honza72 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Po nakodovani sviti porad kontrolka prasklych zarovek.. Auto tuto funkci nema a nepodporuje a pri kodovani budiku 16141 je prece tato funkce vypnuta... Jde o budiky MR do 2001, tam by ta funkce ani nemela byt. Kontrolka sviti, budiky pipnou a diagnostika zadnou chybu nenajde.. Nezna nekdo reseni? Dekuji Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22140 EDIT: Bobik to si trochu zacyklil... Edit: dal jsem vzajemny odkazy, kluci se ptaji na to samy a mam dojem, ze jde o jedny a ty samy budiky EDIT: AHA HEHE Editováno: 20. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ale aby sme boli presní. táto funkcia sa nekóduje na kombiinstrumente, diagnóza prebieha stále a informácia o vadnej žiarovke je do budíkov prenášaná po dvoch nezávislých vodičoch na piny 13 a 29 na kombi, takže by som hladal závadu niekde tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Asi proto, ze jsem mu to delal ja Ale rada neni a neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 jak neni, skús tie piny 13 a 29 či na nich nemáš niečo napojené čo "simuluje" tú vadu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Dekuji Profore. Ty piny 13 a 29 obstaravaji i neco jineho? Ja zapojoval jen 11,12,27 a 31.. 31 Uz byl obsazeny, tak jsem ho vytahl a zavedl novy drat. Pry je vyveden do mezisteny.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Zkusim je odpojit a uvidime.. Jestli tam vubec jsou zapojene? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Dekuji Profore.Ty piny 13 a 29 obstaravaji i neco jineho? Ja zapojoval jen 11,12,27 a 31.. 31 Uz byl obsazeny, tak jsem ho vytahl a zavedl novy drat. Pry je vyveden do mezisteny.. Honza nie podľa schémy vedú tie dva vodiče priamo do RJ kontroly žiaroviek, nikam inam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 OT: Ta kotrolka hlasi iba vypalene stretavacky,alebo by mala aj parkovacky a dialkove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Kontroluje jen 6 žárovek. Přední tlumená světla, zadní parkovačky a brzdovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Kdyz o tom ted premyslim, tak pin 29 a 13 je volny.. Tedy 29 na 100% a 13 na 99%.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Já myslím, že panely přístrojů s kontrolou žárovek se dávaly jen do verzí, které tu kontrolu žárovek opravdu měly. Takže ty piny 13 a 29 zkus uzemnit (pokud to nezabere, tak na ně naopak přiveď +12V). pin 13 - kontrola poruchy žárovky brzdového světla pin 29 - kontrola poruchy žárovek světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jo, jo, to by mohlo pomoct... Jen jsem zjistil, ze na budicich o rok novejsích je na stejnem miste kontrolka zajisteni opery zadniho sedaku... To uz tu taky nekdo resil co? Nema to souvislost? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 A takhle to vypadá.... Omlouvám se za založení stejného tématu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) Jste to moc, moc moc chytri... Ja jen dodam, ze reseni je piny 13 a 29 uzemnit... Jeste jednou moc dekuji za pomoc.. Uz nepiska Editováno: 22. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.