Přejít na obsah

Slevy od prodejců

banán

Doporučené příspěvky

Je to týden,co jsem zašel do jednoho autosalonu u Brna a zjišťoval cenu po slevě na mnou už delší dobu vybranou Fabii Champion 1.2 TSI 63kw,katalogová cena 259.000,- a konečná cena 249.000,- víc už jsem z nich nevymáčkl..pak jsem zašel ještě do dvou salonů a nakonec jsem se vrátil k prvnímu..čekačka min. 5-6 týdnů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[q Ako kde :)

Objednal som auto 29.4. a včera mi už slečna v autosalóne vravela o dva týždne tu máte autíčko :)

A ako som pozeral väčšina má auto do 8 týždňov doma :)

Moja zľava spočívala v 4% + 4r. záruka, 4r.zadarmo servis, sada zimných pneumatík

Editováno: , autor: Luďa
Necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

Bývalý spolužák je přímo na lince už nějaký rok,tak mě zjišťoval dobu výroby +/- týden..a je to jak jsem psal..mají fofr,ale prej se o něco pokusí..a cena myslím slušná na tu výbavu,když vemu v uvahu,že spolupracovník má kamaráda co dělá garančky..tak snad po převzetí auta za pár let budu klidný.. :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Tak se taky podělím o svojí zkušenost, objednával jsem Fábku Combi TSI Champion, včetně příplatkové výbavy cena dle konfigurátoru 302 000,-. Cena po slevě (sleva od prodejce + věrnostní sleva) nakonec 284 000,- a dodaná byla přesně 4týdny ( z toho tři dny ještě bylo auto v salónu prodejce než se vyřídí papíry a další formality) po obědnání. Pokud prodejce chce a má dobré kontakty do Škoda Auto je možné zajistit dřívější zaplánování do výroby přes nějaké urgence :-)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Dobrý večer,je tu někdo,kdo si v nedávné době obědnával Octavii 1,4 TSI ? jen by mne zajímalo,kolik dělá asi tak slava od prodejců,jeden mne kontaktoval a nabídl slevu 20tisíc z katalogové ceny,je to strop nebo na Octavii Edition CZ se dávají vyšší slevy? moc dík za postřehy a odpovědi..

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer,je tu někdo,kdo si v nedávné době obědnával Octavii 1,4 TSI ? jen by mne zajímalo,kolik dělá asi tak slava od prodejců,jeden mne kontaktoval a nabídl slevu 20tisíc z katalogové ceny,je to strop nebo na Octavii Edition CZ se dávají vyšší slevy? moc dík za postřehy a odpovědi..

Odkaz ke komentáři

Pokud jde o 1.4TSI, poptávejte Champion, buď ve stupni Prima s výbavou navíc (tonovaná skla, přední mlhovky, dálkové ovládání zamykání, palubní počítač, rezerva a pro combi také střešní nosič) a nebo Ambition (standardně s paketem Plus, rezervou a pro combi střešním nosičem). Ceny jsou 329 900Kč nebo 384 900Kč, combi je za příplatek 30 000Kč.

Odkaz ke komentáři

Pokud jde o 1.4TSI, poptávejte Champion, buď ve stupni Prima s výbavou navíc (tonovaná skla, přední mlhovky, dálkové ovládání zamykání, palubní počítač, rezerva a pro combi také střešní nosič) a nebo Ambition (standardně s paketem Plus, rezervou a pro combi střešním nosičem). Ceny jsou 329 900Kč nebo 384 900Kč, combi je za příplatek 30 000Kč.

Bral jsem otci fabii před měsícem Champion 1.2 TSI a sleva byla.U Octavie Champion se mam s ní rozloučit?
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Objednana skoda fabia vRS. Zľava 10% (2200 eur) + nejaka vybava naviac. To je este v stadiu riesenia. Auto som si vyskladal podla potrieb a tak som ho aj objednaval. Nebola to skladovka. Zistoval som si, ci ta zlava bola dostatocna a zistil som, ze tym, ze RS nie je az taka masovka, moc velke zlavy na tento model nedavaju, hoc podla mojho nazoru, predajca este mal priestor na - 5%. Kazdopadne, zlava je pre mna celkom prijatelna..

Editováno: , autor: Biest
Odkaz ke komentáři

ahojky mam tu jednu vec, kterou sem vyuzil u jine znacky, ale treba by to nekdy slo i u SA. Jde o to, ze nekdy prodejce nabizi absolutni slevu pri uziti jejich financovani. Napr. 50kKč z ceny auta, kdyz ho lizate s jejich leasingovym partnerem. No a zatim nemaji osetrene to, ze slozite 75% akontaci (vic obvykle nejde) a lizate jen 25% ceny, coz obvykle vyjde na 6 mesicu. U me to vyslo tak, ze jsem za tech pul roku preplatil vcetne pojisteni asi 30kKč a tedy 20kKč defakto jeste usetril. 10% z ceny sem uhadal jeste predtim.

Takze pokud ma nekdo 75% ceny cash a trefi na -50tisic z ceny, tak se da taky neco usetrit. ;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Podívej se na prostor prodejce u slev u skladových vozů, základní Fabie TSI Champion Ambition je 259 900,- a dá sehnat u prodejce za 243 300,- s takovou slevou zadá i vozidlo do výroby, takže prostor pro slevu nějakých necelých 7 %.

Hlavně nevím, jestli už nynější vyráběné motory TSI jsou více bezporuchové, než ty starší.

Odkaz ke komentáři

Prodejce mi tvrdí, že se stejnou slevou zadá vozidlo do výroby.

Ještě mi říkal, že existuje burza vozidel mezi jednotlivými prodejci, neboli, když zákazník požaduje vozidlo, co dealer nemá, podívá se dealer do burzy, jestli ho nenabízí jiný prodejce, vidí tam i datum výroby, za jakou cenu si ty vozidla prodejci prodávají, nevím, když každý ve výsledku auta prodává za jinou cenu. Např. v burze jsou FII TSI v barvě červená vyrobena v 03/2012, novější nejsou, dle prodejce jsou teď prodeje hodně slabé FII a proto ta burza, aby se neobjednávalo zbytečně něco na sklad.

Odkaz ke komentáři

Fabia to teď má složité. Na jednu stranu se už jen doprodávají Toury. Na druhou ale pár stovek ubere zespoda Citigo, vysoké prodeje částečně na úkor Fabie má zlevněný Roomster, za 329 900Kč je pak Octavia 1.4TSI. Část lidí odložila nákup kvůli registru a část lidí čeká na ceny Rapidu. Čekám, že se po doplnění Rapidu do nabídky změní ceny u dieslových motorizací Fabie a Roomster. Mohly by být totiž snadno vyšší než ty u Rapidu :-)

Je možné, že jsou vypsané nějaké podpory a neliší se pro skladová auta a auta do výroby. Případně nemá daný dealer motivaci dávat tak velkou slevu na skladové auta jako na auto do výroby.

Přetahování aut mezi dealery bylo už dřív, ale možná došlo ještě k nějakým změnám.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...