Publikováno Duben 18, 200718 r Ahoj chci se zeptat co vše je potřeba, přišla mi sada takže přítlačák, lamela a ložisko. Ale pri je potrebo ještě nějaké ovládání přítlačáku, takže jedna kovova podložka, 6šroubů, pak nějaká druhá podložka a pružinka... je nutné měnit i toto? můj servis mechanik říkal právě že jo... jedna podložka cca 100kc, ta druhá asi 500 a pružinka taky cca 100.;- mělo to být v sadě nebo ne
Duben 18, 200718 r Ahoj chci se zeptat co vše je potřeba, přišla mi sada takže přítlačák, lamela a ložisko. Ale pri je potrebo ještě nějaké ovládání přítlačáku, takže jedna kovova podložka, 6šroubů, pak nějaká druhá podložka a pružinka... je nutné měnit i toto? můj servis mechanik říkal právě že jo... jedna podložka cca 100kc, ta druhá asi 500 a pružinka taky cca 100.;- mělo to být v sadě nebo ne Je to docela možné, ale pokud to někdo kdo je to schopen posoudit neuvidí tak je to o ničem se takto ptát.
Duben 18, 200718 r Podle mě je zbytenost měni víc než to co máš v sadě, samozřejmě s přihlédnutím ke stavu těch ostatních zmíněnejch věcí... Já například nechal na původní lamelu jen nanýtovat nový obložení a všechno je v pohodě...
Duben 18, 200718 r Autor koupil jsem radeji novou celou sadu i s pritlacakem (mel jsem ji za dobrou cenu). A pri te prilezitosti uz asi nejaka stovka za to zelezne vystredovaci kolecko nic nezmeni, pak je tam ale nejake druhe za 500 a nejaka pruzinka. Ten clovek to nevidel a rekl rovnou ze to chce taky vymenit... tak proto se ptam. NA skodu to urcite nebude, ale aby to nebyl jen vyhozenej litr navic. Upraveno Duben 18, 200718 r od SpeedyTuning
Září 29, 201113 r nemate nekdo fotku pritlacneho talire na AEE? 1,6 55 kW, vsude je pohled na pritlacak kde je viko s dirama, ale nikde jsem ji nevidel z druhe strany. Nebo nebudete nekdo na tomto motoru spojku menit? ze bych se na ni prijel podivat nez se do vymeny pustim sam?
Září 30, 201113 r Ahoj, fotku sice nemám, ale pokud si trochu zručnej a máš někoho k ruce (a samozřejmě patřičný vybavení) , tak spojku na AEE vyměníš. Já měnil spojku s bráchem, náročnost cca. půl dne. Rozhodně vyměň lamelu i přítlačák, není to zas taková pálka. Prvně si nastuduj dílenskou příručku- ať víš do čeho jdeš a jestli to zvládneš. Hodně zdaru! Upraveno Říjen 5, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Říjen 5, 201113 r Diky moc, hezký den. Upraveno Říjen 5, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.