Ropyn Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 (editace) Poraďte někdo jak si udělat dojezdy oken na dálku. Fabia 1,2 12V,r.v.2004 Díky Editováno: 9. Červenec 2010, autor: Ropyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Pořádně si pročti toto téma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesxx Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Ahoj vsem, potreboval bych radu a informaci od znalych. Mam Fabii 1,2 HTP RV 2005 ambiente kombik, origo central i stahovani oken. Potreboval bych dodelat dalku i na pate dvere a pokud mozno i stahovani oken pres DO. Z diskuse jsem pochopil, ze asi mam smulu, ze to u tohoto roku uz nejde. Dale pak dotaz ohledne samotneho DO. Dneska jsem sundal dole plasty abych zjistil jakou tam mam komfortku. Mam tam 6Q0959433H. Staci koupit akorat tritlacitko vystrelovak a naprogramovat pres VAG ovladani? Nebo tahle komfortka neumi DO a musim sehnat jinou? Popripade kde a kolik to stoji? Diky vsem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 musíš vyměnit komfortku, pokud chceš vystřelovák tak znát pin immo a nakodovat klíč k immobilizéru a dálku.. můžu udělat, díly mám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesxx Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Milhausek: psal sem ti SZ, tu ale nemuzes prijmout, psal sem i e-mail, taky asi nedosel. Odkud jsi a kolik by me ta sranda vysla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Veverka Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Ahoj , našel by se někdo, kdo by mi nastavil na F1 stahovaní oken přes DO v západočeském kraji? Nejlépe Plzeň, nemám problém přijet třeba do Prahy. Mám jednotku 6Q0 959 433 E. Předem díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan999 Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 (editace) Nasiel by sa niekto v okoli Bratislavy ,kto by aktivoval okna na DO na Fabii 1 r.v. 2002 6Q0959433E ? Editováno: 19. Srpen 2010, autor: ivan999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Milhausek: psal sem ti SZ, tu ale nemuzes prijmout, psal sem i e-mail, taky asi nedosel. Odkud jsi a kolik by me ta sranda vysla? Milhausek je z Benešova, ale dle posledních informací, by měl mít rozbitý comp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Tak to je nějaký omyl chlapci!! Já jsem od Humpolce a comp mám v pořádku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Z Benešova jsem já. A nejaktuálnější informace je, že comp už je zase připraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Zítra odpoledne v okolí Novosedlic u Teplic by se nenašel udělat okna na DO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 omlouvám se, chyba na mojí straně, špatně jsem si přečetl jména Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Ahoj, našel by se někdo, kdo by nakódoval v severních čechách (Teplice) nebo západních (Plzeň) ovládání oken na dálku? Nemám ten správný kablík.. Na oplátku poskytnu svůj VAG Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Opravdu nikdo? Tak někde jinde - Praha? Liberec? .... ťuk ťuk.... Kujuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Já to také dodnes nemám,tak kdyby náhodou někdo mohl zítra udělat v Plzni,nebo v sobotu dopoledne směr Kladno od K.Varů?Díky za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvirotsky Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Taky bych se přimlouval v Plzni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Humpolec není problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 domulv te se s Mikubenem, je z Benešova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik22 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 zdravi mam takovej dotaz,v manualu k me skode fabii 1.4 16v(74kw)elegance je napsano ze auto je vybaveno funkci automatickym stazenim oken pri delsim stlacenim tlacitka odemceni auta.ale to me nefunguje. nebo jeste je manualu napsane ze pri odemikanim klice pri delsim otocenim v zamku dveri? nemate stim nekdo skusenost? dekuji za kazdou radu HONZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Jendo, přečti si to celé (já vím, je to dlouhé jak týden před výplatou) a hned budeš vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Jeníku klíčem v zámku to musí jít, přes DO se to musí upravit v Eeprom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoot Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 (editace) Cosby vďaka. Tak už to chodí aj mne. Editováno: 2. Únor 2011, autor: scoot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celask-on Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Zdravím, nemám kabel ani soft...ale také bych rád okna na DO. Je možnost se s někým domluvit v okolí Most, Ústí n.L., Chomutov, možná i Praha za rozumnou cenu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 stejny dotaz pripadne kolem pardubic? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waren Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ahoj kolegové, mám stejný dotaz - nenašel by se někdo z okolí K.Varů (klidně i dál:))kdo by to zvládl? Mám Fabku 1.4 16V, r.v. 2000 takže by to mělo jít, ale já jsem v tomhle lama:) Předem díky Mára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.