Publikováno Březen 15, 200718 r V blizke dobe chci menit silenbloky naprav, motoru atd?Ale od org je to za nehorazne prachy uz jste nekdo mel neco od febi a jake mate zkusenosti????Dikes za odpovedi
Březen 16, 200718 r Nevím jak jiný díly, ale já mám zadní tlumiče Billstein doporučil mě je švagr co dělá v autodílech a jsou zatím OK.
Březen 16, 200718 r Obecně se tady traduje, že Febi je kvalitativně nejblíž origo, takže jednoznačně doporučené.
Březen 25, 201015 r já mám tlumiče Bilstein B6 se zesílenýma pístnicema a za ty peníze špičkový podvozek
Březen 25, 201015 r No tak čepy a silentbloky od Febi je děsná bída.Za 40tis tkm to budeš měnit znova.Tlumiče dělají dobré,ale to je vše.Pokud chceš co za něco stojí,tak dej Lemforder a nebo TRW.Todle jsou hlavní dodavatelé pro škodovku.Jinak ti můžu dát tip kde za 3000tis koupíš od Lemforderu(čep řízení 2ks,spojovačky 2ks,čep ramene 2ks,silentblok přední 2ks,silentblok zadní-puk 2ks)Od Trw by to vyšlo ješte ale o 300kč méně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.