ViperCZ Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Hlavne po praci naslapej brzdy... TAky by se mohlo stat ze by si vyjel a nezabrzdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no tak buben sem stejne nesundal,ptž je tam strhanej závit na tom šroubku co drží tu přední část bubnu.fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 neviem ci chapem spravne...teda mas strhnuty zavit na tom jednom srobiku ktorym je prisrobovany bubon alebo mas strhnutu hlavicku na tom sroiku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jak jsem psal,je tam strhanej závit,ale ne mnou.jsem nový majitel totiž.takže to chce asi navařit na to něco a odšroubovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej halak Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Tiez mi ostava niekedy rucna viset,aj ked sa auto pohne,potom povoli.Chystam sa to vycistit,popripade ak bude treba vymenit niekde v servise.No ak to bude treba iba vycistit [wd40]a pomoze to tak sa do toho chcem pustit sam.vyzera to jednoducho ako tu pisete povolis iba ten vymezovak a das dole bubon a vycistis a das naspat.No zaujimalo by ma ci nejako neporusim ten brzdovy system,a ci mi to pojde dat naspat[ta pruzinka] a tiez zlozit naspat[stlacit],na nejake nastavovanie brz si netrufam.....treba iba postlacat brz.pedal nakoniec vsak? Vopred dakujem za akukolvek radu[nechcem to po........] fabia 1,2htp 110000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 MATEJ HALAK: BRZDY NECISTI WD 40!!!!!! WD40 je mazivo-olej!!!! Na cistenie brzd mas specialny cistic na brzdy!!!! WD40- http://mazivo.cz/ CISTIC http://www.lacne-autodoplnky.sk/cistic-brz...onu-p-6422.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej halak Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 (editace) CISTIC http://www.lacne-autodoplnky.sk/cistic-brz...onu-p-6422.html chcel som to premazat aby to slapalo ,mechanizmus......takze to staci vycistit s tym prostriedkom,ktory si uviedol,a co s tym nastavovanim,netreba s tym potom nieco este robit?iba to dat dokopy? dik ps nechcel som striekat brz.podlozky iba trochu tie pruziny co su tam Editováno: 25. Srpen 2010, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 (editace) Tiez mi ostava niekedy rucna viset,aj ked sa auto pohne,potom povoli.Chystam sa to vycistit,popripade ak bude treba vymenit niekde v servise.No ak to bude treba iba vycistit [wd40]a pomoze to tak sa do toho chcem pustit sam.vyzera to jednoducho ako tu pisete povolis iba ten vymezovak a das dole bubon a vycistis a das naspat.No zaujimalo by ma ci nejako neporusim ten brzdovy system,a ci mi to pojde dat naspat[ta pruzinka] a tiez zlozit naspat[stlacit],na nejake nastavovanie brz si netrufam.....treba iba postlacat brz.pedal nakoniec vsak?Vopred dakujem za akukolvek radu[nechcem to po........] fabia 1,2htp 110000km TU SI PISAL VYCISTIT WD40!!!! P.S: NECITUJ PRISPEVKY!!!!! PORUSUJES PRAVIDLA!!!! Editováno: 18. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej halak Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 TU SI PISAL VYCISTIT WD40!!!! zle som to napisal,najprv vycistit a potom som chcel streknut tie pruziny v bubnoch aspon som niekoho pobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 NECITUJ PRISPEVKY!!!!!!! Strunky jemne potri vazelinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej halak Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 a co stym nastavovanim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Nastavovat nic NEMUSIS. Demontujes bubon vystriekas -vycistis brzdy . Nahodis bubon. Nastartujes a par krat slapnes na brzdu a zatiahnes rucnu cca 5 krat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 NECITUJ PRISPEVKY!!!!!!! Strunky jemne potri vazelinou. Ono se řekne, potři to vazelínou, ale jakou? V DP píšou "tuhá mazací pasta G000650". Navalit tam nějakou vazelínu jsem měl strach, protože brzdy se zahřívají, vazelína se rozteče a ještě zamastí brzdicí plochy. Ve speciálce s oleji mi doporučili mazadlo Copper grease 9143 od Texaco. Je to vysokoteplotní mazadlo s mědí a vzhledově to odpovídá obrázku na předchozí stránce - taková světle hnědá pasta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Mohl bych se zeptat,po kolika kylometrech cca se mění pakny?Děkuji za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 zalezi to podla stylu jazdy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Je mi to jasný,ale cca?Mám najeto 64tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 tak počkej jednou tolik a pak na ně mrkni...... .....sundat buben je otázka pár minut můžeš to kontrolovat pro jistotu klidně každej rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 O.K.Tak ja na ne mrknu.Diky za tip a informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termoska Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 Lidi, jak sundám tu pružinu mezi paknama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Najlepšie bude ked si pakne vyberieš von a upneš to do zveráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Tak jsemse pokoušel sundat buben a nepodařilo se.Pakny mi po posunutí klínku krásně seskočily,šroubek jsem vyšrouboval,ale mlátil jsem do toho palicí a buben se ani nehnul.Navíc i po několikanásobném sešlapání brzdy mi zůstala hodně volná ručka,tak že ani nebrzdí.To jsem jí nedavno přitahoval.Nevíte někdo jak to že se takhle povolila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Nebrzdí ti proto,že jsi asi vytlačil ten samoštelovací klínek,musíš to vícekrát prošlapat pedálem a tahat i ručkou,přesný návod jak nevím z hlavy ale v DP by to mělo být. A co se týká sundání,tak pokud jsi to dlouho nesundaval,tak to jde dost ztuha a budeš si muset trošku pomoct šroubovákama z každý strany bubnu a páčit,no a jestliže jsi přitahoval nedávno lanka ručky tak je budeš muset povolit,tím že jsi vysunul klínek jsi to sice povolil ale ne dostatečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Buben se otáčel krásně lehce,po uvolnění samostavu.Tak bych lanko povolovat ani nemusel.Naopak ta ručka je tak volná,že ji dám do vodorovný polohy a stejně nebrzdí.Ten buben jsem ještě na tomhle autě nesundaval.Mám strach do toho moc mlátit,abych něco neohnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 (editace) Tak jsem musel mlátit do těch bubnů gumovou paličkou po krajích směrem do auta a nakonec odskočily.Jiným popisovaným způsobem ani náhodou.Vyčistil odmastil a dal dohromady.Pakny mají obložení cca.5 mm.Předpokládám že je to ještě dobrý.Ale ruční brzda zustala pořád volná.Jak je možný,že se takhle povolila? Editováno: 14. Listopad 2010, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 (editace) Par krat treba slapnut na brzdovy pedal pri nastartovanom motore+zatiahnut rucnu brzdu!!! Abi sa ti ustavil samostav a spravne nastavil pakne na zadnych bubnoch. Ak rucna brzda aj tak nebrzdi tak ju treba nastelovat-nastavit. Pakne vydrzia okolo 200 000 km bez vymeny. Ale treba ich obcas vycistit +premazat mechanizmus brzd. Editováno: 14. Listopad 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.