Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

souvislost to samozřezmě má, řekl bych vymazat chyby, projet, podívat se co z toho naskočí zpět a pak sem znovu hodit čísla chyb a někdo sem určo pak dá co navrhuje VIS za kroky k odstrannění vad

Vloženo

Měnil se palivový filtr. Po vymazání chyb a projetí znovu naskočí to stejné. Kontrolka stále svítí. Spotřeba stejná, auto jede úplně normálně. Tankuji pouze na Shell, jen jednou jsem natankoval na No name benzínce a poté se kontrolka rozsvítila.

Vloženo

co se týká 1. chyby, asi bych zkusil i zahýbat s konektorem ŘJ. Druhá chyba může souviset i s výměnou paliv.filtru, jsou tuším dva druhy 3 a 4 Bar - takže prověřit použití správného.

Vloženo

A třetí chyba, šlápl bych tomu někde na krk na 5000 ot/min a chvíli to podržel, zapraskana lambda u 44 kW běžná věc. Pok vymazat chybu a vyzkoušet, pokud to nepomůže tak výměna.

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Tak definitivně končím s řešením opravy chyby 17559 , jako poslední záchranu jsem dal auto do autorizovaného servisu a čekal zázrak , který se ale nekonal. tušili že na 90% to dělá druhá lambda (zakoupili novou -3500kč )  po ujetí 120 km zase chyba 17559. otestovali  obě lambdy ,těsnost výfuku  , KAT,  zpětné vedení výf plynů,  a vše podle PC OK, nejhorší je že chyba  nevyskočí ani při testovací jízdě  ale až po delší době.

Nemá cenu rvát do toho peníze dokud to jede a nebude žrát víc jak 7,5-8L/100km , nedám na další řešení "universální chyby " ani 1Kč

Editováno: , autor: George_rider
Vloženo

Ano,  v servise řekli že můžou znovu kontrolovat všecko postupně (bude případná výměna dílů finančně náročná) ale že to může být stářím motoru 11/2001  a že se ten motor škodovce moc nepovedl  pak nastoupil s jiným označením Bxx

post-72371-0-53044100-1406915013_thumb.p

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím

Pánové, mám problém se startováním.Při startu auto točí ale nenastartuje. Vag vypisuje dvě závady. 18043-datový BUS pohonu:chybějící sdělení od Klima P1635-35-00.A 17909 - relé palivového čerpadla(J17) - zkrat na kostru P1501 -35-00. Nesetkal se někdo s takovýma závadama? Mockrát děkuji za rady.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Přidám se sem se svým problémem auto hlásí tyto chyby:

16514 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1 

P0130 - 35-10 - Malfunction in Circuit - Intermittent

Readiness: 0010 0001

01598 - Drive Battery Voltage 

07-10 - Signal too Low - Intermittent

01054 - Power Supply Relay; Terminal 30 (J317) 

28-00 - Short to Plus

Jde mě hlavně o tu poslední chybu řešil jste to už někdo?? Doplním že se jedná o fabii 1,4MPi r.v.2000 po vymazání se chyby neobjeví hned ale za nějeký čas se vrátí....

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím borci, Vag304 mi hlásí chybu 18043 - Pohon datove sbernice Chybi odezva rid.jednotky klimatizace P1635 - 35-00 -  -

problém je v tom že klimu moje auto nemá a nikdy nemělo,před časem jsem měnil BSG kvůli triplingu,a od té doby mi to hlási chybu,Jednotka BSG byla z auta které klimu mělo ale nejde mi do hlavy že mi to hází chybu v řídící jednotce motoru,kodování jsem udělal presne podle puvodní BSG.Díky za odpovědi.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Dneska jsem se konečně dokopal k tomu, abych pustil VAG na autě. Zjištěním bylo, že v seznamu chybí Fabia, ale nedělal jsem si s tím hlavu a zapnul jsem program pro Octavii.

Nevím, jestli je to právě tím, že jsem spustil takový program, ale objevilo se několik chyb.

16500 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Nesmyslny signal
            P0116 - 35-10 -  - - Sporadicky

01314 - rid.jedn. motoru
            49-10 - bez komunikace - Sporadicky

01322 - rid.jedn. multifunkcni jednotky (J501)
            49-10 - bez komunikace - Sporadicky

Poté jsem spustil ještě test airbagu (od posledního měnění po havárii svítí stále kontrolka) a vyběhlo na mě toto. Pokud to dobře chápu, není zapojená konstra nebo je špatně ukostřená?

00595 - Data o nehode ulozena
        35-00 -  -

00588 - Roznetka airbagu (strana ridice) (N95)
        32-10 - hodnota odporu prilis velka - Sporadicky

00589 - Roznetka 1 airbagu (strana spolujezdce) (N131)
        29-10 - zkrat na kostru - Sporadicky

32-10 - hodnota odporu prilis velka - Sporadicky

33-10 - hodnota odporu prilis nizka - Sporadicky

Editováno: , autor: Sabiza
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím, na VAGu mám chybu 01598 - Drive Battery Voltage 07-10 - Signal too low - Sporadická. Baterku jsem už měnil před týdnem (je možné že je to chyba ještě ze staré baterky). Každopádně mi občas tuhne řízení v zatáčkách (dělá to občas i po výměně baterky, ale už ne tak často). Mohl by to být vadný altík? Že by nestíhal zásobovat servo? Díky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...