Publikováno Březen 20, 200718 r Zdravim nemate nekdo namontovane chromove hagusy na Octe combi? A kdyz tak z ceho, kdyby byla fotka bylo by to super.
Březen 21, 200718 r Tak ty hagusy scháním taky, ale nic jsem neobjevil... Dávají se na passaty, ale asi na octavii nepůjdou....
Březen 21, 200718 r No a co nechat ty puvodni pochromovat?? Taky sem o tom premyslel...ale nevim jak by vypadaly na stribrny kokte :-(
Březen 21, 200718 r no, pochromovat by to určo šlo, ale to nevím jak by to vypadalo, pač ten povrch pod chrom musí být naprosto dokonalý
Březen 22, 200718 r Já sem někde četl že se dají ty chromový z passata zkrátit a šoupnout na octu,ale co je natom pravdy nevim.
Březen 22, 200718 r Kámoš má na černé Octě stříbrné hagusy a vypadá to docela dobře,ale pochromované to nemá... na stříbrné no nevím nevím....
Březen 22, 200718 r Kámoš má na černé Octě stříbrné hagusy a vypadá to docela dobře,ale pochromované to nemá... na stříbrné no nevím nevím.... no už tu měla být i fotka
Březen 22, 200718 r Kámoš má na černé Octě stříbrné hagusy a vypadá to docela dobře,ale pochromované to nemá... na stříbrné no nevím nevím.... copak fotka, ale kontakt, kde to koupit, popřípadě, za kolik každopádně díky za info
Březen 25, 200718 r Kámoš má na černé Octě stříbrné hagusy a vypadá to docela dobře,ale pochromované to nemá... na stříbrné no nevím nevím.... no už tu měla být i fotka Rád bych poradil,ale foto ani info nemám.On sám neví čím to je stříklý,již to tak koupil s autem....
Březen 26, 200718 r Taky jsem se o to pokoušel, ale úspech teda nic moc. Neprve jsem to vzal chromovým sprejem na nárazníky a ač je to sprej velice kvalitní (otec vřískal páč to má na renovaci veterána) výsledek mě teda nenadchnul a horko těžko jsem to z auta odstranil. Pak jsem kontaktoval svou tetu, která mi zajistila pochromování, což vypadalo už dobře, ale výsledek stejně tomu z fabriky ne a ne se podabat. To hle vypadalo tak nějak kýčovitě - no prostě, hagusy jsou už zase černě a tohle ted neřešim. Někde mám snad foto těch pochromovanejch hagusů a snad i na autě, ale to si nejsem jist. Dokonce jsem se předběžně domlouval tady s někym na foru, že bych mu ty hagusy taky nechal pochromovat... Fakt už ale nevim kdo to byl...
Březen 28, 200718 r Ja nad tim taky premejslel. Pac mam tmave modrou metlu, snazim se delat doplnky do barvy lestenyho hliniku. Z toho vyplyva, ze jsem ty gusy capnul, sundal to origos svinstvo a lestil, a lestil.... a lestil. A drzaky nechal v black color. Jeste to teda nemam hotovy na 100%, ale zacina to vypadat slibne... Pak dotlacim nejake foto..
Březen 28, 200718 r Autor Ja nad tim taky premejslel. Pac mam tmave modrou metlu, snazim se delat doplnky do barvy lestenyho hliniku. Z toho vyplyva, ze jsem ty gusy capnul, sundal to origos svinstvo a lestil, a lestil.... a lestil. A drzaky nechal v black color. Jeste to teda nemam hotovy na 100%, ale zacina to vypadat slibne... Pak dotlacim nejake foto.. Uz tu melo byt...
Březen 29, 200718 r Ja nad tim taky premejslel. Pac mam tmave modrou metlu, snazim se delat doplnky do barvy lestenyho hliniku. Z toho vyplyva, ze jsem ty gusy capnul, sundal to origos svinstvo a lestil, a lestil.... a lestil. A drzaky nechal v black color. Jeste to teda nemam hotovy na 100%, ale zacina to vypadat slibne... Pak dotlacim nejake foto.. Uz tu melo byt... Tak jsem trosku strachal ve svem archivu... A nasel jsem jedno foto, jak to vypadalo rozpracovane. Doblejskano kompletne snad bude v lete. Pak to sfotim jako das! Upraveno Březen 29, 200718 r od Com-aaR
Březen 29, 200718 r Autor Ja nad tim taky premejslel. Pac mam tmave modrou metlu, snazim se delat doplnky do barvy lestenyho hliniku. Z toho vyplyva, ze jsem ty gusy capnul, sundal to origos svinstvo a lestil, a lestil.... a lestil. A drzaky nechal v black color. Jeste to teda nemam hotovy na 100%, ale zacina to vypadat slibne... Pak dotlacim nejake foto.. Uz tu melo byt... Tak jsem trosku strachal ve svem archivu... A nasel jsem jedno foto, jak to vypadalo rozpracovane. Doblejskano kompletne snad bude v lete. Pak to sfotim jako das! Vypada to zajimave,skoda jen ze ta fotka neni vetsi a kvalitnejsi. Jinak pekne
Březen 29, 200718 r jsou moc krátký spíš jsem včera jel kolem pašíka a tenchromový měl tak spíš sehnat pasatový
Květen 24, 200718 r Já mám hagusy v barvě auta,ale ty chromový z pasata nemaj chybu.Ted jde o to jestli jsou taky stejný...
Květen 24, 200718 r Konečně jsem dotlačil nějaké to foto!! Heleď kámo, ti tvoje hagusy sou nejaký krátký,to sou origo na octu??? a nemáš je náhodou opačne namontovaný???
Květen 25, 200718 r Konečně jsem dotlačil nějaké to foto!! Heleď kámo, ti tvoje hagusy sou nejaký krátký,to sou origo na octu??? a nemáš je náhodou opačne namontovaný??? trosku kratky ale jenom na jedne strane lol lol lol lol lol
Květen 25, 200718 r Těžko říct... Sehnal jsem je tak už s autem. To asi soudruzi z NDR někde udělali chybu. Páč na ně nic nemontuju, beru je jako doplněk, tak mě to nějak netankuje.
Květen 25, 200718 r ja mam taky ty kratky a nedivil bych se kdyby to byly hagusy z felicie...co myslite???
Květen 25, 200718 r ja mam taky ty kratky a nedivil bych se kdyby to byly hagusy z felicie...co myslite??? No jistě mám je taky.
Červen 7, 200718 r milotec me fakt sere!!!! tolik shanim neco na lyziny a ty potvory to vymyslej az na OII.... cekujte: http://www.milotec.net/dekory-stresnich-li...ia-ii-combi.htm a ja mam jeste k tomu kratky z felcky...to je pech
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.