Publikováno Duben 16, 200718 r Potřeboval bych poradit se svěšenými předními dveřmi,nainstaloval jsem tlumení a dveře padly.Pokusil jsem se je doštelovat na tom pantiku na sluopku,ale už neni kam štelovat a dveře jsou stále moc dole (zarazí se o ten pant na sloupku) Takže potřebuji vědět jak a čím se dostanu k pantům povolit a jak se štelují.Kdo to už dělal,máte nějaký postup,radu?Jde to vůbec tímto způsobem.Předem všem díky ve vyhledávači jsem našel jen jednu velice strohou odpoveď. doktor.j
Duben 17, 200718 r Ahoj nedokazu poradit ale mam je taky trochu sveseny . A jednou mne rikal servisni technik, ze po case je potreba rozdelat panty a vycistit a nekdy je potreba je podlozit. Tak nevim Ale kdyz se podivam tak je mam taky trosku ze sikma. Mozna bych poradil ze pokud je mas svisle svesene rozdelat a podlozit presnymi podlozkama. Pripadne se zeptat v autorizovanem servise jak to resi. Ale moje otazka by znela existuje nejake tlumeni na dvere??? Kde se na to mohu kouknout?? Vadi mne ze je to auto hlucne a je slyset hodne pres dvere. MAm 1.9 TDI 81kwh. Dik cau
Duben 19, 200718 r Já jsem si vyrobil podložku z 1mm tlustého hliníkového plechu a tu jsem vložil mezi spodní pant a dveře. Jsou tam dva šrouby a je po problému, jak u řidiče tak u spolujezdce a jdou pěkně zavírat. Zdravim Wendy ------------------ Octavia 1.6 74kW
Duben 20, 200718 r hmm z hliniku ? a nebude to moc mekke . rekl bych ze za chvili budes resit ten samý problem
Duben 20, 200718 r Já myslým, že ne. Ten hliníkovej plech má dost velkou plochu (rozměr asi 5x8cm), takže bych se divil kdyby se taková plocha vymačkala. ------------------ Octavia 1.6 74kW rv99
Duben 20, 200718 r Tak nevím jak to dopadne, kdyžtak se omlouvám: Upraveno Duben 23, 200718 r od wendyf
Duben 23, 200718 r Autor to s tou podložkou mi je jasny,ale nevím jak se k těm šroubům u pantů dostanu?
Duben 23, 200718 r Ta podložka se dává mezi spodní pant a dveře, né mezi pant a karoserii!!!!! Na dveřích jsou ty šrouby přístupný.
Duben 24, 200718 r Odšroubuješ jenom spodní pant a t šrouby na dveřích, pak vyšroubuješ červíka z horního pantu a celé dveře vytáhneš z pantů směrem nahoru! Nejdřív ale odpoj elektriku od dveří.
Duben 24, 200718 r Ne ne, to ne! Podepřeš si dveře, vyndáš ty dva spodní šrouby a podložku tam zasuneš. Šrouby utáhneš a skusíš zavřít, popřípadě znovu povolíš a dveře doladíš, protože ty spodní šrouby mají v tom pantu vůli. Celý dveře nemusíš sundavat v žádném případě! Je to práce na 10 minut.
Duben 25, 200718 r Autor ok,zkusim to o vikendu,každopádně děkuji všem a jestli je to práce na 10 min. je to super.Dem myslel,že se budou muset vyndavat celé dveře. Potěšily jste mě ,díky
Duben 25, 200718 r Jasně, že nemusíš sundávat celé dveře, ale když jsem tam dával podložku, tak se pak mírně rozjela svislá spára mezi dveřmi a to mě štvalo, tak jsem měnil celý spodní pant - cena cca 200Kč.
Duben 26, 200718 r Jasně, že nemusíš sundávat celé dveře, ale když jsem tam dával podložku, tak se pak mírně rozjela svislá spára mezi dveřmi a to mě štvalo, tak jsem měnil celý spodní pant - cena cca 200Kč. když mám vůli v pantech dveří řidiče, asi budu muset ty panty vyměnit, že ? Nebo stačí jen třeba ten čep ? Těch 200,- je za celý spodní pant ? To by ten horní pant mohl stát cca stejně....
Duben 26, 200718 r Na Aukru jsem koupil horní i spodní pant za 230Kč, ale měnil jsem jenom spodní, protože aby se mohl odmontovat ten horní, tak by se musela demontovat celá horní palubka a to se mi moc nechtělo! Stejně je víc vychozený ten spodní - po výměně ty dveře zavřu napoprvá a malíčkem....
Duben 26, 200718 r Na Aukru jsem koupil horní i spodní pant za 230Kč, ale měnil jsem jenom spodní, protože aby se mohl odmontovat ten horní, tak by se musela demontovat celá horní palubka a to se mi moc nechtělo! Stejně je víc vychozený ten spodní - po výměně ty dveře zavřu napoprvá a malíčkem.... Safra, to je tak náročný ? Asi to pořeším stejně jako ty. Díky za tip
Květen 9, 200817 r Tak nevím jak to dopadne, kdyžtak se omlouvám: Jj, hlinikovy plech je super - po zatreni lakovkou to vypada takhle (samozrejme dvere nyni paradne licuji). Jinak tedy stacilo na spodnim pantu vysroubovat dve srouby, vlozil jsem si tam karton a na nej vyznacil pozici der + tvar, vystrihl z plechu a vypodlozil. Delal jsem to sam, prace tak na 20min na jedny dvere. Oriskem pro mne bylo najiti klice pro povoleni sroubu, je tam hodne malo mista. Nakonec pomohla hlava z goly s hvezdickou a otevreny klic 8 Jo a musel jsem seridit znovu zamek.
Leden 9, 201213 r zdarec chlapi.. mam stejný problém.. už jsem se chystal že to podložim, ale ejhle dveře nejdou otevřít... centrál šlape ... nevíte co s tím???
Duben 21, 201213 r Ja som mal tiez problem z dverami ze nesli otvorit a musel som tu vypln dat dole ked bol izavrete dvere a bol len vycvaknuty konektor na to motorceku Upraveno Duben 22, 201213 r od marek92
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.