Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím rafani, Potřeboval bych poradit, Mám 1,6 74kw, A motor nedrží otáčky a pořát chcípe a když dám nohu z plynu tak to furt ukazuje spotřebu tak kolem 2 až 2,5 litru, bráchovi to ukazuje nulu. Vyčistil sem klapku, udělal sem základní nastavení, to pomohlo, už sem myslel že je to o.k, ale asi tak po dvěsta kilomertech to začalo dělat zase :wallbash: takže nevím co s tím, asi budu muset koupit novou, v servisu mi řekli že stojí 12 000, tak prosím o radu

Upraveno od hugito

Zdravím rafani, Potřeboval bych poradit, Mám 1,6 74kw, A motor nedrží otáčky a pořát chcípe a když dám nohu z plynu tak to furt ukazuje spotřebu tak kolem 2 až 2,5 litru, bráchovi to ukazuje nulu. Vyčistil sem klapku, udělal sem základní nastavení, to pomohlo, už sem myslel že je to o.k, ale asi tak po dvěsta kilomertech to začalo dělat zase :wallbash: takže nevím co s tím, asi budu muset koupit novou, v servisu mi řekli že stojí 12 000, tak prosím o radu

Nová klapka je cca za 6-7tis., 12 je blbost...

určitě to bude ještě něčím jiným, co hadice sání, není děravá nebo ucpaná.

A podarilo se ti ji nastavit?

Pres VAG udelej kontrolu provozniho stavu skrtici klapky :

post-26-1174818832_thumb.jpg

A jeste kontrolu snimace:

post-26-1174819042_thumb.jpg

Upraveno od Host

• 2 týdny později...

Dá se sehnat kolem 5tisíc. http://www.prondo.cz/dovoz.php

030133064FCN KLAPKA ŠKRTÍCÍ OCT 1.6 - C CN 2844,10 kč

06A133064JCN KLAPKA ŠKRTÍCÍ OCT.1.6-74-D 2844,10 kč

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...rt%C3%ADc%C3%AD

06A.133.064 J

Škoda Octavia

originální CZ díl KLAPKA SKRTICI OCTAVIA

1,6/74kw 1 ks 5.970 Kč

06A.133.064 J

Škoda Octavia

Čínská výroba KLAPKA SKRTICI OCTAV.

1,6/74kw 1 ks 2.807 Kč

Já mám taky - nová orig. 5700,-

sebo.w@seznam.cz

• 2 týdny později...

U mě podobný problém studené starty. Klapka nová landa sonda nová a porád nic a nakonec

těsnění na sacím potrubí, bylo spečené a mělo to falešné sání.Tak to opravili a udělali kontrolu rovinosti toho plastového sání a dále svíčky jsem tam měl na felicii tak taky vyměnili a udělali těsnost chladící kapaliny.No celkem to stálo 4.086Kč. Nemohli na to přijít dělali to 2 dny.Ale na autorizovaný servis cena slušná.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.