edadavids Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Nevíte někdo, jak je to s MKM2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 PODLE MNE BLÍZKÉ DOBĚ NEBUDE PROTOŽE MOMENTÁLNĚ JE TO BYZNYS A KDO HO MÁ TEN HO NEDÁ JE TO PÁR CHLAPU CO HO MÁ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 To je hnus, no hlavně zdraví.Až se nažerou tak to snad pustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luloferrari Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Caute vsetci. Takze cital som vase prispevky ale prevdupovediac som z toho zmäteny. Nemohol by mi to nejak jednoducho zhrnut aby vedel automaticke zatahovanie okien nastavit aj amater??? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 potřebuješ notebook, kde se dá spustit DOS, sériový kabel OBDII, soft. VDS a postup máš na první stránce tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Pře VDS-Pro jsem to mněl hotovo za chvíli a šlape jak má. A už stahuji okna dálkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) Nevíte někdo, jak je to s MKM2? Mozno by to slo aj cez win,a mozno aj cez USB kabel.Ale inym softom.Myslim,ze to neni tajne Kdesi sa to iste "vaaliii" na nete.Ak nie tak na dieseppoweri isto dakto pomoze.Pan Vagus mal kedysi taku utilitku,volala sa komfort dumper.... Ale zabava je aj s tym VDSkom Kdo hlada najde. Kedysi,ked boli Adresy a ich hodnoty na stahovanie okien pri komfortke 433E,tabu tak jediny kdo bol ochotny komunikovat a nakoniec aj pomohol bol Cosby a este jeden spominany Chlapik ktory pracoval zrejme na dakom multi projekte ale prave tabuizovane hodnoty pre spominanu 433E nevedel. Teraz ked je vseto jasne a verejne je to parada.Kurat ,ze to slape iba na starych veteranoch. Jednoducho elegantne riesenie. Easy said MAGIC and ORIGINALL Editováno: 17. Květen 2009, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Podle tohodle mi fungují už dvě auta. Takže tak.okna_DO.pdf Dnes jsem se připojil přes VDS-pro a na adresách 4361,4362,4363 není 130 jak píšeš, ale 255 a to okna fungujou. Čím to může být? Já to neaktivoval, ale nechal jsem si to udělat od jednoho maníka přes nějaký program pod Windows. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Není důležité,co tam je za číslo.je to součet bitů a to se může lišit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Takže rozumím tomu dobře, že stačí odečíst od stávajacího jakéhokoliv čísla 8 a bude to fungovat a na jednotkách naopak příčíst 16 a zase jedno jaké tam bylo číslo? Editováno: 23. Květen 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jo,pokud jsou Canové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Na LINu to přece nemá cenu ani zkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaz Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Mohl by mi někdo prosím poradit kde seženu funkční VDS-PRO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Ahoj, tak všem moc z tohohle tématu děkuju. Hlavně Andrejovi za pomoc a odpovědi. Tak jsem to stahování též dnes rozchodil, jen mi to nastavilo nulový hodnoty na zamknutí dveří za jízdy a odemknutí při vytažení klíčku. To jsem potom nastavil znovu a vše OK zatim. Ale mám nepopsatelnou radost jam malej Jarouš, no prostě jak melé děcko co dostalo svou milou hračku. Ještě jednou všem děkuju a klanim se těm programátorů,m co na to přišli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Tak jen doufám, že tu nebudu za debila... Jak je patrné z mého podpisu mám MR07, tudíž nějaké nastavení eeprom přes vds či mkm u mě nepřichází v úvahu. Spíš se zeptám, zda by to nešlo obejít nějakou "mezijednotkou". Vždyť jednotka ve dveřích pokud otočím a držím otočený klíč musí dostat signál, že más stáhnout, respektive vytáhnout, okna. A předpokádám, že komfortka, která příjmá signál z DO, pozná, že je to tlačítko na DO zmáčkuté dlouho. Pak by ta "mezijednotka" přijmula signál od komfortky a dveřím by poslala signál, že je otočený klič. A voala, okna se otevřou/zavřou. Teoreticky to asi jde, teď jen musí přijít někdo, kdo mi moji teorii rozcupuje na hadry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Jde o to ze mas komunikaci LIN ne CAN.Musel bys predelat zapojeni jednotek a ve dveri vymenit jednotky pak upravit soft.Jinak staci tu HLEDAT je to toho tady dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 No máš smůlu v tom že máš moc nový auto. Tak to je a basta. Nebo to celý předělej na CAN a bude ti to taky chodit. Ale do toho bych nešel. Ale jsem moc rád že mě to chodí zatím bez vady, super a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 MOment, to jako novější auta (u mě MR07) dostali "starší" nebo horší nebo jakou, prostě jinou sběrnici než auta předface vlastně..? komunikující po CANu..? (čili to, po čem komunikují všecky noěvjší auta..) Jinak řečeno od MR05 víše to nejde pouze přeprogramováním, jestli chápu..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Nemas horsi nebo spatnou komunikaci mezi jednotkami ale proste jeste nikdo neprisel s upravou softu v ridicich jednotkach ktere komunikuji po LINU.Zatim to jde jenom po CANU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Fabia1 do MR04, Octavia1 od MR02 a Superb1 komunikují v komfortu po CAN sběrně, což je dvoudrátové zapojení. Fabia1 od MR05,Roomster a Fabia2 komunikuji už jen po LIN-bus, což jednodrátové zapojení. A Octavia2 se Suberbem2 mají už plnodnotný CAN-bus, počet komunikačních drátů nevím. Jestli jsem to skonil, tak mě někdo opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 (editace) K takovému popisu není již co dodat. Snad že by se mohl najít nejakej borec co to nanučí dveřní jednotky po Linu. Editováno: 6. Srpen 2009, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal328 Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Takže kucí dikec už to stahuje jak fik a obzvlášt musim jedno DIK MIKUBENE!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Rádo se stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) Hoj, není tu někdo z okolí Liberce či na trase Liberec-Chomutov či Liberec-Praha? Né že bych byl nemehlo, ale nemůžu nikde sehnat funkční komp se seriovým portem a DOSem Nebo je tedy nějaká možnost jak to udělat kabelem OBDII pro USB port? Editováno: 25. Srpen 2009, autor: Hymbajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 A zkoušel jsi tohle? http://www.motordiag.cz/mkm Něco to umí, tak třebas i tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.