Davon Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Panove, docela nutne shanim sablonu na polep sloupku, treba jak jsou od Skody ty original, nebo mozna Milotec - nevidel jsem. Potreboval bych od nekoho, kdo je treba ma doma, nebo se CHYSTA JE KOUPIT, zda by mi mohl dat vedet. Potreboval bych sluzbicku. Dekuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 copak se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 copak se stalo? Nestalo se nic, jen se mi tyto puvodni krabati, mam v planu to strhat a udelat si svoje z jineho matrialu nez je tento na doporuceni jednoho clena ! Ale jednodussi by bylo sehnat treba jen zbytkovy papir z tech polepu a obkreslit si to a vystrihnout presne takto, aby to zalezalo pod tesnici gumy, ale to asi nikdo nepomuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já jsem je kupoval v Praze, celou sadu, cca 250,- a drží jak žíd. v. Někde v práci mam na ně kontakt. Thomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já jsem je kupoval v Praze, celou sadu, cca 250,- a drží jak žíd. v.Někde v práci mam na ně kontakt. Thomas To jo, material mam a chi si to jen obkreslit abych to nemusel merit a postupne se k tomu prostrihavat... Nechci to kupovat, kupoval jsem uz jednou a nikdy vice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ja jsem si taky koupil polepy a dopadlo to takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 a vubec nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 a dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jsou to tyto ,jdu je reklamovat staly sice 240Kc ale jsou to taky penize takze se snima i pohádám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jsou to tyto ,jdu je reklamovat staly sice 240Kc ale jsou to taky penize takze se snima i pohádám To jsi mi je mohl nejdrive obkreslit, nemohl? Ja bych si to doupravil dle velikosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 No tak, chlapi, nekecejte ze nemate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Já zrovna uvažuji koupit ty od Milotecu, ale asi ještě počkám. Máte někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Já zrovna uvažuji koupit ty od Milotecu, ale asi ještě počkám. Máte někdo zkušenost? A mohl by jsi me kontaktovat kdyby jsi je koupil??? Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 kdyby jsi jel na besídku,tak by jsi si to mohl obkreslít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Co pro Tebe můžu udělat?Mám ale jenom tři,pravá přední chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 kdyby jsi jel na besídku,tak by jsi si to mohl obkreslít To prave nejedu... TY je mas ne na aute a origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 jestli vymyslíš jak mi to vrátíš tak ti to po někom z besídky pošlu,mám to v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 jestli vymyslíš jak mi to vrátíš tak ti to po někom z besídky pošlu,mám to v autě Jedine co me napada, ze bych ti to pote poslal doporuceny balik pojisteny... To by bylo super, kdyby to slo. Mel bych to presne tak jak to ma byt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 má to u sebe vitto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 má to u sebe vitto Jezis diky moc carlosi... Snad si to nejak predame... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 tak dnes bez problemu predano je videt ze ten OC a jeho predseda jsou solidni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 tu o tom nikdo nepochybuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 tak dnes bez problemu predano je videt ze ten OC a jeho predseda jsou solidni Mensi problem tam byl... a to ten, ze jsem malem zboril Fabii ve stejne barve jako ma... Proste jsečm si nevsiml. Jinak to mam, koupim tapetu, obkreslim a s dikem posilam Z5 carlosovi. Timto mu verejne dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Vyreseno, zamceno - DIKY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Vyreseno, zamceno - DIKY! hihi jo to s tou fabii bylo husty...typek nestihal a malem to poslal do tech aut vedle ale tak to je chvilkove zavahano dane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky