Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

breznova podpora plati - na fabii 20 tis, na room az 30 tis

A jde to i na jiny modely? Ja sem se ted bavil s prodejcem a mluvil akorat o zvyseni podpory na CS, o tomhle nic

Upraveno od bojler

.

Upraveno od PMA

No myslim, ze prvne se bude odecitat podpora a az pak se prodejce bude vzdavat nejake marze.

.

Upraveno od PMA

No ja sem tim myslel hlavne poradi pocitani ceny. Alespon u nas to bylo vzdycky tak, ze se standardni marze pocitala vzdycky z ceny po sleve, nikdy ne z cenikove. Predpokladam, ze Skoda to nebude mit jinak.

To jestli se na auto da podpora cerpat a jestli bude salon ochotny menit objednavku je vec jina :)

Obcas co vim se prodejce navic treba na akcnich modelech podili casti svoji marze. Coz tady zrejme asi neplati.

Není to tak.Dostal si standartně třeba 7%-10% v únoru a teď dostaneš + až max. 30.000,- na Roomstra, fab. nevím.

Porsche Inter Auto České Budějovice

Klokočka a.s.

.

Upraveno od PMA

je to vec kazdeho prodejce, napr. v pripade roomu muzes jit dolu 45 tis. az 50 tis. (je to tedy kombinace podpory (kterou dava SA) + slevy (kterou dava vzdy prodejce) - ja byt tebou, tak je prudim...

Upraveno od Vytlacil

.

Upraveno od PMA

.

Upraveno od PMA

Teda chlapi chceme koupit novou fabku a o zadny breznovy podpore oficialne nikde nic nevedej, i do boleslavy jsem volal a nic... :feve:

.

Upraveno od PMA

Ceny se dají sehnat pěkné, mně nabídl prodejce 259 900,- za tuto výbavu:

- FII, krátká verze

- 51 kW, Ambiente

- metalický lak

- klimatizace

- hlavové airbagy

- maxi-dot

- autoradio beat

V srpnu jsem kupoval novou Fábii combi 1.2 51kw ve výbavě elegance za cenu330 tis kč a domníval se,že to je slušná cena.Sem tam sleduji,jak se ceny pohybují,ale včera jsem narazil asi na největší slevu. Jedná se o stejný model,se stejnou výbavou,ale s motorem 1.9tdi a cena je 332900kč,což je sleva oproti ceníkové ceně tuším asi 140 tis.Škoda,že už auto mám.Tato cena s tímto motorem je neodolatelná.

.

Upraveno od PMA

jj jeto tak, vcera mi zase rikal znamej prodejce, ze se skodofka opozduje a jeho uz klienti taky otravujou. zatim to svadi na zdrzeni pri papirovani, ale skutecnost je, ze fabrika proste nedodava na cas. :kuk:

jo jo teď škodovka nestíhá a většinu cpe do německa...šrotovný zabralo

Bohuzel se to netyka jenom FII. Na nektery auta se ceka i 14 dnu. Kdyz se podivate na skladovy auta, u FII zustaly skoro jenom vybaveny modely, casto maji pak prodejci na sklade jenom jedno auto od kazdy rady na vystaveni do salonu.

.

Upraveno od PMA

Mozno sa to preberalo aj na inom vlakne, ale pokial je rec o "dobrej cene": co tak Skodovku z Polska? Pozeral som na cenniky na http://www.skoda.pl a po odratani polskej VAT (22%) a pripocitani slovenskej/ceskej DPH(19%) mi tam vychadza napr. Octavia II Combi akcny model Mint na nejakych 14000 Eur (pri kurze CZK/EUR 26,593 je to cca 372 300 CZK resp. 421 700 Sk). Pritom su to cennikove ceny, z ktorych je urcite mozne dat nieco dole... ;)

Komunikacia bez problemov cez email, personal ochotny, vybavenie formalit (papiere, prevozky, poistenie) pri preberani cca 3 hod.

EDIT: pocital som to na 1.4TSI 90kW/122k a k akcnej vybave MINT aj nejaku vybavu navyse (central s DO + alarm, hmlovky, audio Swing, kozeny paket, metaliza)

Upraveno od triktrak

v novinách dneska psali, že když teď objednáte fabii, dodání až v červnu...to je masakr co.....

Proc masakr? Na prvni octavku sme cekali dva mesice, na Fabku v roce 2005 2,5 mesice vcetne zavodni dovolene... akorat Rum byl uz za mesic, protoze nesel (nejde) na odbyt.

.

Upraveno od PMA

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.