profor Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 takže to vidíme na příjezd tak 10.00 až 11.00 hodin? nebo můžeme i dřív môžete aj skôr kludne, ale aby sa Bobík stihol vyspať...vieš aký je keď je nevyspatý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 takže to vidíme na příjezd tak 10.00 až 11.00 hodin? nebo můžeme i dřív môžete aj skôr kludne, ale aby sa Bobík stihol vyspať...vieš aký je keď je nevyspatý.... bude mít celou postel pro sebe - cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 ...to je starostlivosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 počítám, že tak na osmou u Jakra doma, uložit Bobíska někam do bezpečí a hurara tradada...vrrrrr...huvííííí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 počítám, že tak na osmou u Jakra doma, uložit Bobíska někam do bezpečí a hurara tradada...vrrrrr...huvííííí..... tak jak to tak probírám, tak to bude asi dřív 6.00 - 7.00, abychom se trefili Proforovi do jeho plánů s jeho člověkem okolo 11.00 hodin v Blavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 (editace) Hele, to je Karosa sraz, že jedete všichni busem? Jsme se mohli domluvit, do Okinky by se vlezl nárazníček i deset Bobíků Editováno: 23. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jsme se mohli domluvit, do Okinky by se vlezl nátazníček i deset Bobíků Ty voe rychle páneškovi narostl hřeben . To jako že kokta je lepší než fábie nebo karosa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jsme se mohli domluvit, do Okinky by se vlezl nátazníček i deset Bobíků Ty voe rychle páneškovi narostl hřeben . To jako že kokta je lepší než fábie nebo karosa? Pojd voní Ty woe, nenarost, Fabie byla moje první auto, a to je jak s první ženskou, ale jen co jsem skončil vejšku a pořídil si autí, Hráška, tak jsem si odvykl jezdit busem, a když jede tolik lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jsme se mohli domluvit, do Okinky by se vlezl nátazníček i deset Bobíků Ty voe rychle páneškovi narostl hřeben . To jako že kokta je lepší než fábie nebo karosa? Myslel to určitě tak, že je škoda cpát takový haraburdí do "karosy" nebo nedej bože do Fabky a proto nám nabízí to hodit do svýho a nemuset se starat co se kde odře atd...to nic nestojí v tý jeho rudý "hvězdě" , že jo mischicko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jsme se mohli domluvit, do Okinky by se vlezl nátazníček i deset Bobíků Ty voe rychle páneškovi narostl hřeben . To jako že kokta je lepší než fábie nebo karosa? Pojd voní Ty woe, nenarost, Fabie byla moje první auto, a to je jak s první ženskou, ale jen co jsem skončil vejšku a pořídil si autí, Hráška, tak jsem si odvykl jezdit busem, a když jede tolik lidí... Čuch čuch, nic necítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Myslel to určitě tak, že je škoda cpát takový haraburdí do "karosy" nebo nedej bože do Fabky a proto nám nabízí to hodit do svýho a nemuset se starat co se kde odře atd...to nic nestojí v tý jeho rudý "hvězdě" , že jo mischicko? Bledá závist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Myslel to určitě tak, že je škoda cpát takový haraburdí do "karosy" nebo nedej bože do Fabky a proto nám nabízí to hodit do svýho a nemuset se starat co se kde odře atd...to nic nestojí v tý jeho rudý "hvězdě" , že jo mischicko? Bledá závist a to nepopírám ...i když ta barva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Myslel to určitě tak, že je škoda cpát takový haraburdí do "karosy" nebo nedej bože do Fabky a proto nám nabízí to hodit do svýho a nemuset se starat co se kde odře atd...to nic nestojí v tý jeho rudý "hvězdě" , že jo mischicko? Bledá závist a to nepopírám ...i když ta barva... Už jsem to myslím psal jinde na fóru, červená je má oblíbená barva prt. Tatra, ale na Okince RS je pořadí žlutá-bílá-červená-černá-modrá, ale vybírek si barvu u jetého auta?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Bledá závist svatá pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Myslel to určitě tak, že je škoda cpát takový haraburdí do "karosy" nebo nedej bože do Fabky a proto nám nabízí to hodit do svýho a nemuset se starat co se kde odře atd...to nic nestojí v tý jeho rudý "hvězdě" , že jo mischicko? Bledá závist a to nepopírám ...i když ta barva... Už jsem to myslím psal jinde na fóru, červená je má oblíbená barva prt. Tatra, ale na Okince RS je pořadí žlutá-bílá-červená-černá-modrá, ale vybírek si barvu u jetého auta?! jj, chápu just joking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Bledá závist svatá pravda ty taky závidíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Bledá závist svatá pravda ty taky závidíš? závidět se nemá, ale nevidím jediný důvod, který by mi v tom měl bránit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Bledá závist svatá pravda ty taky závidíš? závidět se nemá, ale nevidím jediný důvod, který by mi v tom měl bránit a to je slovo do pranice mistře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Už se perou, už se perou, jsem říkala, že si ty čum*ky rozbijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 profor: Mapku spravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tak jak to tak probírám, tak to bude asi dřív 6.00 - 7.00, abychom se trefili Proforovi do jeho plánů s jeho člověkem okolo 11.00 hodin v Blavě Tzn., že v Brně v kolik? Tak okolo 9.hod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tak jak to tak probírám, tak to bude asi dřív 6.00 - 7.00, abychom se trefili Proforovi do jeho plánů s jeho člověkem okolo 11.00 hodin v Blavě Tzn., že v Brně v kolik? Tak okolo 9.hod.? ještě to upřesníme a pak ti pošlu SMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) Hele, teď jsem si s hrůzou uvědomil, že budeme potřebovat SK dálniční známku, co s tím, budete jí kupovat, nebo se chystáte to nějak objet? Mě se za ní prachy vyhazovat nechce. Editováno: 24. Březen 2007, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Hele, teď jsem si s hrůzou uvědomil, že budeme potřebovat SK dálniční známku, co s tím, budete jí kupovat, nebo se chystáte to nějak objet? Mě se za ní prachy vyhazovat nechce. Nejkratší je myslím za 100,-, nebo bývala, to není žádné drama, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Doporučuji koupit v cz, protože na hranicích mají, ale jsou to zm.di, kterí chtějí 180,-Kč za známku 150 SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.