Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak to je správná technická připomínka a co o něm ještě víš?

Mám jedno mikrovlnné čidlo v autě.Není to tohle,ale princip je stejný.Po aktivaci kolem sebe vytváří pomyslnou bublinu,v případě že se naruší,spustí poplach.Hlavní výhodu vidím v tom,že na rozdíl od ultrazvuku můžu nechat otevřený okna a nic se neděje.

Vloženo

A čo hmyz? Ja rozmýšlam o jablotrone, tí to odporúčajú dať pod ovladanie kurenia tuším, len jedna vec mi neje istá, totiž že tá bublina má istý tvar a čo ak mi nepokryje isté miesta v zadu napr? Môže sa pridať samozrejme, ale zas zasahuje aj mimo auta čo je podla mňa nežiaduci efekt, hm?

Vloženo

Toto píšu na stránke jablotronu:

Mikrovlnný snímač je určený na ochranu vnútorného priestoru vo vozidle. Vytvára nevidieľnú oblasť stálého špecifického tvaru. Jej veľkosť je nastaviteľná. V prípade, že dôjde k pohybu predmetov v tejto sledovanej oblasti, je vyvolaný poplach. Ak je autoalarm vybavený poplachovým vstupem, ktorý možno nastaviť ako výstražný (napr. CA-320 Akcent, CA-02 Fox), bude reagovať na pohyb v tesnej blízkosti vozidla a vyvolá akustické upozornenie.

Snímač je vhodný pre vozidlá s otvoreným priestorom - kabrio a pre GSM autoalarmy.

tak preto si myslím že zaberá aj mimo auto...neviem, ale asi ho kupim...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...