim kartace nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Uz ste byli nekdo s takhle zapravenou kapotou v mycce ? Nepodelali stim kartace nic ? jaká pak myčka?pěkně ručo fůčo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Co to je myčka ...to je nějaká nové houba do ruky????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Taky me todle napadlo. A používáte někdo i ten bezbarvý lak? Mám diamntovou metalizu a zdá se mi, že lepších výsledků dasahuji bez toho laku. Ale je fakt, že jsem to nikdy nerozlešťoval. jestli si škrábance chceš pěkně zatřít tak si vem lepící pásku a nalep ji kolem rýhy nebo škrábance po obou stranách. Pak tou barvičkou normalně přetřeš škábanec i s páskou (nemusíš se bát nějakých přetahů) necháš pořádně zaschnout a pásku odlepíš. Zůstane ti pouze zatřený škrábanec a barvu, která zůstala přečnívat prostě rozleštíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Chlapi nemáte odkaz na to tempo, kterým to leštíte? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flllip Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Zdravím všechny...! Rád bych poprosil nějakou dobrou duši o radu...mám Octávku kombi, rok 99, modré metalické barvy a potřeboval bych zjistit přesné číslo barvy - nevíte někdo, kde bych tohle číslo našel???? Kdosi mi radil, že ho najdu v kufru, ale ani za boha ho nemůžu najít!!! A další otázkou je, jestli nemáte nějaký odkaz k objednání lakové tužky na starou octavii - na ofiko stránkách jsou jen na nové modely...Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) Zdravím všechny...! Rád bych poprosil nějakou dobrou duši o radu...mám Octávku kombi, rok 99, modré metalické barvy a potřeboval bych zjistit přesné číslo barvy - nevíte někdo, kde bych tohle číslo našel???? Kdosi mi radil, že ho najdu v kufru, ale ani za boha ho nemůžu najít!!! A další otázkou je, jestli nemáte nějaký odkaz k objednání lakové tužky na starou octavii - na ofiko stránkách jsou jen na nové modely...Díky!!! Máš to u rezervy a v servisní klnížce. podívej se na skodaauto příslušensvtí kosmetiku. tam si to najdeš. Editováno: 8. Září 2009, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Pod podlahou u levého světla je nalepený štítek s výbavou auta a je tam napsané i číslo barvy. Já mám Octu z roku 98 a lakovou tužku jsem v origo prodejně koupil bezproblémů, takže ty ji určitě taky seženeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Zdravim. Nanest nejdrive barvu, tu po 24 hodin rozlestit a pak bezbarvy lak a ten take rozlestit? Nebo jaky je v soucasnosti presny postup techto korekcnich tuzek? Dekuji. RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.