cumla Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 A jak jsi tu clonku upravil? A proc HID nebrat? kamos to ma v oktuli a neni to zase tak hrozny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ahoj chalpci nezkousel ste nekdo dat HID xenony do mlhovek na O1?? Mlhovky sem vykuchal (mam na mysli tu clonku co omezuje svetlo aby svitilo jen dolu)A svetlo sviti celkem fajn aji s obyc zarovkou, tak me napadlo do toho nacpat prestavbu na HID. Nezkousel to nekdo?? diky Já jsem je tam dal.3000K a v mlze paráda.Mám to s clonkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 hlavně si je pořádně seřidte kluci, ne jako občas potkám na silnici, že svítí jak dálkovýma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Res5ekt Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 hlavně si je pořádně seřidte kluci, ne jako občas potkám na silnici, že svítí jak dálkovýma Xenony jedině do čočky, když už. (halogen = je snadně rozpoznatelný i pro POLICII ČR = a schvaloval bych jim (aby nutili na místě to odstranit) když ne pokuta 2000kč (a při dalším a dalším zastavení Vás to donutí :-) Xenon vypadá fakt v parabole jako záře. Ale nebojte jednou to přijde kontroly (tak jak kdysi byli v dob začátcích xenonů , kdy si všichni kupovali modre banky na H4 a pak jim to svítilo jako "xenon" halogen + xenon čočka + xenon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) ono to asi nebude tak jednoduchý, protože mam pocit, že Volvo má xenony z výroby v parabole ale jsem pro, aby mohli benga nějak světla kontrolovat a neseřízený (nejen)HIDkaře flastrovat o stošest Editováno: 25. leden 2009, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Res5ekt Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ono to asi nebude tak jednoduchý, protože mam pocit, že Volvo má xenony z výroby v paraboleale jsem pro, aby mohli benga nějak světla kontrolovat a neseřízený (nejen)HIDkaře flastrovat o stošest no pokud zastavím Fabii, Octavii, Felicii apod.. tak si myslim ze policista snad neni "tak vymasteny" ze by uveril ridici, :pane policista to je origo xenon z vyroby Už jsem viděl xenony i na autech Avia (nákladní) VW Transportery apod, (zářící jak lampiony) hojně to mají nainstalvané taxikáři na všech možných šunkách. Stačí jednoduchá sezení , kde se policisté naučí jednu záklaní věc, ostřikovače světel jsou povinné u xenonů na 99,9procent (nemáš dostaneš pokutu a atd.. Mě je osobně jedno ať si na auto dá kdo chce co chce,ale xenony zařící v parabolách jsou na průser ať jsou seřízené či ne. Parabola není na takovou intenzitu světla dělaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 a ked si dam ostrekovace aj na HIDky??aach jaaj...podla mna to nemaju ako kontrolovat...a nemozu ti dokazat ze to neni origo z tovarne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ale mají,stačí se podívat na světlomet.A na těch starších je to většinou na skle.Krom všech možných značek a šipek a homologací je tam kód,který označuje zdroj světla pro každý,který je v parabole.Na polykarbonátových překrytech světlometů nic nebývá,musí to ale být někde na tělese a neodstranitelné.OI to má např.na držáku,který je za maskou.Po otevření haubny může poliš zkontrolovat co chce.Když to tedy bude ovšem vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Res5ekt Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 a ked si dam ostrekovace aj na HIDky??aach jaaj...podla mna to nemaju ako kontrolovat...a nemozu ti dokazat ze to neni origo z tovarne Ruku na srdce Měl jsem HID kdysi na Passat (dokoupené světla čočkové projektorové, stejné jako origo HELLA, ale nemel jsem tam ostrikovace, stacilo by aby se na to zeptal Policista slovy : Pane ridici vystupte si prosim, domnivam se ze mate nelegalni xenony, Kde mate ostrikovace ? = jedine na co bych se zmohl , ze bych ho premlouval at me to necha sundat az doma v garazi, abych to nemusel delat na silnici. Proste Vas muze donutit, ze ma podezreni at mu ukazete zarovku (a nijak nemate sanci skryt ty draty co vedou skrz k trafu.. proste je to tak na odhaleni staci i otevrit jen kapotu !!!!§§ A do rakouska a nemceka apod.. bych se stim vubec neodvazil. Holt jsem to vyzkousel , zjistil ze xenon je mazec , a na dlasim aute je uz origo xenon. ps: do paraboly jsem se to neodvazil dat ani omylem = tam uz jste napadni jen od pohledu :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 a z velký dálky! já chtěl taky dát HID... mám čočku, mám ostřik... ale nakonec jsem dal žárovky... Osram Nighbreaker a jsem spokojenej! xenon to není, ale sívtí to fakt super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 aa ak si dam tie OSRAMy na nečočku?je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) nie je to sú na normálne žiarovky, ale probém je s životnosťou, som zvedavý ako vorlík Editováno: 27. leden 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ano... životnost žárovek Osram NightBreaker je přibližně poloviční oproti normálním H7... tzn. cca 400 hodin provozu. Otázou je, zda to náhodou nebude míň, či víc! každopádně, radši si jednou třeba za půl roku koupím pořádný žárovky a uvidím skvěle, než nevidět! nemyslíte... těch pár stovek utratíte v hospodě ein zwei... tak proč je nedat za něco, co zvýší vaší bezpečnost! dnes se to pokusím vyfotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 aa ak si dam tie OSRAMy na nečočku?je problem? rozhodně ne! ta žárovka je normálně homologovaná, svítí taky žlutě, jenom nepatrně víc do bíla oproti klasické H7 a dává o dost víc světla!!! což je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Vorlajz: potom sa pochváľ výdržou, ja ich mám od Septembra(Září), mám denné svietenie + Comming/Leaving home a svietia stále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 premyslam o nejakych ziarovkach teras...na cene nezalezi..radsej mat poradne zarovky ako setrit na nich... tiez nejde o zivotnost...ale pol roka alebo 3/4te roka by sa patrilo aby vydrzali... dost poskulujem na tie NB...neviete aku maju farebnu teplotu?kolko kelvinov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Vorlajz: potom sa pochváľ výdržou, ja ich mám od Septembra(Září), mám denné svietenie + Comming/Leaving home a svietia stále denním svícením myslíš to, že s nimi stále svítíš? nebo máš led denní svícení? jinak ono ani tak nezáleží tom jak dlouho vydrží na měsíce, ale na hodiny provozu.. tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Corrado... neštvi mě!!! ty NB jsou stejně barevný jako klasický žárovky... rozdíl není moc patrný, ale dávají neskutečně mnoho světla! zkus je a uvidíš, kdyby ti nevyhovovali, tak si je od tebe vezmu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 corrado testy ukázali, že modré žiarovky sú slabé sú iba na "efekt" xenony sú xenony nič ich nenahradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 bohužiaľ LED nemám, naozaj som to myslel že nimi svietim nonstop a kôli Comming/Leaving vlastne stále lebo nemám svetelný senzor aby sa to zapínalo len potme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) aha... chápu Spídy... a kolik tak najezdíš za rok??? a co máš za světla? projektory nebo klasiku? Editováno: 27. leden 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Klasika obyčajné, cca. 45tKM. tieto majú teraz najazdených nejakých 17tKM, počítam že tak do Marca by mi mohli vydržať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 no asi můžeš potvrdit, že to svítí o dost líp jak obyč H7, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 jednoznačne, už som vyskúšal asi všetko od OSRAMU ale NightBreaker je jednoznačne víťaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 jj... no uvidíme jak dlouho vydrží... zítra si koupím ještě jednu sadu... abych měl rezervní! teď je tady u nás maj za super cenu... konkrétně 469,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.