mirecoslav Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Borci pri otvorených dverách mi svietia všetky tri žiarovky vnútorného osvetlenia (na obrázku modrá + žlté). Nemala by svietiť len modrá a tie žlté len po zapnutí spínačom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Taky mě svítí všechny a prej to tak má být.Když zavřeš dveře a nastartuješ pak jdou zapínat ty okolní lampičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Taky mě svítí všechny a prej to tak má být.Když zavřeš dveře a nastartuješ pak jdou zapínat ty okolní lampičky. Je to tak. Pak zapínáš nezávisle na sobě ty boční čtecí lampičky, nebo prostředním spínačem všechny tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Je to ok, majú svietiť všetky 3. Inak bacha s tým svetlom, mne sa už niekoľkokrát rozpadol ten posuvník. Musím povedať, že je to dosť blbo riešené. Na posuvnom tlačítku je pliešok, ktorý je pomocou pružinky tlačený na kontaktné plochy. Pružinka vystrelí, pliešok nedosadá, takže žiarovky nesvietia v žiadnej polohe alebo ten horší prípad, vystrelí aj pliešok, spraví skrat a odpáli poistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 jj je tam pruzinka Bemo ked bol na jesen u mna tak mu ta pruzinka niekde strelila a nemohol ju najist.Tak som skratil co som mal a aj to fungovalo ako tak mozno aj doteraz funguje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.