Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po přezutí na letní mám volant do prava tak o 1-2cm,auto je po geometrii kde to srovnal na tuto hodnotu dřiv byla větší.Mate někdo radu jak volant srovnat,jde to nějak na tyči řízení nebo poposazením na tisícihranu,ale s volanty s airbagem nemám skušenost,tak jak sundat a na co dát pozor abych airbag nepškodil nebo aby mi nerozbil hubu.Mám volant z octavie I.

Kolik tě stála ta geometrie a dělal si jí v autorizovaném servisu?

• Autor

Dělal jsem ji v neorigo servisu kterej je zároven STK (STK CHrastavice okr.Domažlice) stál jsem přímo u něj a stálo mne to 500kč. www.krcmauto.cz

Upraveno od Vlasta

Je doprava nebo táhne doleva a ty ho musíš mít trochu doprava? Mohli Ti blbě vyrovnat volant, když dělali geo. A nebo fouká boční vítr. Schválně zkus více povrchů, tam i zpět. Zkotroluj tlak v pneu.

• Autor

Je do prava, když dám volant opticky rovně tak jedu pozvolna do leva,když jedu rovně a volant pustím jede dá se ríct rovně.

Kolik tě stála ta geometrie a dělal si jí v autorizovaném servisu?

Tede jsem koukal na stránky barumu... za kontrulu chtějí 500 a seřízení za 1/4 hodiny daší kilo... kámoš mi to skouknul a bylo to zadara. měl to na techický za 5 minutu hotový.... to když mam v souběhu rozdíl 1 milimetru je to problém a nebo je to v pohodě????? ví někdo

V autorizovaném servisu škoda mi jí dělaj za cca 250kč.

Century: Ten souběh je O.K. , ale nechci Ti tu střílet hodnoty z hlavy.

V autorizovaném servisu škoda mi jí dělaj za cca 250kč.

Jasný, já si taky myslím, z milimetru se nemusí střílet. uvidíme jestli ještě někdo něco napíše

tak se tam zase vrat a nech je tu geometrii predelat podle volantu ne??? :rolleyes:

• Autor

S tim se ve finále počítá jenom jsem chtěl zjistit zda to nejde jednodušeji přece jenom přesazení volantu nezabere tolik času a nebejt airbagu tak už to dávno je.Že by mi to nesrovnali strach nemám maximálně to zaplatím ale to je zase se objednat a hlavně pak na to že je člověk někam objednanej NEZAPOMENOUT :doh

S tim se ve finále počítá jenom jsem chtěl zjistit zda to nejde jednodušeji přece jenom přesazení volantu nezabere tolik času a nebejt airbagu tak už to dávno je.Že by mi to nesrovnali strach nemám maximálně to zaplatím ale to je zase se objednat a hlavně pak na to že je člověk někam objednanej NEZAPOMENOUT :doh

s volantem bych nehejbal... geoška je otázka 10 minut a když něco udělali nekvalitně, tak to mají předělat...

u nás jezdím do barumu na laserovou - nečeká se a hlavně geošku uměj

s volantem bych nehejbal... geoška je otázka 10 minut a když něco udělali nekvalitně, tak to mají předělat...

a cena?

a cena?

tuším, že 600 ;)

S volantem ani náhodou nehýbej. Srovnat na spojoovačce.

• 2 týdny později...
...u nás jezdím do barumu na laserovou - nečeká se a hlavně geošku uměj

Dík za tip. V sobotu jsem se projel do MB a bez čekání za 650 už jezdím rovně. :palec2:

• Autor
S volantem ani náhodou nehýbej. Srovnat na spojoovačce.

Na spojovačce jsem to už skoušel a bez uspokojivého vysledku,ale na středu už jsem objednanej do servisu Škoda tak at se činí.Ve 45tis musí poprvé do servisu se závadou chudinka

post-86-1176667806.gif

Upraveno od Vlasta

...u nás jezdím do barumu na laserovou - nečeká se a hlavně geošku uměj

Dík za tip. V sobotu jsem se projel do MB a bez čekání za 650 už jezdím rovně. :palec2:

prosím pane :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.