Publikováno Březen 13, 200718 r Co říkáte tomuhle? http://www.aukro.cz/item174548553_skoda_oc...ni_novinka.html
Březen 14, 200718 r Tak to je tedy bomba, až na tu cenovku, ta je ohromující!! Upraveno Březen 14, 200718 r od Octavinek
Březen 14, 200718 r len pre zaujimavost, toto som nasiel na nete: Martin Kopáček Kopistyling.com Internetový obchod - import, export tuning z Japonska a USA, specializace na japonské vozy. Dovoz podvozků KW a výfuků Supersprint, Fujitsubo. telefon: +420 731 408 284 adresa: Hředle 3 27008 e-mail: info@hondatuningshop.cz web: www.kopistyling.cz/ ***** akorat ten web nejde ani jeden. myslel som ze tam bude viac podrobnosti
Březen 15, 200718 r kliky s blinkrama mě zase tak moc neberou, ale když si už někdo dal práci s blinkrama v klikách, tak proč nezkusit originál octávacký zrcátka s blinkrama???????????
Březen 16, 200718 r No nevim, ale kam bych si dal ty uzasne "poutove" chromy? Vidíš to, kdybys tam měl děrovaný jako já, tak by ti to blikalo aspoň trochu , takhle by ti blikalo prd
Březen 17, 200718 r No nevim, ale kam bych si dal ty uzasne "poutove" chromy? Vidíš to, kdybys tam měl děrovaný jako já, tak by ti to blikalo aspoň trochu , takhle by ti blikalo prd Akorat prd, blinkr by se zahrival a tvuj plasty by to roztavilo
Březen 18, 200718 r No nevím jak vy ale uvedený web dávám okamžitě na shit-list. Ne pro cenu, ani proto, že daný výrobek vypadá jako kdyby to boreček odléval doma z dentakrylu podle pravítka a v Bulharském dizajnu, ale pro jeho suverénní a arogantní jednání.... Déééékuji néééééschci...
Březen 18, 200718 r Blinkry v klikach prednich dveri - za prve mi to prijde uchylny a za druhe, je to vubec podle normy? Treba je to zmeneny, ale driv platilo, ze bocni blinkry museji byt v prvni tretine delky vozu. Takze jak by to pak mohlo mit homologaci??? No, stejne bych to na auto nikdy nedal...
Březen 19, 200718 r len pre zaujimavost, toto som nasiel na nete:Martin Kopáček Kopistyling.com Internetový obchod - import, export tuning z Japonska a USA, specializace na japonské vozy. Dovoz podvozků KW a výfuků Supersprint, Fujitsubo. telefon: +420 731 408 284 adresa: Hředle 3 27008 e-mail: info@hondatuningshop.cz web: www.kopistyling.cz/ ***** akorat ten web nejde ani jeden. myslel som ze tam bude viac podrobnosti hmm kousek odemne ze bych se jel na toho borce podivat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.